Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj. Mate nekdo zkusenost s timhle malym netbookem? Mam na nej zalusk, ale furt nevim
jj je v pohode
…rozhodne nedoporucuji acer a podobne sracky
Ano mas pravdu Acer neni dobra znacka..jsi odbornik na notebooky?porda mi jestly Toshiba je dobra znacka a MSI??dekuji
Ahoj, já s ním zkušenosti mám a jsem moc spojená, jsem na něm skoro pořád. baterka opravdu vydrží takto dlouho cca asi 7-8 hodin.
Je v klidu, jak na to běhá win starter je chvilkama drsnější a celkově se líp chová s nastavenou grafikou na high color 16 bit jinak solidní mašinka ![]()
@dhtrr píše:
Ahoj, já s ním zkušenosti mám a jsem moc spojená, jsem na něm skoro pořád. baterka opravdu vydrží takto dlouho cca asi 7-8 hodin.
Ahoj, ještě ho máš a jak stará je baterie?? Já mám N150 přesně 2 roky a jsem zklamaná. Po 1,5roce ztratila baterie veškerou kapacitu a vydržela jen pár minut provozu. Reklamovala jsem to u prodejce a vrátil se ze servisu s novou baterií. Následně po dalších 5měsících opět klesla výdrž baterie na 1hod provozu. Opět jsem to reklamovala a servis reklamaci odmítl
Takže teď se to snažím eskalovat na zastoupení Samsung v ČR. (Tchýně má 1,5roku netbook ASUS a vydrží na baterie víc jak 5hodin.)