Neukončená neschopenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76549
10.4.24 16:52

No jestli to spíš není diskuse „pošlete mě peníze, nemám na nájem“, nemocnice je blbá a zlá baba křičí a v práci jsou také blbí a neví, že pracuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76549
10.4.24 16:54
@Bubla Bůčková píše: Více

tak pokud by jí neukončili "v nemocnici :roll: " neschopenku, už dávno by měla peníze od OSSZ na účtě za dobu od 12.3. do 31.3. - ono to asi všechno bude nějak jinak,
tahle storka prostě nesedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.24 16:57

@stinga

ano! ve vyplatnici mam pouze nemocenskou a vubec zadne odpracovane dny

a v hlavicce mam, ze jsem neodpracovala 21 dni!

a ve vyplate mi prisla pouze nemocenska za 21 jakoze nemoc dni a nic k tomu

opravdu nechapu, jak je tohle mozny a proc mam za to pykat ja :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.24 17:00

Tak ti snad neni pravda tohle!!!

zadam snad tady nekoho o penize???

zadam o radu jezisikriste!!!

v zivote jsem o nic nezadala!!!
pracuju na plny uvazek, platim najem vcas
nikdy jsem nemela jedinou pujcku!!!

pokud chcete videt, jak vypada moje vyplatni paska zitra rada vyfotim!!!

• Citovat
  • Upravit
76549
10.4.24 17:04
@Anonymní píše: Více

no ale to musíš řešit se svou mzdovkou, popřípadě když se s ní nedomluvíš, tak běž za svým vedoucím, na vedení - přece není možné, aby ti nezaplatili za odpracované směny, kor když čipujete a snad máš i nějaké výstupy té práce, a nadřízení a kolegové ti to musí dosvědčit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
10.4.24 17:06
@ALIPELI píše: Více

Tak pokud ji nemocnice vystavila, tak ji celkem logicky i ukončuje, pokud sama tvrdí, že je při propuštění práce schopná, co by s tím měl dělat obvoďák, on není žádná sekretářka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.24 17:07
@stinga píše: Více

ano, to udelam!

• Citovat
  • Upravit
101642
10.4.24 17:10

Příchody a odchody nejsou žádná citlivá informace, ale evidence pracovní doby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
10.4.24 17:12
@j.a.n.i1 píše: Více

U nás se k nim nedostane ani vedoucí ani mzdovka, smysl mi to dává, tak jen že to prostě nemusí být sparovane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76549
@Anonymní píše: Více

jo, musíš být neodbytná, přece není možné, aby ti neproplatili odvedenou práci, hodně štěstí - snad jde pouze o „informační“ šum,
promiň teda, že jsem tě podezřívala z toho, že chceš získat peníze tady :oops:
ono je tu spousta divných diskusí občas,
pak sem dej vědět, jak jsi dopadla,

mému otci kdysi také lékař zapomněl ukončit neschopenku, ale už nevím, jak se to řešilo - zřejmě telefony na OSSZ a tomu lékaři, ale peníze dostal - ovšem peníze měla mamka, takže mu nešlo o bytí a nebytí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642

No, já tedy hlavně nechápu, na jakém základě si dovoluje zaměstnavatel vykázat ty dny jako neodpracované neb zákon mluví celkem jasně a práci v neschopnosti vlastně nezakazuje:

§ 16

Pojištěnec nemá nárok na výplatu nemocenského, peněžité pomoci v mateřství, otcovské a ošetřovného za dobu, po kterou

1. vykonává v pojištěné činnosti, ze které tyto dávky náleží, práci nebo osobně vykonává samostatnou výdělečnou činnost,
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
10.4.24 17:14
@stinga píše: Více

U nás tedy účetní odbyla, že dorovna v příští výplatě :roll: spoléhal bCh na ty peníze z OSSZ, to bude dalších 9 tisíc no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11193
10.4.24 17:16

Tak u nás asi nemají možnost platebního příkazu, ale přes pokladnu cash by to doufám vždycky nějak šlo, kdyby byla nouze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
10.4.24 17:18
@jita22 píše: Více

Snad na to je nějaká mimoradka- řešila bych s vedoucím svým spíše s vedoucím mzdové účetní. Slušně prostě kontaktovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11193
10.4.24 17:18

U nás i vedoucí i mzdovka, kteří kontrolují docházku, naopak zaměstnanec nemá možnost svou docházku měnit, generuje se právě na základě příchodů a odchodů. A mzdovka by na konci měsíce na nesrovnalost rychle přišla, až by šla zadat do docházky neschopenku a viděla tam odpracované dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat