Neštovice u dětí.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2439
31.10.20 10:03

Mně to přijde jako molusky, měl je syn a strašně dlouho jsme se jich nemohli zbavit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
31.10.20 10:09
@IvaX píše:
Mně to přijde jako molusky, měl je syn a strašně dlouho jsme se jich nemohli zbavit :cert:

Jo, to vypada taky podobne, ale ma jich trochu moc a na ruznych mistech. Pokud jich bude vecer dvakrat tolik, jsou to nestovice, jinak asi neco jineho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
31.10.20 10:14

@mroe synovi molusky i neštovice začaly na stehně. Pokud se zvětší a nalijí tekutinou, tak to budou neštovice, když zůstanou takto tak molusky.
A ještě neštovice syna hrozně svědily, molusky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
31.10.20 10:16

U syna takto vypadaly neštovice. Byli jsme i u doktorky. Divala se na to ona, sestra a nakonec i 2 matky z čekárny.
Nakonec jsem dostala radu, že pokud to dostane druhý, byly to neštovice. :lol:
Měl jich asi 8 celkově a pořád jsme čekali a čekali a nic. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35330
31.10.20 10:17
@IvaX píše:
@mroe synovi molusky i neštovice začaly na stehně. Pokud se zvětší a nalijí tekutinou, tak to budou neštovice, když zůstanou takto tak molusky.
A ještě neštovice syna hrozně svědily, molusky ne.

Ja vim, ale to dite to ma uz ted na vice mistech, proto sazim spis na nestovice. Molusek, kdyby jich melo tolik, uz by si davno vsimli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
31.10.20 10:40

@mroe jojo.ja psala dr. rikala že to máme hlídat a že to vypadá na neštovice. prave že je měla včera jen pár na lopatkách. dnes jeden na stehne. teploty nemá nic jiného ji není. Syn když měl nestovice tak také mu nebylo nic.tak uvidíme do vecera :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí