Neustálé pocení a večerní horečka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
8.10.18 21:36

Divné to je a neplašíš. My jsme tohle měli - také noční horečky a propocené polštáře, pak pár dní dobré a znovu se to opakovalo a to skoro měsíc. Po různých testech jsme nakonec zjistili z rentgenu, že má přechozený zápal plic a přeléčili jsme to antibiotiky. Neměl kromě těch horeček a pocení nic. Jen 2 měsíce předtím byl nachlazený. Takže horečku nepodceňovat. Můžou to být jen periodické horečky (některé děti na to prý trpí), nebo něco víc - zajdi si k mudře, nech udělat krevní obraz a budete moudřejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3145
8.10.18 21:37

Je možné, že se přidružila nějaká infekce. Čtvrtý den horečka pro mě znamená jít s dítětem k doktorovi.
A nenechala bych ho lítat. Já vím, že je těžké udržet batole v klidu, obzvlášť pokud je temperamentní, ale klidový režim a vylezeni nemoci by mu třeba prospěl a nemoc by se zbytečně netahla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
8.10.18 21:39

My si necim podobným prosli celá rodina minulý týden.Děti naštěstí v mnohem slabší "verzi "zářo já s manželem,hrůza a děs :nevim: začalo to prujmem a horečkou,přidala se bolest hlavy,kloubů, zimnice.V noci jsem se prevlekala několikrát, budila jsem se úplně spocena. Měla jsem teda i vyšší crp,ale na atb to naštěstí nebylo.K tomu se přidala velká rýma. Trvalo to pres týden a pořád se ještě necítím úplně fit :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
8.10.18 21:43

Určitě bych zasla k doktorce ať udělá crp a budete vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
8.10.18 21:47

No, to je prave to, ze on nema zadne priznaky …Kdyby mel rymu, kasel, tak vim, cemu to prisoudit, ale takhle. Pres den je bez teploty, jak rikam, lita( je strasne temperamentni a je temer nemozne ho udrzet na miste) a nevypada, ze by mu neco bylo, mimo toho celodenniho zvyseneho poceni. A vecer bum a zase horecka :( …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85280
8.10.18 21:52

@Mazliii_k dle me to nesouvisi a ma jinou infekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
8.10.18 21:55

Zajděte si k té doktorce a uvidíte.Udělá crp a hned budete vidět jestli to nemá zvýšené a nepotřebuje atb.Něco se v těle děje,když ta horečka vyletí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí