Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@diginiga já toto mívám občas taky, jsem z toho nervozní.. Moje máma měla mozkovou mrtvičku ve 37 letech a pak druhou před 50.. A vím, že podobné problémy měla i ona..
Já to vypozorovala, že většinou to je, když jsem douhodobě, ve stresu, nebo v nějakém vypětí, nevyspaná,unavená..
Dvakrát se mi stalo, že se sem nou točila celá místnost, hlava, a pak jsem se i poblíla..
Ale nemám to často tak 3-4 do roku, ale i tak mě to vyděsí, kvůli mámě..
Asi bych zkusila neuroložku ![]()
Měla jsem to taky. Bylo to hodně nepříjemné a nakonec jsem skoro přestala jíst, bylo mi zle už když jsem jídlo cítila. Je to od psychiky, dostala jsem ad a do čtyř dnů jsem byla v pohodě. Nedávno jsem je zkusila vysadit a do týdne opět to samé, nevolnost a neustálé motání hlavy.
Krevní test na mutace srážlivosti ti dělali? S těmi si totiž antina těžce nerozumí a může z toho být mrtvice či embolie. Já osobně bych HA vysadila a vidělo by se, HA je prevít, když nesedí nebo je brana přes kontraindikaci
Myslim, ze to je antikoncepci. Me to po mesici preslo, ale nekomu asi nedela dobre vubec…
Tohle jsem mela po nastupu do prace po materske, ze stresu a nervu, nezvracela jsem, ale porad jakoby se mi chtelo, lital mi i tlak, byla jsem s tim u doktora, u ktereho se s tlakem lecim dlouhodobe a dal mi na to Helicid, mel by byt snad i volne prodejny. Myslim ze to byly nejake cucaci tablety, preslo to celkem brzy, i kdyz stres trval…
Moje mamka to má často, bolí ji žaludek, nemůže jist a je jí na zvracení. Psychika. Všechna vyšetření v pořádku tak dostala antidepresiva. Pomohla a po nějaké době je vysadila. Teď po roce je má znova protože se jí ty stavy vrátily. Prosím anonym.. ![]()
Děkuji za reakce já už nevím…teď se mi chce zase zvracet
je pravda,že mám 19mes.prcka doma a v noci jsem vzhuru,tak 15krat.a moc nespím,ale tím to asi nebude..zkusím vysadit antikoncepci… ![]()
Ahoj, přesně tohle jsem zažívala taky a ještě teď se to občas objeví. Já to měla nervama. Třeba jsem byla úplně v klidu a najednou mi začalo být špatně od žaludku, motala se mi hlava a měla jsem pocit že každou chvíli modlím. Toho stresu už bylo hodně a to tělo se proti tomu začalo bránit. Takže i když jsem byla zrovna úplně v klidu tak to tělo si to vytvářelo samo. Taky jsem prošla několik vyšetření a všechno v pořádku. Dostala jsem ad a zlepšilo se to.
@diginiga A problemy ti nastyly potom co jsi brala antikoncepci? Asi bych to probrala s lekarem a pripadne tu antikoncepci vysadila, muze se stat ze ti nesedi a dela ti tyto problemy.
@blink no to pravé přesně nevím myslím,že ano…uvidím zkusím prostě nachvilku vysadit ![]()
@diginiga precti si pribalak, to neni zadna vyjimka ta nevolnost ale. A vysadit aspon na 3 mesice, aby jsi zjistila, zda to tim bylo.
@diginiga píše:
@blink no to pravé přesně nevím myslím,že ano…uvidím zkusím prostě nachvilku vysadit
Za zkousku nic nedas, pokud to zacalo potom, tak bych v tom videla souvistost a nebo jsi tehotna ![]()