Spadla jsem do alkoholismu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.3.20 15:09

Spadla jsem do alkoholismu

Dobre odpoledne, je mi 43, za mlada jsem docela parila a skoro kazdou nedeli travila silenou kocovinou, pak po skole jsem si nasla muze a obcas sem a tam jsme si davali vino k veceri. Pak jsme se snazili o dite, prodelala jsem 7 potratu a zacala chlastat, dve sedmicky denne nebyl problem, bez chlastu jsem neusnula, presstala jsem mit kocoviny, sla jsem na leceni, kde jsem byla pres pul roku, chodila na teparie, skupiny, ale zase sem do toho zalitla, vydrzela jsem nepit 456 dnu, ale pak proste v obchode mi hosteska nabidla panaka a ja neodolala a nakoupila si zase lahve, ted sedim nad sklenickou a uz nevim jak dal. Vim ze kdyz jsem v lecebne tak to zvladam ale realny svet ne :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3161
7.3.20 15:19

Radu nemám, ale přeju hodně štěstí. Snad máš ve svém okolí nějakou podporu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.3.20 15:24

Takže můj momentální nápad je sebrat všechen chlast hned ted a nalít ho do dřezu nebo věnovat sousedům. Alkohol je zlej a pokud ho neovládneme tak sme v pr… přece mu nedovolíš aby z tebe byla vypitá troska :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
7.3.20 15:28

Ahoj, super je ze to víš, uvědomujeme si to. Poradím se zamilovat do něčeho…koupit si psa, majit si koníček nebo něco co te chytne. Pakliže se povede něco, do čeho se zamilujes, co te v tom podpoří samo, než se v tom pořád babrat, mohlo by se to povést bez těch ostatních terapií. Prostě se zamiluj do života…❤️Pak přijde náplň v podobě dítěte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
7.3.20 15:32

Alkohol ničí rodiny, vztahy, osoby… začít ale musíš u sebe, musíš chtít nepít a chtít to dokazat, nebo přijdeš o vše.. budeš mit ostudu, kde se dá a věř, že tě nikdo litovat nebude.. existují lidé, kteří se navzájem podporují, protože mají stejný problém, chodí na pravidelné terapie, atd..jdi do sebe, alkohol vyhoď a CHTĚJ se z toho vyléčit, nebo opravdu nedopadneš dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.3.20 15:32

Ano super rada :palec: kup si psíka nebo třeba koňa to je jedno :D chce to nemít čas na to pití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.20 15:33

Už jste jednou zvládla více jak rok abstinenci. Zvládnete to znovu. Moc Vám to přeji, at se to podaří podruhé. Je to těžké, když zapijíte to prázdno v srdci. Najděte si jiný zájem, delejte co jste vždycky chtěla, odjedte, kupte psa, pište knihu o svém příběhu( třeba pointa.cz vydává knihy) prostě cokoliv. Jedno selhání není prohra. Třeba napište, pokecáme.
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
7.3.20 15:35

Relaps je bežná součást alkoholikova života - potřebuješ se zase zpátky vrátit k abstinenci, přibrat k tomu ambulantní léčbu a/nebo setkání anonymních alkoholiků, probrat se tím, co k relapsu vedlo, vyčistit problémy, kvůli kterým ses vrátila k chlastu a jít dál.

Není to konec světe, není vše ztraceno, jen holt není jednoduché se vyškárbat zpět do sedla.

Pokud se ti to nepodaří ambulantně, tak holt znovu léčebna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
7.3.20 15:40
@Anonymní píše:
Dobre odpoledne, je mi 43, za mlada jsem docela parila a skoro kazdou nedeli travila silenou kocovinou, pak po skole jsem si nasla muze a obcas sem a tam jsme si davali vino k veceri. Pak jsme se snazili o dite, prodelala jsem 7 potratu a zacala chlastat, dve sedmicky denne nebyl problem, bez chlastu jsem neusnula, presstala jsem mit kocoviny, sla jsem na leceni, kde jsem byla pres pul roku, chodila na teparie, skupiny, ale zase sem do toho zalitla, vydrzela jsem nepit 456 dnu, ale pak proste v obchode mi hosteska nabidla panaka a ja neodolala a nakoupila si zase lahve, ted sedim nad sklenickou a uz nevim jak dal. Vim ze kdyz jsem v lecebne tak to zvladam ale realny svet ne :,(

Přestaň, abys nedopadla takto: https://tydenikpolicie.cz/…kusil-zabit/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16835
7.3.20 16:18
@Ivaina1417 píše:
Ano super rada :palec: kup si psíka nebo třeba koňa to je jedno :D chce to nemít čas na to pití.

Kočky jsou taky dobrý psychologové a i proti stresu… Pes je asi náročnější, ale zase donutí cloveka jít ven, nesedet doma, kde to svádí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
7.3.20 16:32

To je mi lito…sama jsem jiz byla kolikrat da se rict na hrane. Zajdi k psychiatrovi, navstiv AA, pokud u vas funguji a zkus se mrknout na alkoholik.cz. Napis tam, jsou tam skveli lide, co dokazi pomoci, provedou te abstinenci, pokud je o to pozadas a budes tam denne prispivat, delit se o pocity, prozivani noveho zacatku abstinence. Na tehle strankach bych tenhle problem neresila…moc ti drzim palce, vina jsi vypila a pijes hodne, ale daleko tezsi to maji zeny, co piji tvrdy alk, povetsinou vodku, a ze jich v cr je! tem se abstinence dari hure, hlavne ty abstaky a nekdy i deliria musi byt strasne…zvladnes to, kdyz budes vnitrne chtit- pouze tak. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí