Je možné onemocnět znovu Neštovicemi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16947
12.6.23 11:06

@impossible Neštovice sice výjimečně, ale lze dostat opakovaně. Měli jsme je loni a ve školce byla holčička, která je měla 2× za sebou. Zároveň znám pár lidí, kteří je prodělali velmi brzy, mírný průběh a pak dostali v pozdějším věku i v dospělosti znovu, ale myslím, že všichni měli mírný průběh.
Jde nebýt v kontaktu s těhotnou kolegyní? Popř zda jste kamarádky - dala bych ji vědět a at se ona rozhodne. Každopádně, pokud ti není dobře, tak odpověd je jasná - bud doma. I když se nám mnohdy nechce, chápu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.6.23 12:40

Ty nemáš s teplotou chodit do práce vůbec, bez ohledu na neštovice.

• Citovat
  • Upravit
21558
12.6.23 14:16

Souhlasím s @Janli . Pokud máš teplotu, nemáš v práci co dělat bez ohledu na to, o jakou noc se jedná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
12.6.23 14:21

Naprostou hloupý dotaz. Jak někoho může lézt do práce s teplotou?! Ať to jsou neštovice nebo nejsou, tak s teplotou zůstaň doma. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9019
12.6.23 14:50

S teplotou nemáš co dělat v práci. A jestli vlezeš do práce s neštovicemi, tak je to na udání na hygieně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24636
12.6.23 14:52

Já je dvakrát měla v dětství. V dospívání pak pásový opar. Ten vám klidně může vyskočit i teď, buďte doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
12.6.23 15:16

@Serpentini V klidu. Zůstala jsem doma. Tedy zašla jsem si k lékaři. Ten mi řekl, že je hloupost dostat to v dospělosti, když jsem to měla jako dítě. Vzhledem k tomu, že mám teplotu tak mě prohlédl a zjistil, že mám úplně zahnisaný krk. Absolutně to nechápu, protože v krku mě vůbec nebolí.🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.24 14:53

Také bych ráda věděla, zda li můžu to dostat znova malá má neštovice a strašně mě svědí celé tělo. Dr. Mi řekla že to chytnou nemůžu když jsem to měla už v dětství. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.24 07:38

@Šarinna97 Zdravim, jak to dopadlo? Chytla jste je podruhe? Syn ma ted taky nestovice, ja myslela, ze kdyz jsem je melav detstvi, tak je mit znovu nemohu, ale vydesilme kolega v praci, ze pry mohu. Dekuji za odpoved

• Citovat
  • Upravit
815
13.3.24 08:27
@Anonymní píše: Více

Pokud jsi v dětství měla normální průběh a nemáš nějak výrazně sníženou imunitu, tak je to velmi nepravděpodobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.4.24 15:18

Pokud některý z lékařů tvrdí, že nemůžete v dospělosti dostat neštovice, pokud jste je už měli, měl by se nad sebou zamyslet. Je to sice vzácné, ale stává se. Já měl ppprvné neštovice asi ve 4, podruhé ve 27. A mezitím ještě pásový opar na krku, což je v podstatě stejný vir…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí