Zas nějaký chudák

15963
24.9.16 15:48

Nelezou mu ty prachy na mozek? To se lidem občas stává, když začnou dobře vydělávat.
Akorát bohužel, co vidím v okolí, tak je spíš horší, než lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102511
24.9.16 15:55

Vadilo by mi jeho chovani, ale zrovna ta hlaska by me nechala klidnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
24.9.16 15:59

Tvoje starosti a Rotchildovy peníze..tak ho nech ať si kecá a uvař radši něco dobrýho..

• Citovat
  • Upravit
14642
24.9.16 16:00
@Anonymní píše:
Prosím o radu.Manžel se v posledních měsících začal chovat jako velký king. Doma nic dost dobré, sousedi pitomci (to ale má celé ty roky, co tu bydlíme), nikdo nevydělává tak jak on (je fakt, že se mu teď daří, dali dokupy nějaké kšefty), opovrhuje mojí prací, zkrátka se chová dost nepartnersky. Dneska mě znovu nazdvihla jeho každosobotní hláška, když tu jezdí svatby a troubí - zas nějaký chudák, co byl uhnán, ha ha ha a dneska k tomu přidal syna - viď Marku, zase ho uhnali, bude chudák jako tatínek… Klukovi je třináct, jen koukal, protože tatínek se zrovna jako chudák nemá. Tak jsem se rozhodla zakročit, ale nevím jak. Seřvat ho povede k hádce, zakázat bude znamenat, že mi to stejně bude dělat naschvál, zkusit vysvětlit - vysměje se mi, že nerozumím legraci, nechat to být - dokud do toho nezatahoval Marka, tak jsem nad tím mávla rukou. Jestli vás něco napadá, poraďte.

Znám jednoho, který se začal chovat podobně.

Příspěvek upraven 23.03.19 v 20:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
24.9.16 16:02

Me by take hlaska o svadbe nechala klidniu, pokud by byla jedina. Pokud he to ta povestna posledni kapka, tak se neni cemu divit, ze te dopalila.
Podle me je take zaslepeny penezi. To se nekterym stava, ze neunesou vyssi prijem a ten jim pretoci mysleni o 180°. Jenze potom, kdyz se stane, ze o tu uroven prijdou, jsou jeste vic nesnesitelni. Obvykle padnou do depky nebo agrese a jsou pro okoli hodne velky problem.
Neporadim, ale kdyz si situaci predatavim, asi bych se mu nejak anonymne, neprimo snazila srazit tu pysnost a aroganci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30446
24.9.16 16:07
@Anonymní píše:
Prosím o radu.Manžel se v posledních měsících začal chovat jako velký king. Doma nic dost dobré, sousedi pitomci (to ale má celé ty roky, co tu bydlíme), nikdo nevydělává tak jak on (je fakt, že se mu teď daří, dali dokupy nějaké kšefty), opovrhuje mojí prací, zkrátka se chová dost nepartnersky. Dneska mě znovu nazdvihla jeho každosobotní hláška, když tu jezdí svatby a troubí - zas nějaký chudák, co byl uhnán, ha ha ha a dneska k tomu přidal syna - viď Marku, zase ho uhnali, bude chudák jako tatínek… Klukovi je třináct, jen koukal, protože tatínek se zrovna jako chudák nemá. Tak jsem se rozhodla zakročit, ale nevím jak. Seřvat ho povede k hádce, zakázat bude znamenat, že mi to stejně bude dělat naschvál, zkusit vysvětlit - vysměje se mi, že nerozumím legraci, nechat to být - dokud do toho nezatahoval Marka, tak jsem nad tím mávla rukou. Jestli vás něco napadá, poraďte.

Holt až pojede svatba, musíš být ty rychlejší s nějakou hláškou o chudince nevěstě, co bude od teď doma poslouchat blbý kecy svýho namachrovanýho manžílka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.16 16:14

Hahaha :D Jako bych slyšela manžela. Taky tady jezdívají kolem svatby a pravidelně každou sobotu slyším hlášku: Který chudák si zas dobrovolně ničí život. A že snad nedopadne tak zle jako on :D Kecy o sousedech (mimochodem ve většině případů velmi slušných a solidních lidech) totéž. Prý jsou to chudáci, lůzy, nemakačenka, vysávají stát (jo no, jsou to často matky na MD jako např. já a nebo důchodci). Taky mě tohle kolikrát taaaak točí! Co si asi myslí o mě, když jsem na rodičáku, že?
Prostě u nás top téma prachy prachy prachy. To mě, naprosto nemateriálně založeného člověka, opravdu prudí. Jak to přežít? Nevím. Já se snažím ignorovat. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.16 16:26

Řeknu to tak, 3 roky jsem se učila psychologii a v žádném případě nesmíte,,srazit tu pysnost a aroganci" jak napsala @Halamka, protože mnohdy to může nést následky :zed:… tyto případy jsou velmi těžké pokud se jedná o partnerský vztah… někdy bývá arogance, pyšnost a velké sebevědomí pro daného člověka jakousi,,ochranou/bezpečím" a proto by bylo špatné zkusit to z toho člověka dostat… ale souhlasím, že jsem mladá a mám špatné životní zkušenosti, ale i tak si nemyslím, že by to byl dobrý nápad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
24.9.16 17:21

Anonymní- proč chudák manželka? Je to svéprávná osoba a nic ji určitě v rozvodu nebrání. Pokud ji však vyhovují finance manžela a má taky někde bokovku, tak nač ji litovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
24.9.16 19:23

@White Lotus to asi mas pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
27.9.16 10:37

Takové kecy má občas každý chlap, ale myslím, že to nemyslí nijak vážně. Tím by vlastně shazoval a urážel tebe, vaše manželství.. pokud to nemyslí z legrace, asi bych na něj uhodila. Mně by se to teda hodně dotklo, a pokud to dělá i před synem.. no hnus. Tohle si partneři prostě nedělají. Můj muž by třeba tohle nikdy neřekl.
Asi nikam nevedou hádky a seřvat ho to taky není řešení, ale prostě si o tom promluvit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
27.9.16 13:29
@Anonymní píše:
Trochu se bojím, že to říká JAKO v legraci, ale tím, že to řekne, tomu věří. Protože sám sebe pořád lituje, že je chudák, snažíme se to převádět na legraci, a tam to už jako legraci nebere.

hmm… tak to je blbé. Zkus mu v klidu vysvětlit, že ti to vadí, že ti to není příjemné, když tak mluví. Pokud si tě váží a miluje tě, měl by to pochopit a přestat. Pokud ti řekne, že je to jen legrace a že tě má rád, pak není co řešit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí