Neukončený paragraf a práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj, v úterý jsem nastoupila do práce a dneska dopoledne jsem si musela pro syna do školky, protože chytil zánět spojivek. Šla jsem s ním k paní doktorce, která mi od zítra napsala paragraf. Budu s ním tedy doma a když bude do pondělí ok, chtěla bych jít už do práce, ale nevim jestli můžu když paragraf nebude ukončený. Můžu dát syna do školky, jít do práce a paragraf ukončit odpoledne po práci? Vůbec se v tom nevyznám, navíc jsem zaměstnána pod agenturou.
Do práce jít můžeš (jenom to tam vyplníš), ale syna do školky dát nemůžeš.
Teoreticky.
Ale jak tady holky psaly, běžně to dělají
Musel by tě někdo udat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normálně v pondělí odpoledne se stavím u doktorky, stačí bez dítěte a ukonči ti to zpětně nedělí. Takže v pohodě do školky, do práce, nebude za co tě udávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně, že jo. Odpoledne se tam stavíš a ona Ti to ukončí k datu den před…
Dělám to tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem dala dceru v pondělí do školky, já šla do práce a doktorka mi ukončila paragraf zpětně nedělí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, v úterý jsem nastoupila do práce a dneska dopoledne jsem si musela pro syna do školky, protože chytil zánět spojivek. Šla jsem s ním k paní doktorce, která mi od zítra napsala paragraf. Budu s ním tedy doma a když bude do pondělí ok, chtěla bych jít už do práce, ale nevim jestli můžu když paragraf nebude ukončený. Můžu dát syna do školky, jít do práce a paragraf ukončit odpoledne po práci? Vůbec se v tom nevyznám, navíc jsem zaměstnána pod agenturou.