Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
V plodnych dnech bys ale mela mit takovy bilkovy pruhledny hlen? Nebo nemas?
@Verun83 mám, ale vždy jen ráno po probuzení a přes den už pak zase ten bílý
A jake testy ti dr. delala? Jen beznou kultivaci MOP nebo i chlamydie, mykoplasmata a spol?
@histep všechny možné, včetně právě chlamydií, mykoplasmat, ureaplasmu…vše negativní
@Janli fakt? A jak jsi to měla během ovulace? Brala jsi na to něco, léčila to nějak?
Zkoušela jsem to léčit bylinkama, Pavel Váňa na to spešl čaj na bělotok, ale marně. Prostě jsem se s tím smířila, není to infekční, jen momentální stav vnitřního prostředí. Po druhým porodu to zmizelo. Jak jsem to měla kolem ovulace si nepamatuju, v té době jsem ovulaci neřešila, otěhotněla jsem jaksi nečekaně. Jestli to chceš kolem ovulace nějak podpořit, tak si kup irigátor a dělej si pár hodin před sexem výplach rosalginem, odplavíš nahromaděný sekret a spermie budou mít snažší cestu.
Já jsem myslela, že výtok je normální, někdo ho má více, někdo méně, pokud ti udělala opravdu všechna vyšetření, nebála bych se toho.
Zjišťuješ si ovulaci? Víš, jestli jí máš a kdy? To je hlavní. Mám pocit, že se dá něčím podpořit ten plodný hlen, zeptej se lékařky. Já jsem plodný hlen nenašla nikdy a mám dvě děti
věděla jsem, kdy ovulaci mám a stejně prostě nebyl. Když jsem otěhotněla, jedla jsem po ovulaci několik dní ananas, pak jsem se jednou dočetla, že pomáhá uhnizďováni
tak možná pomohl ![]()
Dobré ráno, moc prosím o anonym, případně smazat
.
Celý život se potýkám s výtoky, bez intimek prakticky nefunguji. Nemám žádné problémy, jako je svědění, zápach, pouze ten hustější bílý výtok. Dle doktorky jsem v pořádku, mnohokrát mi dělala testy, kultivace a vždy vše vyšlo v pořádku. Sem tam jsem měla mykózu, kterou jsem přeléčila.
Teď k dotazu - je vůbec možné otěhotnět, když mám celoživotně takový problém? Někde jsem četla, že takový hlen je pro spermie nepropustný, tak mám trochu obavy. O miminko se snažíme téměř rok a zatím bez úspěchu. Přítel má spermiogram výborný, tak si říkám, zda to opravdu nemůže být mnou. Máte některá podobný problém? MUDra říkala, že některé ženy na výtoky trpí celoživotně a nezbaví se jich, tak mě to malinko uklidňuje, ale stejně ve mně nějaký červíček hlodá…