Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Dahlia0409 píše:
Mně právě přítel nemusel nosit nicTakže já měla fakt lázně, bylo to fajn
a to byla porodnice v Česku? s tím bufetem ke snídani a večeři?
@broskvová zmrzlina píše:
Mě by to jako toho kluka hrozně urazilo.Třeba plánuje véču, oslavu, dáreček, nevím co. Ale ne, někdo naprosto nezúčastněný přijde a bude ho mentorovat jak malýho Jardu, ať přinese kytičku.
Zakladatelka ho charakterizuje takhle:
On je jinak právě strašně hodný a chová se k ní naprosto úžasně, ale je takový pomalejší a některé věci mu docházejí později
takový klasický muž
![]()
tak bych od něj moc nečekal. Ale třeba jo, třeba něco plánuje.
@stinga píše:
a to byla porodnice v Česku? s tím bufetem ke snídani a večeři?
Ano prosím ![]()
@stinga Na oddělení šestinedělí poskytujeme bohaté snídaně formou švédských stolů, vegetariánské pokrmy či výběr ze tří druhů obědů dle chuti.
Plus celodenní přístup k musli nebo cornflakům, kakao, čaj, melta, atd.
@Dahlia0409 píše:
@stinga Na oddělení šestinedělí poskytujeme bohaté snídaně formou švédských stolů, vegetariánské pokrmy či výběr ze tří druhů obědů dle chuti.Plus celodenní přístup k musli nebo cornflakům, kakao, čaj, melta, atd.
tak to je neuvěřitelné, jak jsem psala, nám nosili jídlo na pokoj a z těch jejich jídel jsem jedla akorát rohlíky s Ramou, a v zoufalství bílou kávu - něco mi donesly návštěvy a za 2,5 dne jsem teda naštěstí hladem neumřela, ale být tam dýl ![]()
@stinga píše:
tak to je neuvěřitelné, jak jsem psala, nám nosili jídlo na pokoj a z těch jejich jídel jsem jedla akorát rohlíky s Ramou, a v zoufalství bílou kávu - něco mi donesly návštěvy a za 2,5 dne jsem teda naštěstí hladem neumřela, ale být tam dýl
To věřím, kdysi to tak bylo snad všude ![]()
@KalamityJohn píše:
Neteř asi chce aby bylo všechno perfektní - ani stínek na jejím velkém dni.Být to na mne, tak mu to asi, volovi, řeknu. Škoda jí kazit den takovou blbinou. Jaký je atd. si může zjišťovat jindy.
Tak hlavně aby i ty známky byly výstavní
Kluk dojde s kytkou a nebude k čemu gratulovat ![]()
@Michelle_M píše:
Tak hlavně aby i ty známky byly výstavníKluk dojde s kytkou a nebude k čemu gratulovat
Na to jsem také myslela.
Jak říkám u syna, už stačí jen taková drobnost - odmaturovat
.
@KalamityJohn Já jsem teda maturovala ve stejný týden jako můj kluk ( nyní už manžel) a ani mě nenapadlo, že bych měla za maturitu někomu něco dávat a dostávat. Dali jsme si pusu, jaký jsme šikulky a byli rádi, že to máme za sebou. Ale doba se za těch 20 let asi změnila.
@Dahlia0409 píše:
Tak teď marně přemýšlím, zda jsem něco od přítele dostala já. Pamatuji si jen na večeři, na kterou mě, mého přítele a sestru pozvala mamka do nejlepší restaurace u nás. Fakt nevím, že by mi něco dal
Já dostala kopačky
![]()
@Lulu0707 píše:
Já dostala kopačky![]()
![]()
Taky fajn, lepší než nic
Asi ho nic jiného nenapadlo ![]()
@Dahlia0409 píše:
Taky fajn, lepší než nicAsi ho nic jiného nenapadlo
Asi
odpadla jsem ![]()