Nestlé Beba Ar a kakání

62
17.5.12 18:18

nestlé beba ar a kakání

ahoj holky,
mám skoro tříměsíční holčičku a včera na poradně mi doporučila doktorka dávat bebu ar, protože malá sice po troškách,ale třeba i dvě hodiny po jídle ublinkává. těsně po jídle(dáváme bebu pro1)mi řvala jakoby jí bylo těžko. neměli jsme ale bolení, krásně jsme prděli a kakali každý den. stolice v pohodě. Od včera dávám bebu ar a dneska má malá bolení, vždycky takové občasné dloubance v bříšku po kterých řve jak najatá. chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s tímto mlíčkem. trpělo vaše dítko zácpou nebo bolením?myslíte že je to ještě brzy na nějaké závěry a bříško si musí na to hustější mlíčko zvyknout?po tom ar mlíčku je více zasycená a ublinkne si jenom při odříhnutí. tak nevím co dělat..aby kvůli nějaké mé chybě netrpěla bolestmi a zácpou..děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
135
17.5.12 19:11

Ahoj,naše malá trpěla zácpou po Bebě,začli jsme jí dávat trošku čaje.Taky si musela zvyknout.Pokaždý,když přecházíme na jiný stupeň,má tyto problémy,ale postupně si zvykne.Ale stejně bych to řekla doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
17.5.12 19:16

My jsme měli Bebu AR asi od 3 měsíců bez jakýchkoli problémů. Mylý kakal tak 3× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
17.5.12 19:29

My davali Bebu AR tak od mesice a taky bez problemu, pred mesicem (na pul roce)jsme presli na Bebu PRO 2 a bez problemu i kakani, kaka i nekolikrat za den..ale mel treba trochu zelenou stolici…ale ony ty streva pracujou a vyvijeji si a zvykaj na nove veci,ted uz je to v pohode…vyckala bych, uvidis zda to prejde, pri koupani ji poradne nahrej brisko, aby sli prdici ven..:)
Jestli jste davali Bebu od narozeni, tak by ji to nemelo nejak vadit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
17.5.12 19:59

My byli s Bebou AR spokojení, stále na ní jsme, ale asi po půl roce jsme přešli na Bebu Pro (reflux skoro zmizel).
Počkala bych přeci jenom si bříško musí zvyknout na něco nového.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
17.5.12 21:12

My máme Nutrilon AR a je to katastrofa. Přesně jak píšeš, jakmile dojí začně řvát a bolí jí břicho. Myslim že ty AR mlíka jsou pro některý děti moc těžký, ale po jiným zase všechno vyblinká (původně měla Beba HA a to z ní lítalo celý den) takže nevim co jí dávat. Taky má po AR strašný prdíky, to se chudinka kroutila každý večer 2 hodiny, tak jí to kombinuju s comfortem ale ten teda lítá obloukem. Kdybyste někdo věděl nějako radu, budu vděčná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
17.5.12 21:48

My v porodnici dostavali Nutrilon HA, jen jsme prisli domu, desny krece do briska a ublinkaval..tak proto jsem zkusili Bebu AR, par dni to trvalo,ale pak uz bezproblemu,ale kazde mimi je jine, treba ani vam Beba nebude vyhovovat a budete muset hledat jine.. :think:..ale urcite to chce par tydnu vydrzet, nezlepsi se to dva dny po piti… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
26.5.12 21:23

AHOJ HOLKY ,ODedněška dáváme BEBU A.R. dělá me hrudy nejde mě vůbec rozmíchat máte s tím někdo nějakou zkušenost ? mockrát děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
26.5.12 22:39
@terykt píše:
AHOJ HOLKY ,ODedněška dáváme BEBU A.R. dělá me hrudy nejde mě vůbec rozmíchat máte s tím někdo nějakou zkušenost ? mockrát děkuji

Ahojky, taky mi delala hrudky , koupila jsem si male sitko, udelala jsem mlicko v hrnicku, poradne rozmichala a pak jsem to do lahve prelila pres to sitko, ty hrudky v nem zustaly ;-)takhle jsem to delala pul roku, pac i tak nam to mliko dost pomohlo proti ublinkavani, ted uz davam normalni Bebu ;-)
Jo a vodu musis mit opravdu nejak tech 40stupnu +/- jak je moc horka delaji se jeste vetsi hrudky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
26.5.12 22:42
@Hanka79 píše:
Ahojky, taky mi delala hrudky , koupila jsem si male sitko, udelala jsem mlicko v hrnicku, poradne rozmichala a pak jsem to do lahve prelila pres to sitko, ty hrudky v nem zustaly ;-)takhle jsem to delala pul roku, pac i tak nam to mliko dost pomohlo proti ublinkavani, ted uz davam normalni Bebu ;-)
Jo a vodu musis mit opravdu nejak tech 40stupnu +/- jak je moc horka delaji se jeste vetsi hrudky :roll:

a taky si ho měla tak hustý je tak hustý že nejkde ani přes tu dírku a máme avent savičku 1 (dcera má 1.5m) a nejde ji to vysát jak je to hustý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
26.5.12 22:45
@terykt píše:
a taky si ho měla tak hustý je tak hustý že nejkde ani přes tu dírku a máme avent savičku 1 (dcera má 1.5m) a nejde ji to vysát jak je to hustý

Ja pouzivam takovy ty normalni savicky a musela jsem mit c.2 a kdyz jsem mu pak treba davala na noc do toho i trochu krupicky tak i c.3. Dirku musis urcite koupit vetsi, pres tu co tece obyc ridke mleko to pujde hodne spatne… ;)

Tyhle pouzivam, pac mam lahve od Baby Novy :)a velikost direk maji ocislovany 1-3

http://dudliky.heureka.cz/…caj-17000-s/

Avent ma urcite taky nekolik velikosti ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
26.5.12 22:58

no dala jsem tam od aventu velikost 2 a stejně to neteče :( musím koupit jinou láhev nebo větší savičku je mě líto do toho dělat větší dírku .. ale moc díky za radu zítra koupím menší sítko …už sem měla nervy,že jsem to koupila zbytečně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
26.5.12 23:05
@terykt píše:
no dala jsem tam od aventu velikost 2 a stejně to neteče :( musím koupit jinou láhev nebo větší savičku je mě líto do toho dělat větší dírku .. ale moc díky za radu zítra koupím menší sítko …už sem měla nervy,že jsem to koupila zbytečně :D

Treba jeste nekdo poradi jinou fintu,ale mne proste nenapadlo nic jineho nez se tech hrudek zbavovat pres sitko :) tak kup trojku a uvidis a nebo jak rikas jinou lahev ;-) ja si na to mleko jinak nemohla stezovat, dost pomolo a i vic zasytilo ;-) tak drzim pesti at se to podari a mala se spokojene nahama ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
27.5.12 12:54

@Hanka79 moc díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie