Neštovice ze školky, po 5 dnech horečky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14541
11.6.15 02:43

@Ebixa to by mohly být neštovice, podle mě uvidíš ráno. Chytit to můžou i menší děti, kdekoli (v obchodě, na dětském hřišti, v MHD, když je má soused…). Moje děti neštovičky svědily, až když zasychaly. Jinak určitě předem doktorce zavolat. My šli teda rovnou, nějak mě nenapadlo, že by to mohly být neštovice. S nikým jsme se nestýkali (dítě bylo po angíně), nemělo teplotu a dva pupínky co mělo, vypadaly spíš jako kopřivka. Teda doma. Jak jsme došli k doktorce a slékla jsem ho, už jich mělo mnohem víc a ty první byly nalité. Naštěstí byla v čekárně jen jedna maminka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
11.6.15 07:18

Ahoj tak neštovice to nebyly. V noci jsme byli na pohotovosti. Pupínků totiž přibylo a slily se v jeden velký červený flek, který malou svědil. Hlavně jí natekly i očička, že měla jen škvírečku. Drbala si ouška i oči, nespala a brečela. Na pohotovosti, jsme paní doktorku vzbudili tak byla trochu nepříjemná, ale řekla nám, že je to alergická reakce a dala malé Xyzal. Ptala se co jedla. Nic co by už meměla, tak když jsem jí vyjmenoala, co za celý den snědla, řekla, že je to z jogurtu. (Jogobella-mango) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
14.6.15 21:48

Ahoj, tak malá má od soboty znovu kopřivku a pořád rýmu. Asi to bude nějaká alergie, ale nemůžu přijít na co. Je to každý den horší, dostává Xyzal. Zítra jdu znovu k doktorovi. Máte někdo zkušenosti s alergií. Jak se projevuje alergie na mléko? A může být při alergii na pyl kopřivka? děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
14.6.15 23:48

@Ebixa tak to je fajn, že se neštovice nakonec nepotvrdily.

Manžel i syn mají teď docela velkou alergickou reakci na pyl. Manžel měl kopřivku a skoro až boláky jen jednou - koupal se v bazénu s termální vodou na jaře. Nějaká zvláštní kombinace pylu a té vody. Bylo to dost strašné. Nakonec jsem ho musela omývat vodou z PET lahve. Nemohl si v té místní (tekla mineralizovaná i z kohoutku) ani vyčistit zuby. A k tomu měl tu pylovou alergii.

Ale jinak u pylové alergii kopřivku nikdy neměli.

Syn měla jednou velkou reakci i na kůži, když snědl jablka na která napadal pyl z lilií. Měli jsme je doma roky a nikdy nic. A pak jednou byla květina nad vázou s ovocem… Jeli jsme s ním na pohotovost.

Tak nevím, jestli jsem ti pomohla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
15.6.15 08:11

@Eveelin děkuji uvidím co mi dnes řekne doktor, ale chudák malá je dva dny osypaná a unudlaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
15.6.15 20:09

@Ebixa jak jste dopadli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
15.6.15 20:29

Ahoj, no doktorka nám napsala Fenistil 3 x denně 10 kapek a ve středu jdeme na kontrolu. zakázala nám dávat jakékoli kapky do nosu. Pupeny má pořád, spíš už se jí rozlezly a má fleky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
15.6.15 20:53

@Ebixa fenistil je pěkný… Ale řekla ti z čeho to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
15.6.15 21:43

Ne neřekla…zatím vysadíme ty kapky do nosu a pak se uvidí…z nosu jí teče fakt hodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
15.6.15 21:45

No jen doufám, že to nemůže být alergie na mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
15.6.15 21:46

@Ebixa to ti moc nepomohla… Zatím se mi nestalo, že by naše doktorka nevěděla, co se dítěti je. A to jsme měli docela dost nestandartních věcí. Tak to ti moc nepomohla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
15.6.15 21:57

Ne, navíc tam nebyl ani náš doktor, ale záskok. Každopádně, budu chtít ať nás pošlou na alergo ať máme jasno. Jestli to teda bude k něčemu, když nevím ani co to má. Ve středu jdeme znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
27.3.17 16:49

Ahoj :mavam: Hledám spřízněné duše, které si MD místo venku na sluníčku užívají doma s dětičkama a jejich neštovicemi :-) Jak to zvládáte? Jak léčíte?? Co přes den s dětmi děláte? já po 14 dnech doma už rezignovala na všechno a jedou u nás pohádky. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
27.3.17 17:36
@beeerush píše:
Ahoj :mavam: Hledám spřízněné duše, které si MD místo venku na sluníčku užívají doma s dětičkama a jejich neštovicemi :-) Jak to zvládáte? Jak léčíte?? Co přes den s dětmi děláte? já po 14 dnech doma už rezignovala na všechno a jedou u nás pohádky. 8)

u nás jely neštovice předloni, v parném létě. Doma jsme holky neudržela, snad jen první den, kdy bylo nejhůř. Takže byly opupínkovaný na dvorku a máchaly se v bazénku :oops: (čistá voda bez chloru).Do týdne bylo po neštovicích :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
27.3.17 19:21

Tak to závidím, my už jsme doma 14 dní, dcera má průběh hroznej, mám úplně hrůzu, aby jí nezůstaly jizvy, některý části těle jeden velký strup. Syn se vysypal včera, snad bude mít lepší průběh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí