Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@diginiga píše:
@blink no to pravé přesně nevím myslím,že ano…uvidím zkusím prostě nachvilku vysadit
Za zkousku nic nedas, pokud to zacalo potom, tak bych v tom videla souvistost a nebo jsi tehotna ![]()
Tak se přidávám, je mi nevolno… pořád! Nezvracim jen nevolno. Byla jsem před rokem na gastru, mezi tím asi 3 ultrazvuky, většinou nic zvláštního nenalezeno. Někdy mě bolí teda klouby a svaly, mám blokace páteře, a žeber což se k tomu může vázat ale zase se to neváže k pohybu. Mám to třeba měsíc a pak to ustane a zase se objeví. Už jsem z toho vyčerpaná a vystresovana že se něco zanedbalo ![]()
@Anonymní píše:
Já měla nevolnosti u helikobaktera.
Na to jsem teoreticky prelecena
brala jsem měsíc antb které byly i na helicobakter
Byla to nějaká dvoj nebo trojkombinace? Např. klacid + omeprazol + metronidazol? Musí to být kombinace. Žádná samotná ATB na to nestačí. Samotná jej mohou potlačit, ale nevyhubí ho dostatečně a obtíže se stále vrací. (To byl můj případ.)
Pokud to byla kombinace, tak se stejně může stát, že tato nezabere a musí se nasadit jiná kombinace. Pokud tyto potíže máte díky helikobakteru, (což je dost dobře možné).
Viz nějaké info tady https://helikobakterpylori.cz
Nene nebylo, já jsem zase ještě na atb alergická, jen na jedny ne
takže nevim jaka kombinace by u mě šla. Ale pochybuji že by mi lékař napsal kombinaci… hodně jsem o tom přečetla a běžně to nedávají
Antikoncepce umí divy… taky mě úplně zničila… po vysazení byl klid. ![]()