Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, mně doporučila sestřička Methionin, a docela mi vlasy zhoustly. Jsou to kapsle, míchají to přímo v lékárně, a za rozumnou cenu (myslím kolem 120,–). Beru je už 3 měsíce a opravdu se mi vlasy zlepšily. Tak zkus ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat.
Před půl rokem mi žačalo padání vlasů. Navíc teď poslední dobou mě i bolí kůže na hlavě. Když si sáhnu na vlasy je to opravdu nesnesitelná bolest. Mám hrozně málo vlasů a když si je dám do copu je vidět pleš hlavně na temeniUž nevím co s tím mám dělat. U kožníá jsem byla a ta mi řekla, že to mám nejspíš ze stresu a doporučila mi alpecin.Ten ale vůbec nepomohl, dále jsem do sebe cpala dona hair forte a opět žádný účinky.
Prosím porte mi někdo. nechci být ve dvacetio plešatá
Pokud ti opravdu nedoporucila nic krom Alpecinu, sla bych k jinemu doktorovi (mam jinou zkusenost).
Jinak ja jsem brala 2 kury samponu a Alpecinu, nez byl vysledek uspokojivy. Krome toho i jine provedury a take vyzivove doplnky vc. bylinnych preparatu na uklidneni.
Ahoj, mně padaly vlasy šíleně, při každém mytí plný sifon. Pomohl mně Hair Clinic vlasový aktivator a šampión.
Pak je výborný užívat každý den dyňový olej. Počti na netu.
Mám to samé
Už jsem před pár dny musela říct manželovi, ať se podívá, jestli tam nemám někde třeba rozškráblé znamínko nebo tak něco, jak mě ta kůže bolela. Řekl mi, že mám lupy, takže je to možná tím. Zkusím nějaké přípravky a uvidím, jestli se to zlepší
T.
@VeruBorůvka píše:
Ahoj, mně doporučila sestřička Methionin, a docela mi vlasy zhoustly. Jsou to kapsle, míchají to přímo v lékárně, a za rozumnou cenu (myslím kolem 120,–). Beru je už 3 měsíce a opravdu se mi vlasy zlepšily. Tak zkus
Mila borůvko, dekuji za dobrý tip. Náhodou jsem si procitala diskusi, protože je to i můj problém, padání vlasů a určitě vyzkouším. Chtěla jsem si koupit revalid ale jeho cena mě teda zarazila. A tohle je hodně příjemná cena ![]()
Ahoj, to je běh na dlouhou trať. Mně se dělaly uplný plešky, jak padesátikoruny, sotva jedna zarostla, udělala se nová. Doktorka taky říkala, že je to z nervů a možná měla pravdu, nevím, objevuje se to nečekaně, i když si připadám ok. Trpím na to už od dětství, nikdy nevím, kdyto přijde. Taky mi šíleně padaly vlasy po těhotenství, když jsem začla kojit, to mi zbyla snad půlka vlasů, vypadala jsem jak po chemoterapii. Zachránil mě vlasový aktivátor Biohar, a od tý doby do sebe průběžně furt něco cpu. Panthenol na střídačku s Biosilem, ten mi doporučily asi tři kadeřnice nezávisle na sobě. Taky bylo bezvadný BeautyYou z Vitalandu, to je i na kůži a nehty, to jsem měla pocit, že se mi ty vlasy snad postavily, jak nebyly splihlý. Ale je to dražší a jak jsem to přestala brát, efekt pominul. Lupy mám taky. Takže moje péče vypadá tak, že mám asi 5 různých šampónů, všechny bez silikonu, přírodní. Jediná chemka je Head&shoulders, to kvůli těm lupům, jinej mi tak dobře nezabírá. Pokaždý si myju hlavu jiným, jako kondicionér používám býčí koule Wonder, teď mám s arganovým olejem. Sem tam aktivátor, pokaždý jiný, sem tam lopuchovou vodu, ta je taky na lupy. A ten Biosil. Když mi vlasy naposled padaly, nechala jsem se radikálně ostříhat, celý život mám dlouhý vlasy, šla jsem na mikádo. To jsem udělala i při tom padání při kojení a trochu to pomohlo. Hlavně vlasy nesvazovat gumičkou, to říkala doktorka i kadeřnice, takže mám skřipec. Známá, už teda starší paní, měla podobný problém, doktorka na kožní ji vytvořila nějaký séra z její vlastní plazmy, ty ji pak aplikovala a super, taky o tom přemýšlím. Tak to je asi tak všechno, víc mě nenapadá… ![]()
@Anonymní píše:
Před půl rokem mi žačalo padání vlasů. Navíc teď poslední dobou mě i bolí kůže na hlavě. Když si sáhnu na vlasy je to opravdu nesnesitelná bolest. Mám hrozně málo vlasů a když si je dám do copu je vidět pleš hlavně na temeniUž nevím co s tím mám dělat. U kožníá jsem byla a ta mi řekla, že to mám nejspíš ze stresu a doporučila mi alpecin.Ten ale vůbec nepomohl, dále jsem do sebe cpala dona hair forte a opět žádný účinky.
kolik máš roků -stačí přibližně, co štítná žláza? nejsi těhotná, nebo po porodu -změna hormonální hladiny. Je toho dost co by mohlo být příčinou. Začni u obvodní lékařky, odběrem krve, pak by tě měla poslat dál na odborné vyšetření.
Může to být i nějaká plíseň, ale na kožním jsi byla, nevím co ti dělali.
Mně velmi pomohl Biosil a hlavně Biotin - beru ho 4 týdny a vlasy přestaly padat a začly podrůstat nové vlásky. Dnes mi Dr. předepsala Metionin, tak uvidím a budu to brát všechno dohromady…
Už nevím co s tím mám dělat. U kožníá jsem byla a ta mi řekla, že to mám nejspíš ze stresu a doporučila mi alpecin.Ten ale vůbec nepomohl, dále jsem do sebe cpala dona hair forte a opět žádný účinky.
Před půl rokem mi žačalo padání vlasů. Navíc teď poslední dobou mě i bolí kůže na hlavě. Když si sáhnu na vlasy je to opravdu nesnesitelná bolest. Mám hrozně málo vlasů a když si je dám do copu je vidět pleš hlavně na temeni