Opruzená pochva?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.9.18 17:10

Opruzená pochva?

Dobrý den,
Je mi 18 let a za poslední půl rok jsem měla několikrát opakovaně kvasinkovou infekci. Od úterý cítím tam dole bolest a pálení. Trochu to občas i zasvědi. Pochva je zarudla i vevnitř, a dole u vchodu na stranách má jakoby vysušena místa. Nevím co s tím? Napadlo mě ze to muže být opruzenina, jelikož jsem byla na horách(cely den turistika, na sobě leginy, zpotila jsem se a hygiena v horské chatě taky nic moc). Mate někdo podobné zkušenosti? Bojím se ze je to opět kvasinkova infekce(výtok ale nemám).
Dekuju za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14313
23.9.18 17:23
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Je mi 18 let a za poslední půl rok jsem měla několikrát opakovaně kvasinkovou infekci. Od úterý cítím tam dole bolest a pálení. Trochu to občas i zasvědi. Pochva je zarudla i vevnitř, a dole u vchodu na stranách má jakoby vysušena místa. Nevím co s tím? Napadlo mě ze to muže být opruzenina, jelikož jsem byla na horách(cely den turistika, na sobě leginy, zpotila jsem se a hygiena v horské chatě taky nic moc). Mate někdo podobné zkušenosti? Bojím se ze je to opět kvasinkova infekce(výtok ale nemám).
Dekuju za odpovědi.

Zajdi na gyndu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
23.9.18 20:09

Tyhle příspěvky fakt nechápu.
Co takhle lékař? Jde o vážnou věc na nic bych nečekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.18 15:44

@GirlsNick na gyndu jdu až příští týden. Nevím co s tím do té doby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat