Nevazeni si partnera jako driv...

Anonymní
22.8.10 19:06

nevazeni si partnera jako driv..

Ahoj holky, nebudu psat svuj nick protoze je mi trochu trapne.Jsme s manzelem 4roky svoji, 5 spolu. V roce 2006 jsem otehotnela ale nasledne potratila, manzel mi oznamil ze prisel o vsechny iluze,nejak jsem to nemohla vymazat z hlavy.Pak se nam tehotenstvi povedlo znovu se zdarnym koncem, porodila jsem krasneho chlapecka. Manzel byl cely porod se mnou, podporoval me.. ale po porodu kdyz jsem mela problem s kojenim.. mi rekl, ze nas UM zrujnuje a jestli ten porod opravdu tak zavratne bolel.
V 6nedeli jsem mela vysoke horecky, musela jsem do nemocnice, zanety jak krava.. musela jsem brat reverz, rekl mi ze je strasne unavenej, ze nevi co ma delat…
a posledni kapka, jako zatvrzely katolik,nechce abych po porodu brala antikoncepci, chce hodne deti.. mam zdravotni problemy, kojit jsem prestala kvuli zdravotnim problemum a transfuzim.. chce deti minimalne 6 a ze je musime prijmout s laskou.. mam pocit ze jsem tu jenom proto, abych rodila deti, starala se o nej.. asi to moc resim co? :roll:
uz jsem mu i dala facku:( bohuzel moc me to mrzi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35415
22.8.10 19:17

Anonymni :hug: mrzi me, co zazivas… Muj muz je bohuzel podobny potizista. I kdyz jineho razeni, nez tvuj manzel - katolik. Muj by se porad bavil a nechce sedet doma s ditetem, ktere se potazmo ani nenarodilo :pocitac:
Mozna me za moji radu nekdo odsoudi, ale co, kdyby sis nechala predepsat antiko a manzelovi nerikala nic? Treba injekce, nebo telisko, proste neco, co neni viditelne, a nebudes mit doma platicka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
22.8.10 19:40

Také bych to řešila atikoncepcí a vysadila jí až v případě,kdy bych chtěla další mimčo.Jak manžel pozná,že máš antikoncepci?Prostě bych řekla,že se nesaří otěhotnět a chce to čas…Matka by měla mít tolik dětí,na kolik se cítí a každá toto máme nastavené jinak.Někdo chce jedináčka,druhý třeba 6 dětí a každá je spokojená.Názor manžela je důležitý,ale ne jako dogma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevědomost
22.8.10 19:55

A můj názor.

Řekněme, že dáš na radu ohledně antikoncepce.
Začneš-li užívat antikoncepci a přitom se tvářit, že to nejde přirozeně, vědomě jej podvedeš, nebo-li budeš mu do oči lhát. Potom je potřeba se zeptat, když jsi jej nevážiš a ještě mu budeš záměrně lhát, zda-li má smysl Váš vztah? Nebo-li jinak řečeno: Když mu vyčítáš jeho chování, zdá se Ti, že Tvé je správné? 8-o

Raději si s nim promluv, než uděáš něco, čeho budeš v budoucnu litovat. :palec:

• Citovat
  • Upravit
35415
22.8.10 19:55
lasička1 píše:
Také bych to řešila atikoncepcí a vysadila jí až v případě,kdy bych chtěla další mimčo.Jak manžel pozná,že máš antikoncepci?Prostě bych řekla,že se nesaří otěhotnět a chce to čas…Matka by měla mít tolik dětí,na kolik se cítí a každá toto máme nastavené jinak.Někdo chce jedináčka,druhý třeba 6 dětí a každá je spokojená.Názor manžela je důležitý,ale ne jako dogma.
:palec: presne tak. Je to tvoje telo, ktere ty deti bude muset donosit, porodit a z velke casti to budes prave ty, kdo je bude vychovavat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
22.8.10 19:58

Nevědomost-máš pravdu v tom,že v manželství by neměla fungovat lež a přetvářka.Ale co když to jinak nejde?Co když jinak si jako partneři vyhovují,jen zakladatelka nechce mít doma mateřskou školku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.8.10 20:02

souhlasím s většinou,nech si dat tělísko nebo injekci,každá ženská by měla si sama rozhodnout,kolik chce dětí.Hlavně když ten tvůj sokolík je takovej jakej je :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.8.10 20:02
lasička1 píše:
Nevědomost-máš pravdu v tom,že v manželství by neměla fungovat lež a přetvářka.Ale co když to jinak nejde?Co když jinak si jako partneři vyhovují,jen zakladatelka nechce mít doma mateřskou školku?

Jo,to je přesně ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
22.8.10 20:06

Nechci se tě dotknout, ale to jsi nevěděla řív, nemluvili jste o dětech, rodině a tak.
Chodila jsem taky s katolíkem- ne že bych je chtěla nějak očerňovat a taky tam byly takové hodně zvláštní názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevědomost
22.8.10 20:06

Pro mě poté bude záhadou,

proč začala být s nim? Musela dopředu vědět, že je katolík, že bude chtít děti. Něco mi říká, že předem věděla, že nebude chtít mít tolik děti, jenom počet odkládala na pozdější dobu.

PS: Jsem taktéž katolického vyznání,tedy moc dobře vím, o čem lidi -tohoto vyznání- v rámci tématu „rodiny“ mluví a co chtějí. (Autorka s tím musela být obeznámená).

• Citovat
  • Upravit
nevědomost
22.8.10 20:09
nevědomost píše:
proč začala být s nim? Musela dopředu vědět, že je katolík, že bude chtít děti. Něco mi říká, že předem věděla, že nebude chtít mít tolik děti, jenom počet odkládala na pozdější dobu.PS: Jsem taktéž katolického vyznání,tedy moc dobře vím, o čem lidi -tohoto vyznání- v rámci tématu „rodiny“ mluví a co chtějí. (Autorka s tím musela být obeznámená).

oprava: že bude chtít mít tolik děti… :wink:

• Citovat
  • Upravit
830
22.8.10 20:12

Ma rada je nech si dat telisko. Injekci nebo podkozni implantaty jsou podle meho mudr.hrozny svinstvo. Kazda zena ma prece pravo rozhodnout si kolik chce a nechce deti. Vztah je totiz i o domluve ne o narizovani ze bude 6deti a hotovo. pokud se necitis na tolik deti, rozhodne vyres antika a mas klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevědomost
22.8.10 20:13
momi33 píše:
souhlasím s většinou,nech si dat tělísko nebo injekci,každá ženská by měla si sama rozhodnout,kolik chce dětí.Hlavně když ten tvůj sokolík je takovej jakej je :-?

Hrozné, hrozné, hrozné i úděsné uvažování…
Pro vznik nového života je třeba dvou lidi různého (mužského a ženského) pohlaví. Není pouze otázkou ženy, teda v normálně fungující rodině určitě, zda-li chce dítě. 8-o

• Citovat
  • Upravit
1711
22.8.10 20:17

ahoj, take tomu trochu nerozumim. pokud si nekoho beres tak snad resite i podobne otazky ne? dle meho nazoru je potajmu brana antiko blbost. je normalni ze dalsi dite ted nechce, zvlast kdyz ma zdravotni problemy, takze komunikace je nutna ;-) ja osobne bych asi s nikym takovym zustat nemohla pokud by me do neceho takoveho tlacil proti me vuli … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
22.8.10 20:29
nevědomost píše:
momi33 píše:
souhlasím s většinou,nech si dat tělísko nebo injekci,každá ženská by měla si sama rozhodnout,kolik chce dětí.Hlavně když ten tvůj sokolík je takovej jakej je :-?
Hrozné, hrozné, hrozné i úděsné uvažování…
Pro vznik nového života je třeba dvou lidi různého (mužského a ženského) pohlaví. Není pouze otázkou ženy, teda v normálně fungující rodině určitě, zda-li chce dítě. 8-o

Jistě,na to musí být dva,ne jeden,kdo nařizuje a druhej co mu nezbývá než poslechnout.Jak jinak se má ženská bránit? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí