Nestlé kaše na dobrou noc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nestlé kaše na dobrou noc
ahoj,
jaké máte zkušenosti s Nestlé kašemi na dobrou noc? Včera jsem to poprvé dala synovi před spaním (konkrétně banánovou) a máme za sebou hroznou noc, kdy se pořád vrtěl a kňoural… nevím, zda tuto „dobrou“ noc mám přičíst té kaši nebo je to jen náhoda. Jaké máte zkušenosti vy?
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
S Nestlé kašema dobrou, ale banánovou zrovna jsem ještě nezkoušela, prý se totiž blbě rozmíchává ![]()
Ale prcek má rád ovocnou, medovou a stracciatela (ale tu dostal až někdy v 15 měs.). Na večerních kaších je od 8. měsíce doteď (21 měs.) denně. Vyzkoušené máme kde co ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak záleží kolik je tvému synovi měsíců, taky jestli už kaši měl nebo ne… Pokud jí měl poprvé, tak asi obsahuje lepek, z toho může bolet bříško…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nestle kupuji,i banánovou, a zkušenosti mám dobré,nikdy mu po nich nic nebylo..ale teda moji kluci na bolení bříška netrpí,tak nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teď s těmahle kašema začala a nemůžu sěžovat.
Prcek spí pořád stejně od 21.30 do 7 do rána. ![]()
- Citovat
- Upravit
malýmu je 6 měsíců a teprve necelý týden jí něco jinýho než moje mlíko a kaši jsem mu dala poprvé… tak možná jsem měla počkat, až bude víc zvyklý na jinou stravu než na moje mlíko? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To bych určitě počkala. Předpokládám, že to „něco jiného“ je zelenina, takže určitě počkej minimálně tak měsíc, než si zvykne na příkrm. Je to na něj moc naráz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MaryClementine píše:
To bych určitě počkala. Předpokládám, že to „něco jiného“ je zelenina, takže určitě počkej minimálně tak měsíc, než si zvykne na příkrm. Je to na něj moc naráz.
předpokládáš správně ![]()
tak asi ještě počkám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jarka K píše:Žaludek si teprve zvyká na zpracovávání něčeho jiného než mléko.MaryClementine píše:předpokládáš správně
tak asi ještě počkám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já jsem s kaší na dobrou noc neměla nic moc zkušenosti, kupuju taky od Nestlé a dávám ji radši už odpoledne a na noc mlíko. Přece jenom ta kaše je hodně hutná a může po ní bolet bříško. Když ji dáš odpoledne, tak se bříško ještě stihne rozhýbat a nebolí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja kdyz jsem ji dala na noc tak plakala kroutila se takze jsem ji to uz nedavala a zkusila ji dat odpoledne a to je v pohode tak nevim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se malá v půl roce taky kroutila po kaši a bylo jedno jaká je.A teď jí má každý večer a v pohodě.A baští hlavně od nestlé protože jsou bez přídavku cukru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jestli má jenom půl roku, tak zkus tu mojí první kaši bez příchutě a rýžovou. Podle mně tam dělá problém asi ta příchuť. Já mám jinak s Nestlé kašema jen dobrý zkušenosti, výhoda je, že nejsou doslazovaný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky já dala včera taky poprvé kaši, ale ne Nestlé. Mám Hami - moje první kaše. A malej se mi poprvé po cca dvou měsících vzbudil „jen“ 3× za noc
každopádně poslední dva měsíce se budil skoro každou hodinu, takže jsem to uvítala. Netuším, jeslti je to kaší
ale jsem za to ráda. Uvidíme dnes ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj-já začala s hodně řídkou kaší do lahve a hlavně bezlepkovou a bylo to v pohodě. Spapkal svojí 200ku a žádný břichabol nebyl. Ale jestli ti v noci spinká,tak s kaší počkej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit