EX Přítelkyně mě vyhazuje z bytu, ale vše platím já

NiaMarko
9.4.24 15:19

EX Přítelkyně mě vuhazuje z bytu, ale vše platím já

Dobrý den, má EX mne vyhazuje z bytu, kde vše platím já, přes její ůčet, s majitelem máme dobré vztahy. Je vůbec možné aby mne vyhodila? V případě že plátcem jsem já ne ona? Majitele jsem kontaktoval ohledně situace. Také se chci zeptat zda je možné aby mi vzala psa který je načipován na mé jméno. Děkuji a pěkný den :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101950
9.4.24 15:21

@NiaMarko No, tak pokud to platíš přes její účet, tak oficiálně je plátcem ona… A jinak je tedy celkem jedno, kdo to platí, podstatné je, na koho je nájemní smlouva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
9.4.24 15:22

Zásadní je, na koho je smlouva psaná. Pokud je nájemcem ex, máš smůlu. Stejně jako zvíře, kdo má kupní smlouvu, ten je majitelem.
Maximálně, pokud nemá na nájem, se s majitelem dohodnout, že jí smlouvu neprodlouží a nová bude psaná na tebe.

• Citovat
  • Upravit
NiaMarko
9.4.24 15:25

@ontarova.stara Dekuji za radu

• Citovat
  • Upravit
34098
9.4.24 15:58
@NiaMarko píše: Více

Tak jí přestanˇposílat na její účet peníze. Na koho je smlouva? Jestli na oba, tak tě jen tak vyhodit nemůže, jestli na ní, tak může a jestli na tebe tak vyhodˇty jí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
9.4.24 16:01
@arinecka píše: Více

On tak úplně nemůže, neb tu má téma o exekutorovi a účtu v zahraničí ;). Pokud si ho pronajímatel proklepne, asi to též neklapne.

• Citovat
  • Upravit
34098
9.4.24 16:07
@ontarova.stara píše: Více

Aha, tak to má smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie