Neustálá nevolnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
418
1.10.18 19:08
@diginiga píše:
@blink no to pravé přesně nevím myslím,že ano…uvidím zkusím prostě nachvilku vysadit :)

Za zkousku nic nedas, pokud to zacalo potom, tak bych v tom videla souvistost a nebo jsi tehotna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.20 15:13

Tak se přidávám, je mi nevolno… pořád! Nezvracim jen nevolno. Byla jsem před rokem na gastru, mezi tím asi 3 ultrazvuky, většinou nic zvláštního nenalezeno. Někdy mě bolí teda klouby a svaly, mám blokace páteře, a žeber což se k tomu může vázat ale zase se to neváže k pohybu. Mám to třeba měsíc a pak to ustane a zase se objeví. Už jsem z toho vyčerpaná a vystresovana že se něco zanedbalo :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.20 16:41

Já měla nevolnosti u helikobaktera.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.20 18:44
@Anonymní píše:
Já měla nevolnosti u helikobaktera.

Na to jsem teoreticky prelecena :think: brala jsem měsíc antb které byly i na helicobakter

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.20 20:26

Byla to nějaká dvoj nebo trojkombinace? Např. klacid + omeprazol + metronidazol? Musí to být kombinace. Žádná samotná ATB na to nestačí. Samotná jej mohou potlačit, ale nevyhubí ho dostatečně a obtíže se stále vrací. (To byl můj případ.)
Pokud to byla kombinace, tak se stejně může stát, že tato nezabere a musí se nasadit jiná kombinace. Pokud tyto potíže máte díky helikobakteru, (což je dost dobře možné).
Viz nějaké info tady https://helikobakterpylori.cz

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.20 06:56

Nene nebylo, já jsem zase ještě na atb alergická, jen na jedny ne :think: takže nevim jaka kombinace by u mě šla. Ale pochybuji že by mi lékař napsal kombinaci… hodně jsem o tom přečetla a běžně to nedávají

• Citovat
  • Upravit
21
25.11.20 07:14

Antikoncepce umí divy… taky mě úplně zničila… po vysazení byl klid. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí