Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@michalka_nov byla jsi i na urogynekologii? Teprve až tady mi pomohli.
@Kockazvysocan
Ne jen na urologii, kde mi dělali i cévkování a řekli, že jsem zdravá.
Loni jsem brala léky na odvodnění takže jsem lítala furt. Pak jsem měla několik měsíců klid. A od ledna to zase začalo, ikdyž žádný prášky neberu. ![]()
A jak ti tedy pomohli? ![]()
@michalka_nov určitě si zajdi na tu urogyndu. Neřeknu ti úplně přesně, co mi dr. Udělala, ale byl to malý ambulantní zákrok. Pak jsem dostala asi na půl roku prášky a od té diby mám klud už asi 6 let. Já mám to štěstí, že moje gynekoložka dělá i tu urogyndu, tak se mě vždy při prevenci ptá, co a jak. A na tu urogyndu speciálně už nechodím. Ale na urologii mi nepomohli.
Asi blbej urolog. Možná nemáš žádnou infekci, moč ti asi vyšetřili, ale asi hyperaktivní močový měchýř, chce to vyšetřit, dávají se na to prášky.
Pokud se ti pořád chce a zároveň skoro nic nevyčůráš a ani po návštěvy záchoda nepřichází úleva bude to hyperaktivní močový měchýř. Je to pravděpodobně psychickýho původu proto ti nic nenašli. Je na to několik typů léků bohužel z nich skoro všichni trpí zácpou
Ale nevím proč je toto na urologii nenapadlo.
Ahoj????????♀️
Mám problém častého močení. Neustále se mi chce na záchod a už mi to dost otravuje život. Byla jsem na urologii i na gyndě a všude mi řekli, že jsem v pořádku.
Zažil jste někdo? Není něco, co by to zmírnilo?
Možná je to už psychický problém, že na to musím neustále myslet.