Neštovice ze školky, po 5 dnech horečky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LKL
1114
27.3.17 20:17

Na MD nejsem, za to uz jsem kvuli tomu zrusila tejden na horach a prodlouzenej vikend co mel byt tyden pote. Prubeh slusnej, dite hodny. To mensi, ktery je hodne pohybovy a nemuze kvuli tomu ven nam to vsem vynahrazuje. Mame to teprve od crvrtka a uz jsem z toho na prasky, kor kdyz vim, ze mne to jeste ceka s tou malou, ktera fakt neni „hodnej pacient“ jako ta velka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
27.3.17 21:26

Nás taky lyže minou, myslim, že budeme rádi, když půjde starší do školky za 14 dní. Jak už jedu 3.týden doma začíná mi z toho hrabat, obě děti jsou hyper, malýho nemůžu udržet vevnitř, furt mi leze v pyžamu a ponožkách na zahradu a vevnitř skáče po všem co se dá. Já už jsem vyřízená :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
28.3.17 06:29

Já jsem doma už 3. týden. Naštěstí starší jich neměla až tak tolik a byla celkem rozumná v tom, že si to nemá drbat :). Nechala jsem si i mladší ze školky doma, aby to chytla co nejdříve. Samozřejmě, jak už to bývá, se vysypala v den, kdy starší mohla už jít do školy :zed:
Mladší se osypala teda pěkně, ale stále si myslím, že to není tak moc. Ale zase ve 3 letech moc nechápe, že si to nesmí drbat, takže pořád hlídám.
a to mám ještě nejstaršího syna (9let), který zatím nic :mrgreen: I když ten jediný je očkovaný, tak buď to proběhlo skrytě a nebo ja fakt imunní.

Jinak já do toho musím pracovat - naštěstí je šéf shovívavý a nemusím si brát OČR - což je vzhledme k finanční situaci super. Takže u nás též jedou pohádky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
4.4.17 17:25

Ahoj holky mám čekat asi nejspíš neštovice, napište mi co mám pozorovat, průběh a jestli musí být horečka. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
4.4.17 17:26

Mám dceru 3,5 roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
6.4.17 10:10

@lumpisek My končíme 4.týden a starší půjde do školky až po Velikonocích. Zdá se mi divný, že už má sloupaný strupy a pořád jí to svědí :think: už si s ní nevím rady
Syn už je ready, měl lehký průběh, asi jen jednou měl 37, jinak bez teplot
@veverka2013 teploty být nemusí, pozoruj jestli nemá někde pupínky, syn měl nejdřív 1, pak 3 a asi až 3.nebo 4.den od toho prvního se vysypal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí