Neukončená neschopenka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@jita22 píše: Více
To prave nemáme, je to všude různé a jak píšu- my korporát, paní seniorni účetní a těch preslapu jsem zažila za ty roky už dost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková píše: Více
Tak splete se každej, věřím, že u nás by se to řešilo, vím, že řešíme každou korunu pomalu, ale taky v příští výplatě. Ale fakt nevěřím, že v takovém případě by se to nevyřešilo tak, aby nebyl zaměstnanec bez peněz.
Ale je fakt divný, že paní tady nemá žádnou rezervu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jita22 píše: Více
Podobně je to i u nás, jen tedy to právo upravovat ji má sekretářka, plus ještě jeden určený člověk, plus my ji tedy vidíme a na konci každého měsíce máme zkontrolovat, zda je vše ok, případně napsat, co mají upravit či doplnit (typicky, když se člověk při odchodu zapomene odpípnout nebo si zapomene kartu).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše: Více
Nemusela, ale ani to, že není ukončená neschopenka není důvod pro to, aby mzdovka normálně nevykázala evidované odpracované dny jako odpracované.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nás, když vidíme, že někdo chodí do práce a přitom nemá ukončenou PN, tak samozřejmě bereme jako že pracuje, upozorníme ho na to, že si má u doktora zažádat o ukončení a pokud je stále problém tak i naše mzdovka doktorovi volá ať to dá do pořádku a PN ukončí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dekuji vsem moc za nazory i rady!
opravdu tu v zadnem pripade nezadam financni pomoc a nikdy bych ji neprijala!
mame vsichni problemy, nekdo vetsi nekdo mensi
jen je toho na me proste uz strasne moc
a vzdycky kdyz se to zacne obracet k lepsimu, tak se to zase po…
davam vic jak polovinu platu na najem
takze proste uz nedokazu setrit
samozrejme se budu muset vratit k brigade, coz jsem uz realizovala nekolikrat
ovsem vstavani v 5:20
pracuji od 7 hod do 15:30
pak jsem sla napriklad hlidat deti od 17 do 23hod
jela taxikem domu, kolem pulnoci sla spat
tak jen ze to fakt neni snadny
ale kdo to ma dneska snadny ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Reklamuj výplatní pásku - pokud jsi odpracovala dny, musíš je mít vykázané a proplacené! Peníze za neschopenku neutrácej, spoj se s OSSZ a neoprávněně vyplacený přeplatek jim vrať. Loni se mi stalo to samé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Já teda nevím ale zaměstnavatel proplácí pouze 14 nebo 15 dní, a potom platí sociálka, tak je divné že by si účetní nevšimla že nemůže proplatit 21 dní. Manželovi se taky stalo že doktorka neukončila neschopenku a manžel chodil do práce a ze mzdovky už volali, že nemá ukončenou neschopenku takže si myslím že by si toho na mzdovce všimli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pani tady nema financni rezervy, nebot 45% platu ji jde na 2× navyseny najem
prispevek na bydleni jsem dostala, ovsem ted bylo snizovani a mam ho nizsi nez jsem mela
mam zdravotni trable, takze mit 2 prace je pro me proste silene vycerpavajici
a ano, o ID jsme zadali, chtela jsem aspon I.stp a prislo zamitnuti, pry kdyz zvladam jit do prace, tak nesplnuju podminky ![]()
budeme zadat znovu, ale to vsechno silene trva
zitra nabehnu na nasi mzdovou a pokud se to nevyresi, tak jdu za personalni namestkyni
jinak uz nevim
- Citovat
- Upravit
@mamule42 píše: Více
ano, jak už jsem psala, taťkovi se to také stalo, a hned druhý den mu mzdovka psala na mail, že je v práci a nemá ukončenou neschopenku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamule42 píše: Více
no a právě proto se mi to celé nezdálo pravdivé, jelikož mzdová nemůže proplatit 21 dní neschopenky, to jim snad ani systém nepovolí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše: Více
já myslím, že musela, vždyť podle docházkového systému zadává mzdové nároky toho kterého zaměstnance
- načítám...
- Citovat
- Zmínit