Brňandy, poraďte: Kde koupit křupky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Brňandy, poraďte: Kde koupit křupky?
Kdo jste z Brna, můžete mě prosím poradit, kde by se daly koupit kukuřičné křupky. Posílám tam kamarádky maminku, tak abych ji mohla dobře nanavigovat, aby mi je mohla dovézt. Když jsem byla v Čechách, tak jsem je kupovala ve zdravé výživě, ale nemá je třeba DM? Nebo i lékárny? Potřebuju tak v oblasti Křenové ulice, ať se paní moc nenalítá. Díky moc!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kupujeme taky ve Futuru, ale možná by mohly být i na Vaňkovce v obchodě s biopotravinama. Ale nevím to jistě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
berry4 píše:
Kdekoli ve zdravé výživě
no já potřebuju spíš vědět, kde tam ty zdravý výživy jsou, hlavně poblíž, google mi toho moc neřekl…
jinak dík, lidl by mě nenapadl.
Tady v německu to snad vůbec nemaj. Juknu ještě do německýho lidlu, jestli náhodou, ať to nemusím pašovat, už do sebe souká jednu za druhou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zdravá výživa kdekoliv - Česká, Novobranská…
Nebo Brána k dětem na Josefské.. atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlíp ve Futuru - na Vídeňské - půjdeš směrem ze zadního parkoviště a před Renem / obuví / jsou dva stánky s křupkama - mají tam nějvětší výběr a nejlepší ceny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Semisek píše:
Kupujeme taky ve Futuru, ale možná by mohly být i na Vaňkovce v obchodě s biopotravinama. Ale nevím to jistě.
Tam jsem se včera dívala a mají minimání výběr a dost veký ceny - havně teda měi zrovna všechny solený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na Křenové je Billa, tam by je teoreticky mohli mít (ale nevím), pak je zdravá výživa na Hlaváku přímo v budově - tam jsem je myslím viděla. Pak je blízko ta Vaňkovka, tam je i DM i zdravá výživa - v DM mají ale takový krátký…anebo pak ve středu města - Josefská Brána k dětem (občas se mě stalo, že měli jen s příchutí), pak na Orlí (když zahne z Josefské doprava jakoby z kopce) je zdravá výživa - tam křupky stopro mají a levněji než v Bráně - přitom je to pár kroků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maj je v DM, kupuju kukuricne, pohankove, maj i s medunkou, kratky, dlouhy, jak je libo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Navli píše:Semisek píše:Tam jsem se včera dívala a mají minimání výběr a dost veký ceny - havně teda měi zrovna všechny solený.
Tak to byla smůla, já tam kupovala často a neměli je jen jednou ![]()
Jo a DM nedoporučuju, kupovala jsem dvakrát a pokaždé byly jakési tuhé, ani já jsem to neužmoulala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ja sice nejsem z Brna ale prodava je Globus a prodejny Coop. Tak snad jsem ti poradila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit