Neštovice v 9letech

34322
5.5.19 23:25

Odpočívat, odpočívat, odpočívat. Záleží, jaký má ve škole režim, ale jestli je „lítací“, každý den po kroužkách, a doma to bude lepší, nechala bych ho doma, 14 dní určitě.

Manžela lituju předem, mám zkušenost. Být jím bych se už teď dopovala vitamíny a superpotravinami, ať je tělo připravené, a pak už to musí „jenom“ vydržet a nějak přežít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27305
5.5.19 23:28
@Lucie_Sx píše:
Odpočívat, odpočívat, odpočívat. Záleží, jaký má ve škole režim, ale jestli je „lítací“, každý den po kroužkách, a doma to bude lepší, nechala bych ho doma, 14 dní určitě.Manžela lituju předem, mám zkušenost. Být jím bych se už teď dopovala vitamíny a superpotravinami, ať je tělo připravené, a pak už to musí „jenom“ vydržet a nějak přežít…

Kroužky má dva sportovní, ale o tom žádná, bude bez tělocviku a kroužků minimálně týden, i dýl. Jinak chodí domů buď po obědě nebo ho beru ve tři z družiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13749
5.5.19 23:58

@Clementine nechala bych ho ještě doma i čtvrtek a pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
6.5.19 00:07

Syn 8 let, velmi lehký průběh bez teplot, doma byl 18 dní, 14 dní nemá cvičit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
6.5.19 00:15

Mám téměř stejně starou holčičku, měli jsme neštovice před 3 týdny. Průběh taky hrozný, ve srovnání se synem strašné. Neštovic cca 300, měla je i na jazyku. Osypala se v sobotu, do středy horor, od čtvrtka se to lepšilo a následující čtvrtek šla do školy. Už jsou to 2 týdny, byli jsme i 2× v bazénu, nic nechytla, je zdravá :palec: Jste ale o 2 dny za námi z hlediska dnů v týdnu a v pondělí nebo úterý mi tedy na školu ještě nepřišla, chtěla jsem jí dát čas na stabilizaci.. :think: Asi bych nechala syna doma do konce týdne. Holt budeš doma ty 2 dny „zadarmo“. Ovšem vzhledem k manželovi to ještě může klidně pokračovat OČRkem na něj :mrgreen:.. je teda blázen, že se nenechal očkovat, v tomhle věku to bude masakr.. :? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
6.5.19 00:26

Dcera skoro 7 let měla před měsícem, 14 dnů doma, pak týden bez TV a hned chytla nějaký hnusny kašel, zahleneni, kterého se nemůže zbavit. Přitom to bývalo vždy jedno z nejzdravejsich deti ve školce, teď je v 1. třídě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
6.5.19 04:21

Manzel se měl nechat uz davno naockovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85317
6.5.19 06:05

@Clementine manzel se mel nechat hned naockovat. Svagr ve 40 s tim skoncil na JIP. U dospelaku je mnohem horsi prubeh.
Doktorka dceru poslala (4 roky) 12. den do skolky, no jde az dneska, v patek jsem mela jeste volno. Ale tady v DE se jde klidne po tydnu uz, kdyz je to zaschle a nikdo nic neresi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
6.5.19 06:14

Jako neblázni ho posílat do školy, jeho imunitní systém bude totálně vyšťavenej. 10 dní na celou nemoc je málo, potřebuje se zregenerovat a ne jít hned do školního kolektivu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
6.5.19 06:16
@Pajka89 píše:
Manzel se měl nechat uz davno naockovat…

Ono to není tak jednoduché. Ani já neštovice neprodělala, a když jsem se chtěla nechat naočkovat, praktická doktorka mi nabrala krev, a na základě výsledků mi očkování výrazně nedoporučila, prý bych mohla mít nežádoucí reakci, a nadělalo by to víc škody, než užitku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.5.19 06:50

Nechala bych ho rozhodne doma do konce tydne, chapu, ze zadarmo je to naprd, obzvlast kdyz dite uz vypada zdrave a udrzet jej v klidovem rezimu je prakticky nemozne. Ale skola je zaprah, i kdyz se to nezda, tak at hned neco nekoupi.Pak se bude zbytecne s obycejnou virozou potykat mnohem dele, nez kdyby byl plne dolecen. Nasadila bych betaglukany a hodne potravin s vitaminy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
6.5.19 06:52

Trikrat ockovani za sebou a ani jednou se mi nevytvorili protilatky…takze to opravdu neni tak jednoduchy. Navic ani nevi, jakdlouho bude vakcina fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
6.5.19 06:55

Manzelovi bych doporucila zajit k obvodni pro antivirotika, kdyz se nasadi v cas- tedy hned v uplnym zacatku. Prubeh by mel byt mirnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
6.5.19 07:11

Určitě bych ho nechala ještě ty dva dny doma ( plus víkend )..ano imunita je po nešotovicích v zadeli a je jedno jak je to staré dítě a jak dobrou má imunitu. Syn kromě jedněch atb a neštovic snad nebyl nikdy nijak výrazně nemocný, ale po neštovicích, jsme drželi klidný režim 3 měsíce…po 10 dnech bych ho nehnala do školy..obě moje děti šli po 14 dnech. ( navíc teda na sobě měli ještě pupínky, takže pokud tomu tvému neodpadnou všechny, bude ostatní akorát strašit svým vzhledem. )

• Citovat
  • Upravit
1840
6.5.19 07:12

Ja je chytla od syna v 33 letech, pupinku asi 20, jeden den zvysena teplota. Normalne jsem je prechodila. Chtela jsem aby je chytil starsi syn, nakrmila jsem je jednou lzickou, spali spolu v pokoji a nic! Nechytil to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí