Neukončená neschopenka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@j.a.n.i1 píše: Více
Program, který zdravotnikum často vypadává a nemají právo veta ukončit 5 dnů zpětně například..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková píše: Více
My máme do všech našich kanceláří přístup přes turnikety, ta budova je společná pro x dalších firem. Kdybych byla fakt hnidopich, a vyžádala si report pro ty kartičky z mého týmu. (Pro jiné by to samo nešlo) Tak by mi to údajně měli dát. Docházku si zadává každý do systému stejně manuálně. A až to tedy vidí mzdovka.
Neumím si ani představit, že by mzdovka luštila data z terminálů, když ti lidi ani dnes pořádně nedochází, jsou doma, u klienta, na služebce, v jiné kanceláři.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ale v případě, který řeší zakladatelka, píchačky jsou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Což nic nemění na tom, že je to problém zaměstnavatele a ten to taky musí obratem vyřešit, odpracováno bylo, evidence o to existuje = musí to být na výplatnici a zaplacené, to jestli je nebo není ukončená neschopenka v tom nehraje roli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, on zas tak často nevypadává… a ukončit zpětně to samozřejmě jde, jen to není na jedno kliknutí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To rozhodně, snad se jí podaří přes madrizeneho te personalistky zařídit opravu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pak to ještě doktorka klikla tchanovi a ne manželovi- stejne jméno
papír v ruce byl holt blbuvzdorn3jsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak hlasím, že se díkybohu podařilo v práci dosáhnout zaplacení odpracovaných dní a měla bych dostat peníze na účet (kolem 16tisíc) do konce týdne!!!
zároveň jsem dnes měla kontrolu u svého lékaře, tak jsem mu to s pláčem vylíčila, tak on byl tak hodný, že řekl, že dnes zavolá osobně do nemocnice a promluví si s tou bábou, co to neukončila
a řekne jí, že ONA musí podat nějaké to dodatečné hlášení o ukončení neschopnosti či co
dá mi vědět
tak ještě jednou díky všem, kteří mě podpořili, ať se nenechám odbýt, byla jsem jak osina v zadku, ale díkybohu jsem aspoň dosáhla toho, že mám na nájem!!!
samozřejmě musím sehnat nějaký přivýdělek k tomu, protože mám o dost nižší plat díky neschopence, ale už to není 8430Kč ![]()
- Citovat
- Upravit
@stinga píše: Více
my se tady jen píšem do knihy a myslím, že to nekontroluje nikdo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nojo, ale za to taky nemůže systém, že… Stejně tak mohla sáhnout do vedlejší karty a ukončit jinou papírovou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše: Více
Tak jasně, ale to, že se to nedělá, neznamená, že není povinnost to dělat a tedy pokud někdo udělá chybu díky tomu, že na to peče, tak se ta chyba nedá omlouvat tím, že na to peče. A jinak v mé minulé práci to taky nikdo nekontroloval, ale bylo nás tam pět a půl, takže sekretářka měla přehled.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše: Více
tuším, že zakladatelka nebude lékařka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám přítomnost píše šéf, je nás x, co mám 100% Homeoffice a tam už je to hlídání jen přes PC, jestli jsme online v systému programu. Díky tomuto zmatku jsem loni přišla navíc ke 2 dnům dovolené navíc.
které se najednou na konci roku objevily. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to zvláštní mi máme odchody a příchody na kartu i práci si na ni cipujeme tak je zvláštní, že u tebe to nikdo nezjistil a neschopenky si taky hlídají. Nevím, ale když si pracovala tak snad museli vidět, ze tím pádem už nejsi na neschopence? A navíc by ti snad někdo přišel říct, ze ji nemáš ukončenou…
Jedine se nějak domluvit s účetní v práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit