Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Niki89
Myslím, že madam Slámová neustálým lezením do médií už o sobě sdělila vše, takže její názory můžou brát vážně opravdu už jen na Popelkách.
@Gába27 každý si dělá nějakou reklamu. To, že se někdo prezentuje v médiích mi nevadí pokud zrovna nevykládá hlouposti stylu otrávil nás někdo v Egyptě.
Ona má k dispozici spisy a psala to na svém profilu takže to není ani nijak pozměněno jiným redaktorem. Nevím co by měla z toho, že by psala mylné informace i ona. Celé to rozhodne soud i kdyby do médií mluvila každý den
@Niki89 Nevšimla jsem si, že by se seriozní advokáti takto prezentovali a měli potřebu takovým způsobem lovit klienty. Možná ještě tak pí. Samková, ale to je v podstatě ausgerechnet to samý, jako KLS. Jenom se už musím smát tomu dvojímu vidění světa. Předpokládám, že kdyby Reflex napsal to, co chce dav číst, tak by ani nevadilo, že je to bulvár a žumpa a nevím co ještě, že?
Tady Blesk nevadí, pokud je tam stádní článek a vesele se odkazuje, ne už tak v případě, že např nějaký právník podá stížnost na postup soudu. To ten článek nikdo nečetl? Nebo to není zajímavé?
@Gába27 já si dělám názor na základě vlastního úsudku. Pokud mi dá někdo důkaz, nebo něco co by mohlo svědčit v Kramného nevinu a bude to mít nějakou logiku tak to klidně příjmu, ale bohužel pro něj jsem zatím nic takového neslyšela ani nečetla
@Gába27 píše:
@Niki89 Nevšimla jsem si, že by se seriozní advokáti takto prezentovali a měli potřebu takovým způsobem lovit klienty. Možná ještě tak pí. Samková, ale to je v podstatě ausgerechnet to samý, jako KLS. Jenom se už musím smát tomu dvojímu vidění světa. Předpokládám, že kdyby Reflex napsal to, co chce dav číst, tak by ani nevadilo, že je to bulvár a žumpa a nevím co ještě, že?Tady Blesk nevadí, pokud je tam stádní článek a vesele se odkazuje, ne už tak v případě, že např nějaký právník podá stížnost na postup soudu. To ten článek nikdo nečetl? Nebo to není zajímavé?
kdyby to byl článek neodporující zjištěným skutečnostem, tak bych to brala, ale takhle?…
Blesk se zde linkoval, protože tam byla online reportáž přímo ze soudní síně… jinak je to taky žumpa
@Gába27 chápu to správně, pokud si myslím, že ty například stále věříš tomu, že těla přišla bez vnitřních orgánů??? Protože pak je jakákoli diskuze s tebou úplně zbytečná, ignoruješ jasná a prokázaná fakta a je úplně jedno, že je opakuje na svém profilu zrovna Slámová ![]()
Ja mam spis pocit, ze Gaba Kramneho znala a proste tomu nemuze uverit… Uveri, az bude odsouzeny na zaklade neceho.
@2012Mex no asi něco jak tahle dotyčná?
http://zpravy.idnes.cz/…-/krimi.aspx?…
Jinak dotyčnej propuštěnej přišel na dobrej způsob pro lidi co chtějí zrychlit dědické řízení. Když zabijete své rodiče, stačí se chovat v kriminálu slušně a jste venku na to tata a můžete si užívat majetku získaného vraždou.
Nechápu morálku soudce, který ho propustil
![]()
@Amalthea Já mám z tebe ten stejný pocit, že je s tebou diskuze naprosto zbytečná, proto už na tvé příspěvky nereaguji. Toto je poslední výjimka. Prosím o stejný přístup. Díky.
@Chytrak píše:
@2012Mex no asi něco jak tahle dotyčná?
http://zpravy.idnes.cz/…-/krimi.aspx?…Jinak dotyčnej propuštěnej přišel na dobrej způsob pro lidi co chtějí zrychlit dědické řízení. Když zabijete své rodiče, stačí se chovat v kriminálu slušně a jste venku na to tata a můžete si užívat majetku získaného vraždou.
Nechápu morálku soudce, který ho propustil![]()
Nemám sice úplné právnické vzdělání, ale myslím, že v podobných případech je dědictví naprosto nemožné.
Ad soudce - ten postupoval zcela v souladu s trestním řádem, který umožňuje odsouzenému podat žádost o podmíněné propuštění po vykonání určité části trestu. Není to věc pouze toho soudce, ale také vychovatelů a především ředitele věznice, zda k případnému propuštění má dojít nebo ne. Zrovna v tomto konkrétním případě tedy na polepšení pachatele nevěřím, ale soudce nemůže rozhodovat pouze podle svých pocitů, ať už to je z našeho pohledu morální či amorální.
@Gába27 píše:
@Amalthea Já mám z tebe ten stejný pocit, že je s tebou diskuze naprosto zbytečná, proto už na tvé příspěvky nereaguji. Toto je poslední výjimka. Prosím o stejný přístup. Díky.
Takže mi opět neodpovíš na úplně obyčejnou otázku?
![]()
Četla jsem že soud bude pokračovat až v prosinci??? Je to možné???