Neurol - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.3.16 17:08

@jdukolem krev mi brali už v ambulanci a ta je v pořádku, štítná žláza taky v pořádku. Na plicním co jsem pochopila mi brali krev na alergeny podle zaskrtanych políček - ovoce, stromy, mouka a td… A to posílají do Prahy a mám se objednat za 3 - 4 týdny. Do té doby užívat ten neurol. Myslíte že psychicka porucha může způsobovat až takové potíže :roll: desi mě to. Jak říkám jsem doma často sama a když se mi udela zle, nedej bože bych sebou sekla.. Každý večer mám strach a pak je mi ještě hůř.

• Citovat
  • Upravit
542
12.3.16 17:09
@jdukolem píše:
to slyším prvně že by výsledky krve měly být za měsíc.. klidně tam v pondělí zavolej ;)
holter je dobře.. dál trvej na UZ srdce a ergometrii..a uvidíš a když se vše vyloučí, pak je možné, že máš peklo opravdu od psychiky.. to bývá hodně zle a ty příznaky co popisuješ jsou typické..ale samozřejmě to chce nic nezanedbat

Naprosto souhlasim. Nejdřív je nutný vyloučit příp. zdrv. příčinu, pokud bude všechno v pořádku, je to psychika. Neurol, Xanax apod. není na dlouhobý řešení a pokud je ti takhle zle od psychiky, bude to chtít psychiatra a najít neškodnější řešení, jak tě toho zbavit. Ale pokud by to psychické bylo, měla by po užití Neurolu (jak máš silný?) přijít úleva, taky uvádíš, že jsi měla špatný EKG a nikdo to neřešil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
12.3.16 17:11
@Anonymní píše:
@jdukolem krev mi brali už v ambulanci a ta je v pořádku, štítná žláza taky v pořádku. Na plicním co jsem pochopila mi brali krev na alergeny podle zaskrtanych políček - ovoce, stromy, mouka a td… A to posílají do Prahy a mám se objednat za 3 - 4 týdny. Do té doby užívat ten neurol. Myslíte že psychicka porucha může způsobovat až takové potíže :roll: desi mě to. Jak říkám jsem doma často sama a když se mi udela zle, nedej bože bych sebou sekla.. Každý večer mám strach a pak je mi ještě hůř.

No jeeeje, přesně tohle můžou způsobovat ataky úzkostí. Ale jak jsem psala, mělo by se ti ulevit po benzodiazepinu, pokud nemáš příliš slabé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.3.16 17:19
@Anonymní píše:
@jdukolem krev mi brali už v ambulanci a ta je v pořádku, štítná žláza taky v pořádku. Na plicním co jsem pochopila mi brali krev na alergeny podle zaskrtanych políček - ovoce, stromy, mouka a td… A to posílají do Prahy a mám se objednat za 3 - 4 týdny. Do té doby užívat ten neurol. Myslíte že psychicka porucha může způsobovat až takové potíže :roll: desi mě to. Jak říkám jsem doma často sama a když se mi udela zle, nedej bože bych sebou sekla.. Každý večer mám strach a pak je mi ještě hůř.

ano může to být až takto zlé - osobní zkušenost… a ještě horší, kdo nezažil nepochopí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.3.16 17:23
@petula1108 píše:
Naprosto souhlasim. Nejdřív je nutný vyloučit příp. zdrv. příčinu, pokud bude všechno v pořádku, je to psychika. Neurol, Xanax apod. není na dlouhobý řešení a pokud je ti takhle zle od psychiky, bude to chtít psychiatra a najít neškodnější řešení, jak tě toho zbavit. Ale pokud by to psychické bylo, měla by po užití Neurolu (jak máš silný?) přijít úleva, taky uvádíš, že jsi měla špatný EKG a nikdo to neřešil?

no ono záleží na tom jak špatné EKG bylo, co na něm bylo konkrétně - pokud nějaké arytmie atd tak i toto může být psychické.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.3.16 17:24
@Anonymní píše:

jak silný máš ten neurol? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.16 17:34

@petula1108 mám napsáno na krabičce neurol 0,25mg.. Ten den mi bylo dobře.. Přítel mi volal že se zasekl v Anglii že má nějake potíže ale pak se to vyřešilo. Šla jsem si lehnout a najednou to bušení srdce.. Sanitka pro mě přijela něco před půlnoci. Doktorka vyloženě nasrana a otrávena že tam lezu. Na EKG řekla: jo špatný, uvidime za chvily budete čekat ale na chodbě. Tak jsem čekala a mezi tím proběhl ten xanax. Pak znova natočila EKG a řekla,, i po xanaxu stejný" 8o sestra na ní jestli mě dají na pokoj a doktorka řekla že ne ať si jdu domů.. Objednala mě na plicní a na holtera. V sanite mi naměřili tep 118 za minutu. Na plicním 98. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.16 17:38

@jdukolem ve zprávě bylo že mám sklon k tachykardii.

• Citovat
  • Upravit
49159
12.3.16 17:39
@Anonymní píše:
@petula1108 mám napsáno na krabičce neurol 0,25mg.. Ten den mi bylo dobře.. Přítel mi volal že se zasekl v Anglii že má nějake potíže ale pak se to vyřešilo. Šla jsem si lehnout a najednou to bušení srdce.. Sanitka pro mě přijela něco před půlnoci. Doktorka vyloženě nasrana a otrávena že tam lezu. Na EKG řekla: jo špatný, uvidime za chvily budete čekat ale na chodbě. Tak jsem čekala a mezi tím proběhl ten xanax. Pak znova natočila EKG a řekla,, i po xanaxu stejný" 8o sestra na ní jestli mě dají na pokoj a doktorka řekla že ne ať si jdu domů.. Objednala mě na plicní a na holtera. V sanite mi naměřili tep 118 za minutu. Na plicním 98. :nevim:

tak ten tep je vysoký ale zase nijak šílený… a tlak ti měřili kolik?
nějaké bolesti na hrudi jsi měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.3.16 17:40
@Anonymní píše:
@jdukolem ve zprávě bylo že mám sklon k tachykardii.

tak to je u panik běžné.. nech se dovyšetřit a pak alou na psýšku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.16 17:44

@jdukolem tlak mám v pořádku spíš nižší.. Bolesti na hrudi při tom bušení ne. Jinak mivam že mě píchne tam nebo tam.. I srdce občas a bolí mě plíce při dýchání a nemůžu se dodechnout. Už se umím ovládat ale to bušení mě vyděsilo.. Taky jsem podle přítele zhubla za ten týden. A pravda že mi jsou džíny dost volný. Už takhle mám 40kg :roll: :roll: Ae jim normalne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.16 17:47

@jdukolem to asi bude nejlepší. :palec: zkusim ten neurol abych přežila do těch výsledků a pak si najdu odbornějsi pomoc. Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
49159
12.3.16 17:48
@Anonymní píše:
@jdukolem to asi bude nejlepší. :palec: zkusim ten neurol abych přežila do těch výsledků a pak si najdu odbornějsi pomoc. Děkuji :kytka:

nemáš zač.. hlavně si nech pomoct :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.16 18:18

@jdukolem to necham. Tohle mě strašně omezuje si užívat života tak jak bych chtěla. Jen najít dobrého doktora bude asi oříšek. Neváhala jsem a koukla na psychology tady u nás a recenze nic moc ani na jednoho teda. :roll:

• Citovat
  • Upravit
49159
12.3.16 18:19
@Anonymní píše:
@jdukolem to necham. Tohle mě strašně omezuje si užívat života tak jak bych chtěla. Jen najít dobrého doktora bude asi oříšek. Neváhala jsem a koukla na psychology tady u nás a recenze nic moc ani na jednoho teda. :roll:

začala bych psychiatrem.. neboj se toho.. oni nekoušou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.