Neukončená neschopenka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No jestli to spíš není diskuse „pošlete mě peníze, nemám na nájem“, nemocnice je blbá a zlá baba křičí a v práci jsou také blbí a neví, že pracuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková píše: Více
tak pokud by jí neukončili "v nemocnici
" neschopenku, už dávno by měla peníze od OSSZ na účtě za dobu od 12.3. do 31.3. - ono to asi všechno bude nějak jinak,
tahle storka prostě nesedí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ano! ve vyplatnici mam pouze nemocenskou a vubec zadne odpracovane dny
a v hlavicce mam, ze jsem neodpracovala 21 dni!
a ve vyplate mi prisla pouze nemocenska za 21 jakoze nemoc dni a nic k tomu
opravdu nechapu, jak je tohle mozny a proc mam za to pykat ja ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak ti snad neni pravda tohle!!!
zadam snad tady nekoho o penize???
zadam o radu jezisikriste!!!
v zivote jsem o nic nezadala!!!
pracuju na plny uvazek, platim najem vcas
nikdy jsem nemela jedinou pujcku!!!
pokud chcete videt, jak vypada moje vyplatni paska zitra rada vyfotim!!!
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
no ale to musíš řešit se svou mzdovkou, popřípadě když se s ní nedomluvíš, tak běž za svým vedoucím, na vedení - přece není možné, aby ti nezaplatili za odpracované směny, kor když čipujete a snad máš i nějaké výstupy té práce, a nadřízení a kolegové ti to musí dosvědčit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ALIPELI píše: Více
Tak pokud ji nemocnice vystavila, tak ji celkem logicky i ukončuje, pokud sama tvrdí, že je při propuštění práce schopná, co by s tím měl dělat obvoďák, on není žádná sekretářka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Příchody a odchody nejsou žádná citlivá informace, ale evidence pracovní doby…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
U nás se k nim nedostane ani vedoucí ani mzdovka, smysl mi to dává, tak jen že to prostě nemusí být sparovane…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
jo, musíš být neodbytná, přece není možné, aby ti neproplatili odvedenou práci, hodně štěstí - snad jde pouze o „informační“ šum,
promiň teda, že jsem tě podezřívala z toho, že chceš získat peníze tady ![]()
ono je tu spousta divných diskusí občas,
pak sem dej vědět, jak jsi dopadla,
mému otci kdysi také lékař zapomněl ukončit neschopenku, ale už nevím, jak se to řešilo - zřejmě telefony na OSSZ a tomu lékaři, ale peníze dostal - ovšem peníze měla mamka, takže mu nešlo o bytí a nebytí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, já tedy hlavně nechápu, na jakém základě si dovoluje zaměstnavatel vykázat ty dny jako neodpracované neb zákon mluví celkem jasně a práci v neschopnosti vlastně nezakazuje:
§ 16
Pojištěnec nemá nárok na výplatu nemocenského, peněžité pomoci v mateřství, otcovské a ošetřovného za dobu, po kterou
- vykonává v pojištěné činnosti, ze které tyto dávky náleží, práci nebo osobně vykonává samostatnou výdělečnou činnost,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
U nás tedy účetní odbyla, že dorovna v příští výplatě
spoléhal bCh na ty peníze z OSSZ, to bude dalších 9 tisíc no…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nás asi nemají možnost platebního příkazu, ale přes pokladnu cash by to doufám vždycky nějak šlo, kdyby byla nouze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jita22 píše: Více
Snad na to je nějaká mimoradka- řešila bych s vedoucím svým spíše s vedoucím mzdové účetní. Slušně prostě kontaktovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás i vedoucí i mzdovka, kteří kontrolují docházku, naopak zaměstnanec nemá možnost svou docházku měnit, generuje se právě na základě příchodů a odchodů. A mzdovka by na konci měsíce na nesrovnalost rychle přišla, až by šla zadat do docházky neschopenku a viděla tam odpracované dny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit