Neučesatelné vlasy u holčičky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
733
29.4.16 13:16

Tříletá a fénování a lak na vlasy? 8o To je normální? Já jsem asi fakt mimo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
29.4.16 13:26

Mam ctyrletou a taky fenuju kulmofenem, jinak vypada jak padesatileta babka po trvalej, lak nedavam, na fenovani mi neprijde nic sokujiciho, vlasy se tim nenicej, nebo urcite jsou v lepsim stavu, nez kdyz jsou samej cucek. Vlasy ma jinak nadherne kudrnaty kdyz ji po umyti volne uschnou, ale jak v nich jednou lehne, tak vypada jak Habera pred dvaceti lety :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
29.4.16 13:45

Naše je to samé, akorát má vlasy jako hřebíky, což je lepší. Češu ji kartáčem tangle teezer a jde to krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
29.4.16 13:45

:nevim: Syn má vlasy dlouhé zhruba 6cm a taky mu po umytí hlavy vyfénuji vlasy. :nevim: Sice tam mám nastavený studený vzduch, ale nevidím na tom nic hrozného. Neřeknu, pokud někdo zatěžuje každý večer vlasy horkým vzduchem a u tak jemných vlásků, to je asi chyba, ale některé se tu projevujete jako hysterky na místo toho, abyste to napsaly v klidu a bez ironie. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
29.4.16 13:46

Tangl teezer taky doporučuji, ale taky není úplně 100% já na dceru používám různé krémy nebo oleje na vlasy např. od Balea z DM krém na kudrnatý vlasy, dávám vždycky před česáním, dcera má kudrnatý vlasy a kdybych olej nebo krém nedávala tak by je měla hrozně suchý a to už bych je vůbec nerozčesala… a když chci aby to mělo tvar tak taky fénuju…

občas děláme copánky co můžu nechat třeba týden, někdy i dva… takže pak odpadne na nějakou dobu česání, ale zase to trvá uplést třeba hodinu někdy i 2 :-)

pokud to fakt nedrží je dobré dělat třeba různě pospojované culíky gumičkama, fantazii se meze nekladou :-) a holčička má pak na hlavě něco originálního co jí můžou ostatní zavidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
29.4.16 13:53

Moje skoro 4leťačka má taky strašně jemné vlasy. Stříhám ji na krátko, dle kadeřnice pážecí střih, který zase frčí. Má moc pěkný obličej i tvar hlavy, tak jí to moc sluší. Zatím krátké vlasy sama vyžaduje, odrůstající ji rozčilují :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
29.4.16 13:59

Já mám takové vlasy doteď, aby mi držel culík, musím mít mít jeden typ gumičky a fakt hodně utáhnout. Rozpuštěné mám jak rozára dřív, než stihnu odejít z bytu. Včera jsem si vlasy vyžehlila, na krku volně sepnula skřipcem a během pěti minut (než jsem se namalovala) se mina nich udělal otisk. :nevim: Čtyřletému teda po umytí vlasy taky fénuju, aby nešel spát s mokrou hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
29.4.16 14:01

Dceři už tedy bude osm, ale odmala ji vlasy fenuji přes kartáč a taky používám různé přípravky (olej na konečky, masku občas). Vlasy ma krásné, zdravé, huste. To jen k tomu, ze někoho to používáni přípravku nadzvihlo. Na noc ji dělám volný copan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9015
29.4.16 14:10

Dcera byla tak do 4 let afro blond. Na hlavě květáček, později vypdala jak Zagorová s trvalou v 80. letech. Vlasy nádherný, práce s nima tragická, používám kondicionér s výživou ve spreji od Schwarzkopfu, kupuju u kadeřnice, je tedy dražší, ale dá se použít i na suché vlasy, fénuju taky od mala, jinak jí schnou dlouho a nemohla by jít spát. Situace se zlepšila, bude jí 5 a půl roku a tím jak vlasy rostou do délky, tak se natahují a tak už nemá na hlavě trampolínu :mrgreen: Má vlásky lehce nad pas při rozčesání, vršek se tíhou narovnává. Takže si myslím, že tvojí holčičce se narovnají délkou, až jí narostou hodně. Jinak lak bych nedávala v žádném případě, to jí ty vlasy zničích, pečující oleje a pod. klidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
29.4.16 14:25

Na rozčesávání hlavně koupit tangle teezer. Mám kudrnaté vlasy a v dětství to bylo šílený, těch probrečených hodin a bolesti.. Babičce pak ruply nervy a ostříhala mě na kluka (parádní květák z toho byl…) Kdyby ten hřeben existoval tehdy, nemusela jsem trpět jak zvíře.

A pokud nedrží sponky, nefungujou nějaké čelenky? Ne ty plastové půlkruhy, co člověku mále vytlačí mozek z hlavy, spíš ty,,látkové" pruhy, že bys jí vždycky nasadila čelenku a tím ty vlasy hodila dozadu, aby jí to různě nelítalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
29.4.16 15:00

@xSnow Když už zmiňuješ čelenky. Já si pamatuji na čelenky, které měly takové jehličky vespod, je to cca 20 let zpět. Já čelenky sice nenosila, ale spolužačky ano. A pak vždy nějaký blboň šel s plastovou flaškou a dotyčnou praštil po hlavě. Zábava kluků, prý to dost bolelo kvůli těm čelenkám. :zed: :mrgreen: Doufám, že už se ty hrůzy s těmi ostny nedělají. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
29.4.16 15:13

@TSMoruga čelenky s hřebínky dole se pořád dělají :mrgreen: a pro hustovlasé je to výborná věc, protože ty klasické půlkruhy v těch vlasech prostě nedrží. A látkové čelenky, šátky,…to je vůbec nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
29.4.16 15:19

@TSMoruga Já myslím, že dělají :D A což o to, ty zuby byly blbý, ale ještě horší mi vždycky přišly ty konce, co za ušima tlačí a bolelo to tak, že ti má každou chvíli prasknout hlava a rupnout jak meloun omotaný gumičkami :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
29.4.16 15:21

Mně ve vlasech drží jen ta zubatá čelenka, s látkovou nemám šanci, ta mi hned sjede dolů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
29.4.16 17:41
@Tarinka píše:
Mam ctyrletou a taky fenuju kulmofenem, jinak vypada jak padesatileta babka po trvalej, lak nedavam, na fenovani mi neprijde nic sokujiciho, vlasy se tim nenicej, nebo urcite jsou v lepsim stavu, nez kdyz jsou samej cucek. Vlasy ma jinak nadherne kudrnaty kdyz ji po umyti volne uschnou, ale jak v nich jednou lehne, tak vypada jak Habera pred dvaceti lety :think:

to víš že ne, fénování je pro vlasy učiněný balzám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí