Neučesatelné vlasy u holčičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3165
29.4.16 15:00

@xSnow Když už zmiňuješ čelenky. Já si pamatuji na čelenky, které měly takové jehličky vespod, je to cca 20 let zpět. Já čelenky sice nenosila, ale spolužačky ano. A pak vždy nějaký blboň šel s plastovou flaškou a dotyčnou praštil po hlavě. Zábava kluků, prý to dost bolelo kvůli těm čelenkám. :zed: :mrgreen: Doufám, že už se ty hrůzy s těmi ostny nedělají. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
29.4.16 15:13

@TSMoruga čelenky s hřebínky dole se pořád dělají :mrgreen: a pro hustovlasé je to výborná věc, protože ty klasické půlkruhy v těch vlasech prostě nedrží. A látkové čelenky, šátky,…to je vůbec nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
29.4.16 15:19

@TSMoruga Já myslím, že dělají :D A což o to, ty zuby byly blbý, ale ještě horší mi vždycky přišly ty konce, co za ušima tlačí a bolelo to tak, že ti má každou chvíli prasknout hlava a rupnout jak meloun omotaný gumičkami :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
29.4.16 15:21

Mně ve vlasech drží jen ta zubatá čelenka, s látkovou nemám šanci, ta mi hned sjede dolů :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
29.4.16 17:41
@Tarinka píše:
Mam ctyrletou a taky fenuju kulmofenem, jinak vypada jak padesatileta babka po trvalej, lak nedavam, na fenovani mi neprijde nic sokujiciho, vlasy se tim nenicej, nebo urcite jsou v lepsim stavu, nez kdyz jsou samej cucek. Vlasy ma jinak nadherne kudrnaty kdyz ji po umyti volne uschnou, ale jak v nich jednou lehne, tak vypada jak Habera pred dvaceti lety :think:

to víš že ne, fénování je pro vlasy učiněný balzám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
29.4.16 17:46
@MadGirlNancy píše:
Dceři už tedy bude osm, ale odmala ji vlasy fenuji přes kartáč a taky používám různé přípravky (olej na konečky, masku občas). Vlasy ma krásné, zdravé, huste. To jen k tomu, ze někoho to používáni přípravku nadzvihlo. Na noc ji dělám volný copan.

no, ještě aby je měla zničené už v osmi, ale taky jí jednou bude čtyřicet, víš.. ale koukám, foukat vlasy přes kartáč malinkým dětem není vlastně zas tak divné :nevim: a už to vidím, jak přes kartáč se foukají vlasy studeným fénem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25067
29.4.16 18:00
@julie74 píše:
Holky vy jste tak milé, mě teda představa tříleté holčičky co jí vlasy fénují přes kartáč a lakují hodně nadzdvihla. :roll: :oops:
Kliiid prosim te, ja nejsem magor. Zminenou variantu jsem vyzkousela 1×, pze ma ty vlasy fakt desny. A chtela jsem proste, aby na svatbe, kdyz uz sla za druzicku, byla ucesana a ne jako strasidlo. Od narozeni koupeme pouze v ciste vode, nemazu deti nicim, vlasy myju pro zmenu v ciste vode.Tak jednou za mesic umyju samponem Hipp. Jak rikam, nalakovala jsem jednou a vysledek stejne nula. Mmchdm, my teda fenujeme, kdyz jedeme jednou za uherak v zime do bazenu nebo kdyz byla v zime nakrapla, tak aby se nerozstonala, to bych kecala, kdybych rekla, ze ne.Ale jinak za me veskera kosmetika jsou potencialni alergeny a ja alergii na kosmetiku mam, takze deti od toho chranim.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25067
29.4.16 18:19

Jinak diky za rady, zeny. Ja to az tak neresim, tak holt chodi jako strasidlo. Nejsem nejak ulitla na vzhled, ale je to prece jen holka, tak bych chtela, aby byla hezka (edit), protoze treba me strihali do 10 let na kluka a ja za to rodice doslova nenavidela. Syna sjedu strojkem a mam klid. Ale je fakt, ze ona ma asi vlasky po me. Me se taky strasne cuchaji a vypadam vecne neucesane. Tangle treezer mame a taha ji to s nim.To samy kartac s tema kancima stetinama a jine. Ceseme pouze kartackem, co se pouziva na novorozence! Ten netaha. Celenky a veskere culicky (v nasem pripade delky cca 3 cm, coz ji narostlo od narozeni) vydrzely fakt jen 5 minut. Servala i nausnice, az je rozlomila.Ale napadlo me, ze ona miva ty vlasky elektricke, takze treba jsou fakt moc suche. Rikam si, ze bych ji mohla obcas kapnout naredeny olivac s vodou, co to udela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
29.4.16 18:35
@MartinaIrena píše:
Kliiid prosim te, ja nejsem magor. Zminenou variantu jsem vyzkousela 1×, pze ma ty vlasy fakt desny. A chtela jsem proste, aby na svatbe, kdyz uz sla za druzicku, byla ucesana a ne jako strasidlo. Od narozeni koupeme pouze v ciste vode, nemazu deti nicim, vlasy myju pro zmenu v ciste vode.Tak jednou za mesic umyju samponem Hipp. Jak rikam, nalakovala jsem jednou a vysledek stejne nula. Mmchdm, my teda fenujeme, kdyz jedeme jednou za uherak v zime do bazenu nebo kdyz byla v zime nakrapla, tak aby se nerozstonala, to bych kecala, kdybych rekla, ze ne.Ale jinak za me veskera kosmetika jsou potencialni alergeny a ja alergii na kosmetiku mam, takze deti od toho chranim.

no tak jo, tak já už neprskám, promiń. ostatně co se taky mám co přihlašovat do takovéhle diskuze a pak vřeštět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
29.4.16 18:42

Myslím si, že jsou naopak praktičtější delší vlásky. Přes den zaplést a na mytí dávám čelenku látkovou, vlasy nahoru do skřipce. Prý je super kartáč z přírodních štětin, že vlasy se tak nezamotávají. Mám v plánu ho pořídit, ale kamarádka si ho strašně chválí. Že prý od té doby se její dcerce vlasy nezamotávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.4.16 18:51

Lakování vlásků u takhle malé holčičky :zed: na to se vybodni. Nech vlásky růst, zaplétej culíčky. Já měla jako malá taky hodně vlnité vlásky a v pubertě se mi zkudrnatěly. Mamka mi zaplétala copy i třeba na noc, takže jsem ráno nevypadala jako když vylezu z roští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25067
29.4.16 19:00

@julie74 Ne,v pohode.Ja souhlasim s tim, ze to byla blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25067
29.4.16 19:04

@Švábík To jo, to mas pravdu, copanky a culicky jsou nejlepsi. Vim sama na sobe.Na to se u dcery moc tesim. Zatim za ty tri roky ji vlasky narostly o cca 10 cm, takze nehrozi.Ale jak jsem ji ostrihala na tu podkovu ( to byla nutnost, mela to vzadu fakt strasne zacuchany a neslo s tim nic uz delat), tak mi spousta lidi rekla, ze ji to slusi a ze to vypada, ze tim strihem vlasky zahustily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
29.4.16 19:11
@julie74 píše:
to víš že ne, fénování je pro vlasy učiněný balzám.

Tak chodit spat s mokrejma vlasama je mnohem horsi, vlasy se mnohem vic lamou, spat pulku noci s mokrou lebkou a na mokrý m polstari je taky super :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.4.16 19:14

Každé ráno jí to normálně rozčesej a zkus jí to nějak upravit třeba pomocí skřipečků a sponeček a až půjdou culíčky, tak dělej culíčky. Ale já bych to tak nehrotila, děti v tomhle věku jsou roztomilé. A princeznička se určitě spokojí, když jí dáš do vlásků nějakou hezkou sponečku a bude si tak připadat jako parádnice i když bude rozcuchaná. Já jako malá milovala takové ty sponky s motýly jak třepotaly křidélky :oops: když mi je mamka dala do vlasů tak jsem byla na výsost spokojená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí