Neštovice po 21 dnech?

8179
4.5.19 16:33

Náš syn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37136
4.5.19 16:33

@Kacenecka216 klidně se mu to může vyhnout. Já jako dítě přišla do kontaktu s neštovicema hned několikrát a nenakazila se ani jednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
4.5.19 16:35

U nás to bylo po 14 dnech. Jinak strejda google píše, že inkubační doba je 6 - 23 dnů, tak ještě vydrž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
4.5.19 16:37

No už sem s tím počítala. Zařídila si volno a ono nic :mrgreen: na jednu stranu dobře ale už bychom to měli z krku
Pořád ho kontroluju a nic. Chudák syn :lol: ze mě musí být na nervy :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
4.5.19 16:38
@Kacenecka216 píše:
No už sem s tím počítala. Zařídila si volno a ono nic :mrgreen: na jednu stranu dobře ale už bychom to měli z krku
Pořád ho kontroluju a nic. Chudák syn :lol: ze mě musí být na nervy :lol: :lol: :lol:

V klidu :) My je jako děti nikdy nedostali, a to nás mamka cíleně vodila mezi nakažené. :D Asi má tuhý kořínek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
4.5.19 16:39

@P4ja no právě že vůbec ne. Nemocný bývá často :nevim: takže mě varianta, že to nechytne ani nenapadla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
4.5.19 16:46

Ano je to možné. Mladší chytá vše a měla je hned první možný den po výskytu v jeslickach. Starší se od ni osypala až 21 den :roll:
Každopádně na ne doporučuji sudocrem s teatree olejickem. Neštovice nevytvořila žádnou tekutinu a rovnou zasychala a za týden byly i bez stroupku. Jen tím ze měly obě 4 dny 40 horečky, tak musely být doma pro rekonvalescenci déle. A k tomu jich měly obě víc než 1000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
4.5.19 16:48

Tak to byl opravdu nějaký silnější „bacil“. Chlapeček který je měl jich měl nějaký 40-50 po těle tak si říkám že to asi nebyl tak silný bacil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
4.5.19 16:57
@Kacenecka216 píše:
@P4ja no právě že vůbec ne. Nemocný bývá často :nevim: takže mě varianta, že to nechytne ani nenapadla :think:

Uvidíš. Ono taky, pokud to není moc silný bacil, tak se taky může stát, že je dostane ještě jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
4.5.19 17:16

Mám podobný problém: dcera prodělala neštovice a teď je čekám u syna, ale zatím také stále nic (dnes je to 16. den). Ono záleží, jaká je aktuální imunita dítěte, když přijde s virem do kontaktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
4.5.19 19:50

Dcera chytla neštovice od svého sourozence, se kterým byla v úzkém kontaktu, až 20 den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.20 11:55

Ahoj, mám dotaz. Příští týden k nám má přijít návštěva s holčičkou, u které se projevily neštovice po vánocích. Já jsem ve 32tt. Sice už jsem neštovice měla, ale naposledy, když jsem přišla do kontaktu s nakaženým měla jsem z toho pásový opar. Je možné, se ještě po takové době nakazit?

• Citovat
  • Upravit
2038
28.1.20 11:59

To uz urcite neni infekcni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
28.1.20 12:08
@Anonymní píše:
Ahoj, mám dotaz. Příští týden k nám má přijít návštěva s holčičkou, u které se projevily neštovice po vánocích. Já jsem ve 32tt. Sice už jsem neštovice měla, ale naposledy, když jsem přišla do kontaktu s nakaženým měla jsem z toho pásový opar. Je možné, se ještě po takové době nakazit?

moc nerozumím..ona měla o vánocích neštovice?
jak vypadá? má ještě strupy?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.20 12:15

@smurfka po vánocích se jí projevily. No to nevím, jak teď vypadá, neviděla jsem jí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA