Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@MartinaIrena Ahojky
Gábinka má taky ty vlásky hodně jemné, sponečky sjíždějí stejně jako gumičky, nejhorší byla doba kdy je měla max k ramenům, ted už je má až k zadečku, takže rychlá uprava po umytí rozčešem, dáme čelenku a je hotovo, ráno to samé:) nebo mokré spleteme večer do copu a vlásky super vlnité. A jako nej cop nám sedí francouzký ten drží jak přilepený, takže jak malé vlásky porostou za chvíli určo zase kramenům zkus to ![]()
A u Nat jsme při podkově dělali čelenku ze skřípečků taky to krásně drží, i když má hodněhusté vlasy stačilo vždy 5 skřipců
@brumi Ahoj Brumi, rada te vidim. Dik za tipy. Doufam, ze se dobre dari (klidne muzem pokrafat i pres sz). ![]()
@CokeLady fuj, ten jsem nosila celý dětství a ve školce se mi kvůli tomu smáli ![]()
@CokeLady u nás se tomu říká palmička. To bych naší princezně neudělala
Ale Harper to sluší ![]()
A co třeba takový ty úplně obyčejný gumový gumičky? nebo ty co se z nich teď dělají náramky, to snad nemůže slézat nikomu ne? ![]()
A co třeba takový ty úplně obyčejný gumový gumičky? nebo ty co se z nich teď dělají náramky, to snad nemůže slézat nikomu ne? ![]()
No kdyz dite chce, strhne si to i s vlasama. A nebo pri takovym zapase s brachou…
Mám doma uplně to samé a hruza a děs, roztomile to je ale ty neryv u toho stoji za to
Vyřešila jsme to čelenkou a basta, at ji nepadaj vlasy do očí a mam svaty klid ![]()
Jsem se zas dneska pokousela dceri na hlave neco umotat a mam pocit, ze snaz bych neco vytvorila z balicku uvarenych spaget. Gumicky gumove ji davali obcas ve skolce, to drzi tak skvele, ze jsem to vecer rozstrihavala, abych ji nevyrvala vlasy. Furt cekam, kdy to zacne rust lip nez do takovych divnych rousu, to mi prijde lepsi kratke rozlitane nez dlouhe za kazdou cenu, ze kterych udelam jeden umrneny copanek o tloustce tuzky. Tak cekam, no
Ja mela v jejim veku dva tluste copy. Kdyby jenom ona tak vroucne netouzila po tomtez ![]()
@ugluk píše:
Jsem se zas dneska pokousela dceri na hlave neco umotat a mam pocit, ze snaz bych neco vytvorila z balicku uvarenych spaget. Gumicky gumove ji davali obcas ve skolce, to drzi tak skvele, ze jsem to vecer rozstrihavala, abych ji nevyrvala vlasy. Furt cekam, kdy to zacne rust lip nez do takovych divnych rousu, to mi prijde lepsi kratke rozlitane nez dlouhe za kazdou cenu, ze kterych udelam jeden umrneny copanek o tloustce tuzky. Tak cekam, noJa mela v jejim veku dva tluste copy. Kdyby jenom ona tak vroucne netouzila po tomtez
Já jsem si takhle koupila sáček gumiček na to vyrábění a měla jsem je vždycky na jedno použití. Ráno nandat, večer rozstřihnout. Culíčky držely celý den, i spaní ve školce to vydrželo. ![]()
@Netopirek kdyz mne prijde, ze tim dostavaji ty vlasy strasne zabrat ![]()
@ugluk my to používaly jen při dorůstání ofiny, když si jí dcera sama odborně ostříhala. Měla je jen tak, aby jí to nepadalo do očí. Snažila jsem se to dělat různě, aby je měla pokaždé jinde. Ale ve školce chtěli, aby měli vlasy tak, aby to nepadalo do očí. Čelenky dceři padaly tak jsme zvolili tohle. Měla to jen ve školce, hned jak jsem si jí vyzvedla, tak jsme to dávaly dolů
@Netopirek tak to jo, ja furt hledam nejaky uces „na bezne pouziti“, aby nevypadala jak cerstve probuzena, ale nenachazim. Dlouhe vlasy u nas nejsou resenim, protoze proste hezky nenarostou, kratky sestrih nedrzi tvar a pokus o jakekoliv svazovani vlasu konci skluznutim cehokoliv mimo ty gumove.