Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mně to přijde jako molusky, měl je syn a strašně dlouho jsme se jich nemohli zbavit ![]()
@IvaX píše:
Mně to přijde jako molusky, měl je syn a strašně dlouho jsme se jich nemohli zbavit
Jo, to vypada taky podobne, ale ma jich trochu moc a na ruznych mistech. Pokud jich bude vecer dvakrat tolik, jsou to nestovice, jinak asi neco jineho…
@mroe synovi molusky i neštovice začaly na stehně. Pokud se zvětší a nalijí tekutinou, tak to budou neštovice, když zůstanou takto tak molusky.
A ještě neštovice syna hrozně svědily, molusky ne.
U syna takto vypadaly neštovice. Byli jsme i u doktorky. Divala se na to ona, sestra a nakonec i 2 matky z čekárny.
Nakonec jsem dostala radu, že pokud to dostane druhý, byly to neštovice. ![]()
Měl jich asi 8 celkově a pořád jsme čekali a čekali a nic. ![]()
@IvaX píše:
@mroe synovi molusky i neštovice začaly na stehně. Pokud se zvětší a nalijí tekutinou, tak to budou neštovice, když zůstanou takto tak molusky.
A ještě neštovice syna hrozně svědily, molusky ne.
Ja vim, ale to dite to ma uz ted na vice mistech, proto sazim spis na nestovice. Molusek, kdyby jich melo tolik, uz by si davno vsimli.
@mroe jojo.ja psala dr. rikala že to máme hlídat a že to vypadá na neštovice. prave že je měla včera jen pár na lopatkách. dnes jeden na stehne. teploty nemá nic jiného ji není. Syn když měl nestovice tak také mu nebylo nic.tak uvidíme do vecera ![]()