Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Někdo je šikovný, někdo je levý. Kdo je levý, by měl mít peníze na to, si někoho šikovného zaplatit. Nebo požádat nějakého kamaráda, co by došel na kafe a bábovku a navrtal by to. Otázka pár minut
@Anonymní píše:
Holky předem říkám, že si nejdu pro radu, jdu se vyfňukat a potřebuju trochu toho holčičího pochopení. Teď se stěhujeme. Dlouho jsme rekonstruovali a teď si konečně po všech těch peripetiích můžu užít tu zařizovací fázi, která mě baví a na kterou jsem se těšila. Polštářky, obrázky, závěsy…prostě udělat z toho bytu domov. Teda myslela jsem si, že si tuhle fázi užiju. Chlap není kutil, což akceptuju, s tím jsem si ho brala. Jenže on má problém mi připevnit poličku na stěnu. Je to panelák, takže je to o to těžší. Na jeden těžší obrázek než mi ho pověsil, jsem čekala 2 měsíce.Musel to tam vyvrtat, dát tam hmoždinku a tak. Pomáhal mu u toho můj táta, který naopak kutil je. Jenže teď zas potřebuju přivrtat poličku, ale můj manžel se do toho prostě nechce pustit. Volala jsem svému tátovi, ten taky nemá pořád čas, takže tady sedím v holobytě, protože můj manžel si sám navrtat polici netroufne. Myslela jsem, že minule, když tu táta byl a ukazoval mu to, že si z toho něco vzal, ale teď mi zas řekl, že vůbec neví jak se to dělá. Já sama jsem tohle řešit zatím nemusela, vždycky jsem si vystačila s hřebíčkem, ale pravdou je, že jsem žádnou poličku nikdy montovat zatím nemusela.:) Žili jsme s manželem v nájmu, než jsme si koupili tenhle byt (A v nájmu jsme nic nevrtali) a nebo chvilku u našich a tam už všechno navrtaný bylo. Docela jsme se kvůli toho s mužem pohádali. Ne proto, že to neumí, ale jak je kvůli toho vždycky protivný. Pořád mi opakuje, že to počká až můj taťka bude moct, že svět se nezboří, když tam ta polička chvilku nebude, Jenže já se v tom bytě potřebuju cítit dobře, chci si to tam udělat hezké. Proč to nechápe?
Takže teď sjíždím videa na youtube a dívám se jak přidělat poličku a pokud mi to nepřidělá zítra, tak si prostě vezmu tu vrtačku a zkusím to sama. Tohle už mě nebaví, co je tohle za generaci chlapů.
anonym páč se stydím jaký jsme nemehla, nezlobte seJe nám 33.
Když se nechce, tak je to horší, než když to nejde. Chlap netáhlo by mě taky vytáčel. Objednej si hodinového manžela a dej manželovi účet. Třeba ho to bude motivovat.
Chápu tě.
Mít chlapa, který ani nepripevni polícku na zeď, je fakt na houno.Tak holt u vás bude čas od času hodinový manžel. Ale já bych takového nesiku mít nemohla. ![]()
Příspěvek upraven 02.03.23 v 19:06
Měla jsem takového nekutila před manželem, co jsem si neprivratala, neudělala jsem neměla
můj manžel naštěstí kutil je, někdy až moc velkej, takže už nemusím zastupovat.
Ale co hodinový manžel? Je spousta chlapů, co se tím živí a poličku ti privrta ![]()
Neni to jen dnesni generace, muj ex skoro pred 40 lety byl taky nepouzitelny. ale mela jsem blizko rodinu, ktera vypomohla, kdyz bylo treba. nevim kde bydlis, ale hodinovy manzel se dneska asi najde v kazdem meste
@Judy Hopkava píše:
Chápu tě.Mít chlapa, který ani nepripevni polícku na zeď, je fakt na houno.Tak holt u vás bude čas od času hodinový manžel. Ale já bych takového nesiku mít nemohla.
Příspěvek upraven 02.03.23 v 19:06
Hodit polívku na zeď zvládne i Lojza po 3 pivech ![]()
@Kfětoslava píše:
Hodit polívku na zeď zvládne i Lojza po 3 pivech
Tak polívku určitě. S poličkou už je to u některých chlapů horší ![]()
Taky znám takový nešiky.
Proč to po něm vůbec chceš? Copak má nějakou povinnost montovat poličky jen proto, že je chlap? Má stejné právo to neumět, jako to mimochodem neumíš ty.
V mém okolí opravují domy a přivrtávají poličky zásadně ženy, protože chlapi jsou od rána do večera v práci. Tuhle mě jedna kamarádka i docela překvapila - ukázala se být skvělým zámečníkem a spravila mi branku ![]()
Když jsem randívala, tak jsem balila chlapy na domácí práce v mém bytě
když zrovna nebyl žádný po ruce, tak YouTube, ono to opravdu nic těžkého neni
Jen, proboha, až to budeš vrtat, musí ti, za každou cenu stát za zadkem a podávat šroubky, vrtačku, zamést… ať si nezvykne, že všechno uděláš ty, zatímco on bude ležet u TV…
@Mariane.B píše:
Proč to po něm vůbec chceš? Copak má nějakou povinnost montovat poličky jen proto, že je chlap? Má stejné právo to neumět, jako to mimochodem neumíš ty.
Jo. A když si nalepí suplementor na prsa, má stejné právo kojit!
@Anonymní píše:
Holky předem říkám, že si nejdu pro radu, jdu se vyfňukat a potřebuju trochu toho holčičího pochopení. Teď se stěhujeme. Dlouho jsme rekonstruovali a teď si konečně po všech těch peripetiích můžu užít tu zařizovací fázi, která mě baví a na kterou jsem se těšila. Polštářky, obrázky, závěsy…prostě udělat z toho bytu domov. Teda myslela jsem si, že si tuhle fázi užiju. Chlap není kutil, což akceptuju, s tím jsem si ho brala. Jenže on má problém mi připevnit poličku na stěnu. Je to panelák, takže je to o to těžší. Na jeden těžší obrázek než mi ho pověsil, jsem čekala 2 měsíce.Musel to tam vyvrtat, dát tam hmoždinku a tak. Pomáhal mu u toho můj táta, který naopak kutil je. Jenže teď zas potřebuju přivrtat poličku, ale můj manžel se do toho prostě nechce pustit. Volala jsem svému tátovi, ten taky nemá pořád čas, takže tady sedím v holobytě, protože můj manžel si sám navrtat polici netroufne. Myslela jsem, že minule, když tu táta byl a ukazoval mu to, že si z toho něco vzal, ale teď mi zas řekl, že vůbec neví jak se to dělá. Já sama jsem tohle řešit zatím nemusela, vždycky jsem si vystačila s hřebíčkem, ale pravdou je, že jsem žádnou poličku nikdy montovat zatím nemusela.:) Žili jsme s manželem v nájmu, než jsme si koupili tenhle byt (A v nájmu jsme nic nevrtali) a nebo chvilku u našich a tam už všechno navrtaný bylo. Docela jsme se kvůli toho s mužem pohádali. Ne proto, že to neumí, ale jak je kvůli toho vždycky protivný. Pořád mi opakuje, že to počká až můj taťka bude moct, že svět se nezboří, když tam ta polička chvilku nebude, Jenže já se v tom bytě potřebuju cítit dobře, chci si to tam udělat hezké. Proč to nechápe?
Takže teď sjíždím videa na youtube a dívám se jak přidělat poličku a pokud mi to nepřidělá zítra, tak si prostě vezmu tu vrtačku a zkusím to sama. Tohle už mě nebaví, co je tohle za generaci chlapů.
anonym páč se stydím jaký jsme nemehla, nezlobte seJe nám 33.
Ten můj nejen, že to nenavrtá, ale ještě najde milion důvodů, proč ta políčka není potřeba.
Od toho je holt hodinový manžel, napiš si toho víc, co má udělat, ať se ti to vyplatí a nenervuj se.
@Mariane.B píše:
Ona nabízí třeba jiné umy v domácnosti. Ona ho za to nebije, že to neumí. Ale přiznejme si, že mezi zedníky, instalatéry a řemeslníky je více mužů než žen.
Příspěvek upraven 02.03.23 v 21:13
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky předem říkám, že si nejdu pro radu, jdu se vyfňukat a potřebuju trochu toho holčičího pochopení. Teď se stěhujeme. Dlouho jsme rekonstruovali a teď si konečně po všech těch peripetiích můžu užít tu zařizovací fázi, která mě baví a na kterou jsem se těšila. Polštářky, obrázky, závěsy…prostě udělat z toho bytu domov. Teda myslela jsem si, že si tuhle fázi užiju. Chlap není kutil, což akceptuju, s tím jsem si ho brala. Jenže on má problém mi připevnit poličku na stěnu. Je to panelák, takže je to o to těžší. Na jeden těžší obrázek než mi ho pověsil, jsem čekala 2 měsíce.
Musel to tam vyvrtat, dát tam hmoždinku a tak. Pomáhal mu u toho můj táta, který naopak kutil je. Jenže teď zas potřebuju přivrtat poličku, ale můj manžel se do toho prostě nechce pustit. Volala jsem svému tátovi, ten taky nemá pořád čas, takže tady sedím v holobytě, protože můj manžel si sám navrtat polici netroufne. Myslela jsem, že minule, když tu táta byl a ukazoval mu to, že si z toho něco vzal, ale teď mi zas řekl, že vůbec neví jak se to dělá. Já sama jsem tohle řešit zatím nemusela, vždycky jsem si vystačila s hřebíčkem, ale pravdou je, že jsem žádnou poličku nikdy montovat zatím nemusela.:) Žili jsme s manželem v nájmu, než jsme si koupili tenhle byt (A v nájmu jsme nic nevrtali) a nebo chvilku u našich a tam už všechno navrtaný bylo. Docela jsme se kvůli toho s mužem pohádali. Ne proto, že to neumí, ale jak je kvůli toho vždycky protivný. Pořád mi opakuje, že to počká až můj taťka bude moct, že svět se nezboří, když tam ta polička chvilku nebude, Jenže já se v tom bytě potřebuju cítit dobře, chci si to tam udělat hezké. Proč to nechápe?
Je nám 33.
anonym páč se stydím jaký jsme nemehla, nezlobte se