Netradiční halušky

8919
22.1.16 14:06

Netradiční halušky

Zdravím, potřebuju sdělat mražené halušky, abych uvolnila místo v mražáku a přemýšlím, s čím je udělat. Se zelím a uzeným jsme je měli nedávno a s brynzou mi nechutnají. Nemáte někdo nějaký tip, s čím by se ještě daly udělat? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1724
22.1.16 14:08

A na sladko? S cukrem, mákem apod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
22.1.16 14:11

@Correy my je jíme se sýrovou omáčkou a opraženou slaninou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8919
22.1.16 14:13
@Sinquinita píše:
A na sladko? S cukrem, mákem apod.?

To je super nápad :palec: A já bych si je dala s povidly, cukrem a smaženou strouhankou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16199
22.1.16 14:14

Vypečená slanina a místo brynzy jen zakysaná smetana (nebo přidat trochu nivy), nebo špenát a česnek, s houbovou omáčkou, se smetanovou paprikovou omáčkou (a la slepice na paprice), nebo na sladko. Nebo prostě jako příloha třeba ke kachně a zelí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8919
22.1.16 14:24
@zrcadlo píše:
Vypečená slanina a místo brynzy jen zakysaná smetana (nebo přidat trochu nivy), nebo špenát a česnek, s houbovou omáčkou, se smetanovou paprikovou omáčkou (a la slepice na paprice), nebo na sladko. Nebo prostě jako příloha třeba ke kachně a zelí

To zní taky moc dobře :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
22.1.16 14:26

A nebo třeba se svíčkovou (falešnou) - nebo použít jako špecle tj. jako přílohu k čemukoliv - té svíčkové, ke kuřeti na paprice, s mletým masem jako na špagety…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
22.1.16 14:46

Ještě mě napadají klasicky s vajíčkem. Prostě osmažit na pánvi a přihodit vajíčko, osolit, opepřit a jíst s okurkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
22.1.16 15:07

Manžel je miluje se špenátem :lol: udělám trochu řidší špenát, případně do něj opeču trochu masa nebo slaniny a promíchám s haluškami :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8919
22.1.16 16:32

Tak jsem nadhodila sladké a kuře na paprice, ale byla jsem přehlasována a šla jsem stejně koupit to zelí :zed: :-D Takže celá diskuze zbytečná, ale i tak děkuji za příspěvky a třeba to pomůže někomu jinému :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
22.1.16 16:42

Bych použila všude tam, kde noky, nebo knedlík… je to taky bramborový těsto, takže se zelím a pečeným masem, nebo s nějákou smetanovou omáčkou(se špenátem, svíčkovou, klině i rajskou 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí