Brňandy, poraďte: Kde koupit křupky?

14856
14.8.11 20:22

Brňandy, poraďte: Kde koupit křupky?

Kdo jste z Brna, můžete mě prosím poradit, kde by se daly koupit kukuřičné křupky. Posílám tam kamarádky maminku, tak abych ji mohla dobře nanavigovat, aby mi je mohla dovézt. Když jsem byla v Čechách, tak jsem je kupovala ve zdravé výživě, ale nemá je třeba DM? Nebo i lékárny? Potřebuju tak v oblasti Křenové ulice, ať se paní moc nenalítá. Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
14.8.11 20:31

Příspěvek upraven 26.04.16 v 14:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
14.8.11 20:31

Kdekoli ve zdravé výživě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
14.8.11 20:32

Já je kupuju v Lídlu. Jsou perfektní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
14.8.11 20:32

Kupujeme taky ve Futuru, ale možná by mohly být i na Vaňkovce v obchodě s biopotravinama. Ale nevím to jistě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
14.8.11 20:34
berry4 píše:
Kdekoli ve zdravé výživě

no já potřebuju spíš vědět, kde tam ty zdravý výživy jsou, hlavně poblíž, google mi toho moc neřekl…

jinak dík, lidl by mě nenapadl.

Tady v německu to snad vůbec nemaj. Juknu ještě do německýho lidlu, jestli náhodou, ať to nemusím pašovat, už do sebe souká jednu za druhou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
14.8.11 20:35

zdravá výživa kdekoliv - Česká, Novobranská…
Nebo Brána k dětem na Josefské.. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
14.8.11 20:40

Nejlíp ve Futuru - na Vídeňské - půjdeš směrem ze zadního parkoviště a před Renem / obuví / jsou dva stánky s křupkama - mají tam nějvětší výběr a nejlepší ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
14.8.11 20:41
Semisek píše:
Kupujeme taky ve Futuru, ale možná by mohly být i na Vaňkovce v obchodě s biopotravinama. Ale nevím to jistě.

Tam jsem se včera dívala a mají minimání výběr a dost veký ceny - havně teda měi zrovna všechny solený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
14.8.11 21:02

Na Křenové je Billa, tam by je teoreticky mohli mít (ale nevím), pak je zdravá výživa na Hlaváku přímo v budově - tam jsem je myslím viděla. Pak je blízko ta Vaňkovka, tam je i DM i zdravá výživa - v DM mají ale takový krátký…anebo pak ve středu města - Josefská Brána k dětem (občas se mě stalo, že měli jen s příchutí), pak na Orlí (když zahne z Josefské doprava jakoby z kopce) je zdravá výživa - tam křupky stopro mají a levněji než v Bráně - přitom je to pár kroků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
14.8.11 21:10

Nejsem z Brna, ale běžně je mají v každé lékárně …

• Citovat
  • Upravit
8921
14.8.11 21:26

Maj je v DM, kupuju kukuricne, pohankove, maj i s medunkou, kratky, dlouhy, jak je libo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
14.8.11 21:27

velký výběr mají i v Bílém domě v přízemí

• Citovat
  • Upravit
14721
14.8.11 22:13
Navli píše:
Semisek píše:
Kupujeme taky ve Futuru, ale možná by mohly být i na Vaňkovce v obchodě s biopotravinama. Ale nevím to jistě.
Tam jsem se včera dívala a mají minimání výběr a dost veký ceny - havně teda měi zrovna všechny solený.

Tak to byla smůla, já tam kupovala často a neměli je jen jednou :think:
Jo a DM nedoporučuju, kupovala jsem dvakrát a pokaždé byly jakési tuhé, ani já jsem to neužmoulala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
14.8.11 22:59

Ahoj ja sice nejsem z Brna ale prodava je Globus a prodejny Coop. Tak snad jsem ti poradila :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí