Neukázněná dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
14.10.19 19:05
@Makca87 píše: :lol:. Ach ta závist ;).

Jojo, to je presne to, co me donutilo na tebe reagovat :roll: Nic totiz nepomuze matce, ktera ma pocit, ze nezvlada vychovu sveho ditete vic, nez lide jako ti, kteri proste nic takoveho neznaji, jen si na ni prijdou pohonit ego :zed: Bez rady, bez empatie, bez spetky taktu. Uzivej si svou bublinu dokonale matky s dokonalymi detmi, ale snazne te prosim, neshazuj ty, ktere nemaji takovou sebejistotu, jako ty. Karma je zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
14.10.19 19:12

@unuděná až na to, že já ji poradila, že má být v pohodě ;). Když je spokojená matka, je spokojené dítě. Když jsem se ptala, jak vychovává teda svou dceru, neodpověděla mi. Pokud není dítě postižené, může za to výchova a vztah s dítětem…

• Citovat
  • Upravit
14007
14.10.19 19:12

@unuděná
Kazdy rodic si mysli, ze ty jeho deti jsou ty nejdokonalejší zlaticka na svete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
14.10.19 19:21
@_.Emilyyy píše:
@unuděná
Kazdy rodic si mysli, ze ty jeho deti jsou ty nejdokonalejší zlaticka na svete ;)

To není pravda :D. Nejhezčí ano, ale určitě né nejdokonalejší ;).

• Citovat
  • Upravit
14007
14.10.19 19:23
@Makca87 píše:
To není pravda :D. Nejhezčí ano, ale určitě né nejdokonalejší ;).

Ja si treba myslim, ze ma dcera je nejkrásnější, nejlepsi atp. Zkratka pro me nejdokonalejsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26578
15.10.19 10:26

Tak ono je to hodne o temperamentu, taky mam ted klidne batole a nemam dle definice vyse „zadny problem“. A cizi deti obecne reaguji lip nez vlastni, to je prece normalni. Nejvic deti zlobi vlastni mamu, pokud zlobi. Jenze jsou i deti temperamentni a tvrdohlave a tam uz to takova sranda ke chlubeni neni. Je to slozite naucit se snima jednat a komunikovat, aby se ten vek 2let prosel bezbolestne. Pokud je to hned pri prvnim diteti, kdy se mama ten klid teprve uci, pak je strasne jednoduchy ji predhazovat, jak je nesikovna… :roll:
Pro zakladatelku: Na druhou stranu, temperament se v zivote bude hodit, staci kdyz to mama prezije. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.10.19 10:30

@Lenka_Hal Děkuji, přesně jsi popsala to, co jsem se tu snažila neobratně vysvětlit ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí