Nevěra - jak ji přežít?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
171
6.11.15 11:42
@nunik píše:
@pragovka upřímně, jestli by mě podváděl několik let…nebyla bych schopná mu odpustit ani za nic…sbalila bych mu kufr, at si jde kam chce…

Máme děti a těm se opravdu věnuje stoprocentně. Tráví s nimi vlastně víc času než se mnou, ale vždy se snažil trávit čas i bez dětí. Kdybych na to nepřišla náhodou, vůbec by mne to nenapadlo. Nikdy určitě nechtěl rodinu opustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
6.11.15 11:44
@pragovka píše:
Ale pořád mně to bolí. Přejde to někdy..

To záleží na každém individuálně, možná tě to časem tak nebude bolet, ale nezapomeneš asi nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
6.11.15 11:46

@Junkyska

Jsme spolu od mých 16ti let, takže vlastně skoro 20 let, on je o 8 let starší. Jestli mi za to stojí? Pořád ho mám ráda, ale nechápu, jak to mohl dělat, že jsem nic nepoznala. Myslela jsem, že máme ukázkové manželství. Nepřiznal se sám, blbou souhrou náhod se ke mně dostala indicie. Ze začátku tvrdil, že je to blbost, ale když jsem mu prošla mail, nemohl zapírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
6.11.15 11:49

@pragovka Je mi to líto…je ve věku kdy si chce něco dokazovat nebo co :nevim: někteří chlapi to umí zakamuflovat tak, že nic nepoznáš…a on Ti k tomu měl co říct? Proč to dělal, co ty jsi dělala špatně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
6.11.15 11:52

@pragovka v tom případě, si asi musíš ujasnit priority..jestli je to skvělý táta a ty mu dokážeš odpustit, to že Tě několik let podváděl, asi tomu šanci dej, já osobně bych to neuměla a vím, že kdybych podváděla manžela já, ani on by mi už šanci nedal…asi nejsem kompetentní Ti nějak radit, sama jsem to nikdy nezažila…každopádně Ti moc držím palce, ať se rozhodneš jakkoliv :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
6.11.15 12:20
@pragovka píše:
@JunkyskaJsme spolu od mých 16ti let, takže vlastně skoro 20 let, on je o 8 let starší. Jestli mi za to stojí? Pořád ho mám ráda, ale nechápu, jak to mohl dělat, že jsem nic nepoznala. Myslela jsem, že máme ukázkové manželství. Nepřiznal se sám, blbou souhrou náhod se ke mně dostala indicie. Ze začátku tvrdil, že je to blbost, ale když jsem mu prošla mail, nemohl zapírat.

Ty máš přístup k jeho mailu? A to má být ukázkové manželství? Když si měla indicie, proč si hledala důkazy? Tohle dělají lidé, kteří chtějí partnera usvědčit a najít důvod, proč odejít. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16186
6.11.15 12:33

@Hanney A? Co měla dělat? Žít dalších 16 let v nejistotě a ve lži? :roll: Ukázkové manželství to, jak vidíš, nebylo. Procitnutí do reality muselo být docela šílené. Zachovala bych se naprosto stejně. Nenechala bych ze sebe dělat debila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
6.11.15 12:43
@Hanney píše:
Ty máš přístup k jeho mailu? A to má být ukázkové manželství? Když si měla indicie, proč si hledala důkazy? Tohle dělají lidé, kteří chtějí partnera usvědčit a najít důvod, proč odejít. :nevim:

Tak samozřejmě na sebe nejsem hrdá. Ale když mi manželovi spolupracovníci naznačovali, manžel zapíral. Tak jsem fakt nevěděla, kde je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
6.11.15 12:44
@Hanney píše:
Ty máš přístup k jeho mailu? A to má být ukázkové manželství? Když si měla indicie, proč si hledala důkazy? Tohle dělají lidé, kteří chtějí partnera usvědčit a najít důvod, proč odejít. :nevim:

A ano, mám přístup k jeho mailu, on k mému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30035
6.11.15 13:02
@Junkyska píše:
@pragovka Je mi to líto…je ve věku kdy si chce něco dokazovat nebo co :nevim: někteří chlapi to umí zakamuflovat tak, že nic nepoznáš…a on Ti k tomu měl co říct? Proč to dělal, co ty jsi dělala špatně? :think:

Co by tak asi měla dělat šptně? To je mě otázka, jsou spolu od 16ti dvacet let.. To je doba.. Tak chtěl skusit i něco jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3977
6.11.15 13:03
@pragovka píše:
A ano, mám přístup k jeho mailu, on k mému.

A to on je takový blbec, že z toho mailu vedl konverzaci s milenkou? Že si nezaložil zvláštní email.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
6.11.15 13:25

@Honza 12 Ahaaa a proč to nechtěla teda zkusit ona když jsou spolu tak dlouho??? To, že jsou spolu roky neznamená, že jí bude systematicky podvádět roky…kdyby tak jednou ne???!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
6.11.15 13:27
@jipo píše:
A to on je takový blbec, že z toho mailu vedl konverzaci s milenkou? Že si nezaložil zvláštní email.

No patrně si myslel, že ona je ještě větší blbec a nikdy se nic nedozví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30035
6.11.15 13:32
@Junkyska píše:
@Honza 12 Ahaaa a proč to nechtěla teda zkusit ona když jsou spolu tak dlouho??? To, že jsou spolu roky neznamená, že jí bude systematicky podvádět roky…kdyby tak jednou ne???!!!

Tak já nevím.. Proč zrovna on. A proč né ona, u jiných párů je to opačně. Co vím ze svého okolí. Však ostatně jsou tady toho plný diskuze. Nějaká tady teď běží.. Chtěla bych jinýho. Mám chlapa super, ale… No každopádně když mu milenka nedělala potíže, tak prostě to táhnul dlouho, než to na něj prasklo. Jen jsem chtěl sdělit, to že nevěra neznamená, že zakladatelka dělala něco špatně. Navíc ona nic nepoznala z jeho chování, tím pádem s ní byl spokojenej. Prostě se objevila nějaká jiná. A jemu se zapálily lejtka. Zakladatelka může bejt klidně suprová ženská a on jí (zakladatel) klidně může milovat.. Ona fakt nemusela dělat nic špatně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K K
639
6.11.15 13:35

@pragovka

Hele, jak to mely ostatni zensky je jedno. Jsou zensky, kterym nevera az tak nevadi a dlouhy roky ji tolerujou, jsou zensky, ktery kratkej sexualni romanek odpusti, jsou zensky, ktery vyhodi chlapa z baraku proto, ze sel s kolegyni jednou tajne na veceri…

Ber to tak, ze jsi nad tou jinou vyhrala. Porad jsi pro tvyho chlapa ta nejlepsi. Je trochu smutny, ze to trvalo roky - ale zamysli se, jestli pro to ten chlap nemel svuj subjektivni duvod. Treba si s tou jinou zacal, protoze neceho nemel doma dost, nebo si s ni zacal jednoduse proto, protoze potrebuje vic nez jednu zenskou - ale to musis odhadnout sama, co za tim mohlo stat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí