Nestlé Beba Sensitive - nemůže se vykakat

slonyk
15.3.12 18:02

Nestle Beba Sensitive prosím o rady

Ahoj holky prosím kdo máte zkušenosti s tímhle mlékem, dávám ho malé 4 dny kombinuju to s kojením, ale malá senemůže vykakat, měli jsme nutrilon proti kolice ale to jí taky dělalo špatně, ta Beba něco obsahuje co by jí mělo pomoct na zácpu ale teda zatím nic moc, je možné že se to upraví až si zvykne? Jinak dáváme kapky biogaia a ty nám zabrali krásně dokud sem jen kojila. Děkuju za odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3031
15.3.12 19:05

Slonyk - na Bebě Sensitive jsme od dvou měsíců (teď je nám 6m)a jsme spokojený. Vyzkoušeli jsme i Nutrilon, Bebu HA a Sunar a malej měl po tom děsný problémy s bříškem. 8o Určitě tomu nech tak alespoň týden až dva, než si tělo zvykne. Hodně nám na zácpu pomohly Lactobacilíky od Swissu - řekla bych, že i víc něž kapičky na prdíky. Už jsi je zkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
15.3.12 19:40

Tak já toto mléko dávala,ale mrňous po něm měl zácpu šílenou, prostě mu nesedlo.Být tebou, zkusím vydržet těch 14 dní, jestli si bříško nezvykne a kdyžtak bych zkusila něco jiného. My jsme třeba přešli na Sunar Nutradefense.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slonyk
15.3.12 20:05
keny81 píše:
Slonyk - na Bebě Sensitive jsme od dvou měsíců (teď je nám 6m)a jsme spokojený. Vyzkoušeli jsme i Nutrilon, Bebu HA a Sunar a malej měl po tom děsný problémy s bříškem. 8o Určitě tomu nech tak alespoň týden až dva, než si tělo zvykne. Hodně nám na zácpu pomohly Lactobacilíky od Swissu - řekla bych, že i víc něž kapičky na prdíky. Už jsi je zkoušela?

Od swissu jsme nezkoušeli máme ty biogaia a dokud jsme nedávali příkrm tak bylo všechno ok

• Citovat
  • Upravit
slonyk
15.3.12 20:05
Susanna píše:
Tak já toto mléko dávala,ale mrňous po něm měl zácpu šílenou, prostě mu nesedlo.Být tebou, zkusím vydržet těch 14 dní, jestli si bříško nezvykne a kdyžtak bych zkusila něco jiného. My jsme třeba přešli na Sunar Nutradefense.

A není ten sunar od pul roku? Nám je ted dva a pul měsíce

• Citovat
  • Upravit
1168
15.3.12 20:20

Měli jsem to mlíčko od narození cca do 8 měs. a bylo super. žádné bolesti bříška…Jako prevenci proti zácpě mi mudr. doporučila jednou denně ho udělat do heřmankového čaje. Takže udělat čaj a do něj bebu a kadil jako amina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slonyk
15.3.12 20:51
admenL píše:
Měli jsem to mlíčko od narození cca do 8 měs. a bylo super. žádné bolesti bříška…Jako prevenci proti zácpě mi mudr. doporučila jednou denně ho udělat do heřmankového čaje. Takže udělat čaj a do něj bebu a kadil jako amina :D

tak to vyzkouším děkuju :palec:

• Citovat
  • Upravit
385
15.3.12 21:42
slonyk píše:
Ahoj holky prosím kdo máte zkušenosti s tímhle mlékem, dávám ho malé 4 dny kombinuju to s kojením, ale malá senemůže vykakat, měli jsme nutrilon proti kolice ale to jí taky dělalo špatně, ta Beba něco obsahuje co by jí mělo pomoct na zácpu ale teda zatím nic moc, je možné že se to upraví až si zvykne? Jinak dáváme kapky biogaia a ty nám zabrali krásně dokud sem jen kojila. Děkuju za odpovědi :)

Ahoj, my jsme měli taky Bebu senzitive, malej po ní kakal obden, ale ta stolice byla po tomto mlíčku tak tuhá, že to nemohl skoro vždycky chudáček vykakat, vždycky jsem ho musela rozbalit a někdy i pomoct teploměrem. Nevím ani jak jsem přišla na to, že po určité době, když se to pořád nelepšilo, jsme zkusili Hami a ejhle, stolice začala být míň tuhá a taky pravidelná, takže já jsem byla s Hami spokojená moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
15.3.12 22:43
slonyk píše:
Susanna píše:
A není ten sunar od pul roku? Nám je ted dva a pul měsíce

Nee, č.1 je normálně od narození, od půl roku je klasicky č.2. Jinak čaj mi taky radili,jenže náš prcek ho nevzal do pusy. Na tom se teda nic nezměnilo doteď :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová