Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@kavulenka Dcerka má na pipce zatím jen 2 pupínky, tak jsem nemazala, jen jsem tam dala weledu, co dávám vždycky na noc do pleny, tak snad jí t nějak neuškodí na to ![]()
Ja mazala tanno hermal lotio. Fungovalo dobre, holky se vubec neskrabaly a je to takove tekutejsi mleko tak se to dobre mazalo. Byly osypane strasne moc tak jsem to natirala plosne ![]()
@lucynka25 záleží kolik má neštovic
Syn jich měl snad tisíc, tak jsem mazala celé tělo.
Dcera jich měla asi 100 tam jsem ťupkovala ![]()
@zuzik321 tak to mam doma, uvidim co zitra.. @Yasminn foto 3.den, je napul imunni odeme pry, tak to nebude tak hrozne..
Dostala fenistil a nurofen čipek a uplne.bylo videt jak se.ji udelalo hej, hned si hrala s legem a dokonce. i neco snedla ![]()
@lucynka25 super.. Já zas řeším kasel
někde jsem četla že komplikací u neštovic můžou být plíce… Tak mám strach.. Má trochu rýmu a zda se mi že je vlhký..tak jsem ji dala prospan přes den a obvyklou dávku imunoglukanu… No a nevím jestli s ní jít zítra k dr. Ať si ji před víkendem raději poslechne nebo ne… Prý je tento týden mrska doktorka
@kavulenka Moje Terez má kašel už 14dní s rýmou a teď se přidalo tohle. Já to měla stejně, nejdřív hnusnej kašel s rýmou, pak bolest hlavy, horečky a večer už jsem jela na pohotovost s pupínkama, našli mi lehký zápal plic a crp přez 120, ale naštěstí jsme to s Terkou (v břiše) zmákly.
Já u dr byla s tím jejím kašlem 2×, protože je škaredej, teď už je lepší, ale radši bych být tebou šla, ať ti dítko poslechne pro jistotu.
@lucynka25 píše:
@zuzik321 tak to mam doma, uvidim co zitra.. @Yasminn foto 3.den, je napul imunni odeme pry, tak to nebude tak hrozne..
Dostala fenistil a nurofen čipek a uplne.bylo videt jak se.ji udelalo hej, hned si hrala s legem a dokonce. i neco snedla
Chudinka. Ani mi to nepripominejte. Bylo to sileny. Vysoky teploty co nesly vubec srazit. Pupinky se docela hojily ale bylo jich strasne moc.jsem rada ze to mame za sebou ale teda vedet jaky to bude mit prubeh asi dam ockovat. At jste brzy fit a bez teplot.
Tak jsem byla u dr. a mam mazat imazolem krempastou, koupat nemam, jen omyt zadecek.
(Mam 2dr.,deli se tam na pul stara/mlada. Kazda ma jiny nazor, mlada nedavat nic-vetsinou nikdy a stara dava vse co může
),takze tak.
Já taky doporučuju virasoothe gel, dělá se i ve spreji, jde i na genitálie a to co vám po neštovicích zůstane si nechte na štípance nebo kopřivky ![]()