Nestlé kaše na dobrou noc

4760
15.8.11 11:33

Nestlé kaše na dobrou noc

ahoj,
jaké máte zkušenosti s Nestlé kašemi na dobrou noc? Včera jsem to poprvé dala synovi před spaním (konkrétně banánovou) a máme za sebou hroznou noc, kdy se pořád vrtěl a kňoural… nevím, zda tuto „dobrou“ noc mám přičíst té kaši nebo je to jen náhoda. Jaké máte zkušenosti vy?
Díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27305
15.8.11 11:39

S Nestlé kašema dobrou, ale banánovou zrovna jsem ještě nezkoušela, prý se totiž blbě rozmíchává :nevim:
Ale prcek má rád ovocnou, medovou a stracciatela (ale tu dostal až někdy v 15 měs.). Na večerních kaších je od 8. měsíce doteď (21 měs.) denně. Vyzkoušené máme kde co ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13768
15.8.11 11:41

Tak záleží kolik je tvému synovi měsíců, taky jestli už kaši měl nebo ne… Pokud jí měl poprvé, tak asi obsahuje lepek, z toho může bolet bříško…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
15.8.11 11:42

Já nestle kupuji,i banánovou, a zkušenosti mám dobré,nikdy mu po nich nic nebylo..ale teda moji kluci na bolení bříška netrpí,tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
15.8.11 11:46

Já teď s těmahle kašema začala a nemůžu sěžovat. :palec: Prcek spí pořád stejně od 21.30 do 7 do rána. :dance:

• Citovat
  • Upravit
4760
15.8.11 11:49

malýmu je 6 měsíců a teprve necelý týden jí něco jinýho než moje mlíko a kaši jsem mu dala poprvé… tak možná jsem měla počkat, až bude víc zvyklý na jinou stravu než na moje mlíko? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
15.8.11 11:50

To bych určitě počkala. Předpokládám, že to „něco jiného“ je zelenina, takže určitě počkej minimálně tak měsíc, než si zvykne na příkrm. Je to na něj moc naráz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
15.8.11 11:53
MaryClementine píše:
To bych určitě počkala. Předpokládám, že to „něco jiného“ je zelenina, takže určitě počkej minimálně tak měsíc, než si zvykne na příkrm. Je to na něj moc naráz.

předpokládáš správně :-)
tak asi ještě počkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
15.8.11 12:17
Jarka K píše:
MaryClementine píše:
To bych určitě počkala. Předpokládám, že to „něco jiného“ je zelenina, takže určitě počkej minimálně tak měsíc, než si zvykne na příkrm. Je to na něj moc naráz.
předpokládáš správně :-)
tak asi ještě počkám…
Žaludek si teprve zvyká na zpracovávání něčeho jiného než mléko. :-) U nás to bylo měsíc zelenina, měsíc ovoce a pak kaše.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
15.8.11 12:31

Ahoj, já jsem s kaší na dobrou noc neměla nic moc zkušenosti, kupuju taky od Nestlé a dávám ji radši už odpoledne a na noc mlíko. Přece jenom ta kaše je hodně hutná a může po ní bolet bříško. Když ji dáš odpoledne, tak se bříško ještě stihne rozhýbat a nebolí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
15.8.11 12:41

ja kdyz jsem ji dala na noc tak plakala kroutila se takze jsem ji to uz nedavala a zkusila ji dat odpoledne a to je v pohode tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
15.8.11 12:46

Mě se malá v půl roce taky kroutila po kaši a bylo jedno jaká je.A teď jí má každý večer a v pohodě.A baští hlavně od nestlé protože jsou bez přídavku cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
15.8.11 12:55

Tak jestli má jenom půl roku, tak zkus tu mojí první kaši bez příchutě a rýžovou. Podle mně tam dělá problém asi ta příchuť. Já mám jinak s Nestlé kašema jen dobrý zkušenosti, výhoda je, že nejsou doslazovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
15.8.11 13:30

ahojky já dala včera taky poprvé kaši, ale ne Nestlé. Mám Hami - moje první kaše. A malej se mi poprvé po cca dvou měsících vzbudil „jen“ 3× za noc :mrgreen: každopádně poslední dva měsíce se budil skoro každou hodinu, takže jsem to uvítala. Netuším, jeslti je to kaší :nevim: ale jsem za to ráda. Uvidíme dnes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
15.8.11 14:02

Ahoj-já začala s hodně řídkou kaší do lahve a hlavně bezlepkovou a bylo to v pohodě. Spapkal svojí 200ku a žádný břichabol nebyl. Ale jestli ti v noci spinká,tak s kaší počkej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí