Neuroticky a zlý manžel

78
24.9.16 18:16

Neuroticky a zlý manžel

Zdravím.. Spíš se chci nějak vypsat… Ani nevím kde začít…jsme s manželem spolu skoro 6 let.. Manželé 3 roky. Manžel je pedant na uklid a neurotik a lehko se naštve.. Často na mě křičí.. A nadává sprostě..fyzicky mi nikdy neublížil..
Ale psychicky to uz nedávám.. Nadává mi do krav.. Že jsem prase.uz i pič..když jsem doma montovala osb..říká často že jsem blbá a ze nemyslím mozkem.. Já už jsem tak nešťastná a smutná.. Nic mě nebaví.. Chtěla jsem odejít ale nemám kam..bydlení sama neutahnu.. A mám čivavku..na tu musím taky myslet je hodně bojácná… Snažím se.. Uklízím vždy když mám volno.. Pes hodně zamatla zem a chlupy.. (ještě manželův retrívr).stejně není vždycky něco podle jeho představ…hodně se hádáme že malá ta čivava chodí na sedačku… Že je vše chlupatý.. Vadí mu všechno… Vůbec spolu nespime… Max jednou za 2 mesice…teď je auto v servisu už dlouho tak je naštvaný a já to schytavam..je mi 26 manželovi 24. Nemám kamarádky..cítím se sama a nechtěná.. Děti nemáme.. Manžel dělá kulturistiku..cvičí 5X týdne tak.je i hodně unavený.. Kulturistika je na prvním místě.. Přijde v 6 večer.. Ještě se nachysta..vyvenci psa a do 9 hodin večer jde spát.. Už vůbec za mnou nepřijde mě obejmout.. Pohladit.. Nic jen výčitky za vše :roll: :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16744
24.9.16 18:22

@Anneettee na takovej život jsi dost mladá. neváží si tě, když se k tobě takhle chová, děti nemáte, šla bych od něj, rodiče nepomůžou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35161
24.9.16 18:24

@Anneettee Tak atˇsi uklízí sám když je tak chytrej :zed: Co mu odpovíš na to když ti žekne že jsi blbá, prase nebo pič.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
24.9.16 18:25

Ne děti nemáme…k otci jít nechci je dost podobný povahou manželovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
24.9.16 18:26

nenech se

To mě moc mrzí a nedokážu si takový vztah ani představit. Můj muž je taky kolikrát cholerik, ale za pět minut o ničem neví a zjistila jsem, že si ani nepamatuje co říkal. Ale sprostý na mě není. A já jsem se naučila ho v tu chvíli neposlouchat.
A proč jste se brali? Jsi ještě moc mlada, aby jsi se takhle trápila. Co kdyby přišlo miminko? To by asi nebylo moc dobré být těhotná v takovém prostředí.
A nejde si s ním popovídat? Přece spolu musíte mluvit, to je základ každého vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
24.9.16 18:26

@arinecka
Ať se ke mě chová slušně.. On řekne tak nebuď prase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35161
24.9.16 18:29

@Anneettee Hm, takže on si panáček přijde v šest večer, spucuje tě že jsi prase, jde se psem a pak pěkně spinkat protože je chudáček unavený a ty nemáš být prase? Jako nemám ráda naschvály ale pro takového člověka bych nehnula ani palcem u nohy, píšeš že děti nemáte takže odejít od něj nemusí být zas takový problém. Proč trávit život s někým takovým? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30449
24.9.16 18:30
@Anneettee píše:
Ne děti nemáme…k otci jít nechci je dost podobný povahou manželovi

To tak bývá. Jsi ještě mládě. Vzala sis prvního chlapa, naštěstí nemáte děti. Vrať se domů. Život máš jen jeden a tohle k žití není. Na nedostatek financí se nevymlouvej a neztrácej čas. Už ti ho nikdy nikdo nevrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
24.9.16 18:34

Proč jste si ho brala? Takový chlap by potřeboval dostat přes hubu, aby se naučil chovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
24.9.16 18:35
@Anneettee píše:
Zdravím.. Spíš se chci nějak vypsat… Ani nevím kde začít…jsme s manželem spolu skoro 6 let.. Manželé 3 roky. Manžel je pedant na uklid a neurotik a lehko se naštve.. Často na mě křičí.. A nadává sprostě..fyzicky mi nikdy neublížil..
Ale psychicky to uz nedávám.. Nadává mi do krav.. Že jsem prase.uz i pič..když jsem doma montovala osb..říká často že jsem blbá a ze nemyslím mozkem.. Já už jsem tak nešťastná a smutná.. Nic mě nebaví.. Chtěla jsem odejít ale nemám kam..bydlení sama neutahnu.. A mám čivavku..na tu musím taky myslet je hodně bojácná… Snažím se.. Uklízím vždy když mám volno.. Pes hodně zamatla zem a chlupy.. (ještě manželův retrívr).stejně není vždycky něco podle jeho představ…hodně se hádáme že malá ta čivava chodí na sedačku… Že je vše chlupatý.. Vadí mu všechno… Vůbec spolu nespime… Max jednou za 2 mesice…teď je auto v servisu už dlouho tak je naštvaný a já to schytavam..je mi 26 manželovi 24. Nemám kamarádky..cítím se sama a nechtěná.. Děti nemáme.. Manžel dělá kulturistiku..cvičí 5X týdne tak.je i hodně unavený.. Kulturistika je na prvním místě.. Přijde v 6 večer.. Ještě se nachysta..vyvenci psa a do 9 hodin večer jde spát.. Už vůbec za mnou nepřijde mě obejmout.. Pohladit.. Nic jen výčitky za vše :roll: :( :,(

Tak tohle nemá smysl…takhle dobrémanželství nevypadá. Jestli nemáte děti, tak se rychle zdekuj a odejdi. A hlavně!!! není argument, že nemáš kam jít a neutáhneš bydlení…Je to o tom chtít!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
24.9.16 18:35

Tak s ním bych nevydržela :( jdi od něj pryč, nestoji ti za to.Ten myslí jen sám na sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
24.9.16 18:36

Upřímně nechápu, proč s ním jsi, děkuji díky bohu nemáte.
Zdrhej, k rodičům nebo do sdíleného bytu.

Jestli se jen vymlouváš a nehodláš konat, tak si v tom zůstaň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
24.9.16 18:38

Sla bych s nim do manzelske poradny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
24.9.16 19:09

Manželská poradna mě taky napadla…ale nevím jestli to má cenu.. Dítě bych si s ním ani nedělala.. Nejsem blázen.. Sám uklízí..a to víc než já..Hlavně důkladněji…Teda prostě prý si to nejlíp udělá sám.. Vypere.. A jídlo si chystá sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27081
24.9.16 19:10

Zadna poradna. Rozvod!!! Takove chovani se nezmeni, jen se to bude zhorsovat.
@Anneettee je mlada, cely zivot ma pred sebou. Ptece si ho nenecha znicit jednim debilem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí