Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Někdo to tak prostě má, s tím nic neuděláš, a nebo máš kamarádky, u kterých nemáš jistotu, že si to nechají jen pro sebe, když se jim svěříš?
@Anonymní píše:
Prosím o anonym, mám dvě děti, nejlepšího manžela, ale prostě nemám takovou tu svoji stejnou kamarádku, které se můžu svěřit.
Kamarádky se mi svěřují, ale já to neumím.
Mám vždy strach někomu něco vyprávět o svých tajných pocitech, o minulosti. Chci být vždycky pro okolí ta vtipná, veselá, ale abych něco někomu řekla co mě trápí.
Vím, že si jen vyleju srdíčko, ale aspoň takhle.
Ahoj, asi chápu co myslíš, mám to podobné. Kamarádky se mi svěřují, ale já to neumím a nebo nechci a nebo taky některé kamarádky neumí naslouchat. Když mi ony vyprávějí své starosti já je poslouchám ale často mě ony nevyslechnou nebo hned vše komentují. Tak ok raději mlčím.
Ja to mám podobně, akorát ze ja se sverovat ani nechci ![]()
Nějak nemám potřebu někomu vyprávět, že jsme se treba pohádala s manželem, proč jak atd. Když vim, že to za chvili bude stejně dobrý..
Zas jako všichni nemusí vědět jak to máme doma ![]()
Mám ráda svy soukromí a nikomu se nesveruju..
Holky, úplně stejně co píšete.
Neumím a ani nechci říct, že doma jsme měli hádku, nevím komu bych to říkala, protože vím, že v duchu by se jen vysmáli.
![]()
Na jednu stranu je to hrozně těžký, ale aspoň nejsem sama která to takhle má.
![]()
Taky se bojim sverit. Vzhledem k nekolika zklamanim z prechozich casu a vzhledem k tomu, ze si chce clovek nejakym zpusobem zachovat „tvar“. Co kdyz se „to“ sverene nesetka s pochopenim? ![]()
Prosím o anonym, mám dvě děti, nejlepšího manžela, ale prostě nemám takovou tu svoji stejnou kamarádku, které se můžu svěřit.

Kamarádky se mi svěřují, ale já to neumím.
Mám vždy strach někomu něco vyprávět o svých tajných pocitech, o minulosti. Chci být vždycky pro okolí ta vtipná, veselá, ale abych něco někomu řekla co mě trápí.
Vím, že si jen vyleju srdíčko, ale aspoň takhle.