Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Na MD nejsem, za to uz jsem kvuli tomu zrusila tejden na horach a prodlouzenej vikend co mel byt tyden pote. Prubeh slusnej, dite hodny. To mensi, ktery je hodne pohybovy a nemuze kvuli tomu ven nam to vsem vynahrazuje. Mame to teprve od crvrtka a uz jsem z toho na prasky, kor kdyz vim, ze mne to jeste ceka s tou malou, ktera fakt neni „hodnej pacient“ jako ta velka
Nás taky lyže minou, myslim, že budeme rádi, když půjde starší do školky za 14 dní. Jak už jedu 3.týden doma začíná mi z toho hrabat, obě děti jsou hyper, malýho nemůžu udržet vevnitř, furt mi leze v pyžamu a ponožkách na zahradu a vevnitř skáče po všem co se dá. Já už jsem vyřízená ![]()
Já jsem doma už 3. týden. Naštěstí starší jich neměla až tak tolik a byla celkem rozumná v tom, že si to nemá drbat
. Nechala jsem si i mladší ze školky doma, aby to chytla co nejdříve. Samozřejmě, jak už to bývá, se vysypala v den, kdy starší mohla už jít do školy ![]()
Mladší se osypala teda pěkně, ale stále si myslím, že to není tak moc. Ale zase ve 3 letech moc nechápe, že si to nesmí drbat, takže pořád hlídám.
a to mám ještě nejstaršího syna (9let), který zatím nic
I když ten jediný je očkovaný, tak buď to proběhlo skrytě a nebo ja fakt imunní.
Jinak já do toho musím pracovat - naštěstí je šéf shovívavý a nemusím si brát OČR - což je vzhledme k finanční situaci super. Takže u nás též jedou pohádky ![]()
Ahoj holky mám čekat asi nejspíš neštovice, napište mi co mám pozorovat, průběh a jestli musí být horečka. Děkuji
@lumpisek My končíme 4.týden a starší půjde do školky až po Velikonocích. Zdá se mi divný, že už má sloupaný strupy a pořád jí to svědí
už si s ní nevím rady
Syn už je ready, měl lehký průběh, asi jen jednou měl 37, jinak bez teplot
@veverka2013 teploty být nemusí, pozoruj jestli nemá někde pupínky, syn měl nejdřív 1, pak 3 a asi až 3.nebo 4.den od toho prvního se vysypal