Nevěra - jak ji přežít?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
81478
6.11.15 15:01
@Honza 12 píše:
A má to cenu, nutit ho aby to vysvětlil? Třeba fakt to je milenka. ´Třeba by bylo dobrý nechat to bejt, aby z toho mohli vybruslit a nerozbořit si vztah?

tvl, stejně to ví. :nevim: takže kromě toho, že chlap píchal s jinou z ní dělá úplného debila a budou na tom základě slepovat vztah. :zed:
nevim, možná to má někdo jinak. To, že mi zahejbal, s tím jsem ještě schopná se srovnat. Ale že má potřebu ze mě dělat úplného kreténa, jen aby si zachoval své ego, to fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5258
6.11.15 15:02
@Honza 12 píše:
A má to cenu, nutit ho aby to vysvětlil? Třeba fakt to je milenka. ´Třeba by bylo dobrý nechat to bejt, aby z toho mohli vybruslit a nerozbořit si vztah?

No nevím, ale minimálně by měl vysvětlit, proč tvrdil, že ji nezná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30035
6.11.15 15:45
@Lama Lama píše:
tvl, stejně to ví. :nevim: takže kromě toho, že chlap píchal s jinou z ní dělá úplného debila a budou na tom základě slepovat vztah. :zed:
nevim, možná to má někdo jinak. To, že mi zahejbal, s tím jsem ještě schopná se srovnat. Ale že má potřebu ze mě dělat úplného kreténa, jen aby si zachoval své ego, to fakt ne.

Tak zatím ona neví.. Možný to je.. No hlavně ať si rozmyslí co bude dělat, jestli tomu tak skutečně je.. Já bych nepředjímal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
@Honza 12 píše:

Tímhle přístupem v tom chlapovi zakladatelka akorát vzbudí dojem, že může podvádět, jak chce, a ona stejně sklopí uši - „pro udržení vztahu“, jak píšeš. Podle všeho má zakladatelka docela pádné důkazy, takže jediný způsob, jak zachránit vztah, spočívá v tom, že se chlap přizná a bude se snažit to odčinit. Pokud bude dál zapírat, tak bych se buď snažila získat další důkazy, nebo bych to rovnou zabalila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30035
@Anka1313 píše:
No nevím, ale minimálně by měl vysvětlit, proč tvrdil, že ji nezná.

To každopádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30035
6.11.15 15:51
@Theli píše:
Tímhle přístupem v tom chlapovi zakladatelka akorát vzbudí dojem, že může podvádět, jak chce, a ona stejně sklopí uši - „pro udržení vztahu“, jak píšeš. Podle všeho má zakladatelka docela pádné důkazy, takže jediný způsob, jak zachránit vztah, spočívá v tom, že se chlap přizná a bude se snažit to odčinit. Pokud bude dál zapírat, tak bych se buď snažila získat další důkazy, nebo bych to rovnou zabalila.

No tak zaprvé.. Důkazy nemá žádné, zatím jen doměnky. Je otázka zda se přizná. Možná když fakt bude nějakej důkaz. Spíš si myslím že bude mlžit, dokuď na něj zakladatelka nebude něco mět. Takže získání důkazů, bude pro odhalení nevěry potřeba. Tak málo kterej nevěrník se chce přiznat a své ženě ublížit, dokuď není jasný, že má ty důkazy. A spíš než že získá pocit, že může podvádět si myslím, když se do teď choval vzorně, že mu bude cvakat u prcky a příště si to rozmyslí.. Ale co já vím jak to má..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
6.11.15 16:10
@Honza 12 píše:
Protože měl chuť na jinou ženskou. To vůbec nemusí souviset s tím, že by mu doma něco chybělo. Mohl mět sexu dost, skvělou partnerku. Jediné co ho k tomu mohlo vést, je prostá chuť na jinou ženskou.. S tím že se na to nepříjde. No a to, že mohl bejt naprosto spokojenej jsem vymyslel z toho, že si do teď zakladatelka myslela, že má báječné manželství.. Tak byl spokojenej, občas si užil s jinou, doma paráda super manželství. A teď holt má smolíka, podle toho, co bude zakladatelka činit. ;)

Přesně tak, mnohdy nevěrníkovi nic doma nechybí, ale pak člověku přeběhne přes cestu někdo novej a neokoukanej a je to..k tomu nejsou potřeba žádné extra důvody..a člověk dokáže mít rád dva lidi současně a s oběma mu může být fajn, přičemž nechce ztratit, nebo ublížit ani jednomu.

• Citovat
  • Upravit
30035
6.11.15 16:12
@Sonarka píše:
Přesně tak, mnohdy nevěrníkovi nic doma nechybí, ale pak člověku přeběhne přes cestu někdo novej a neokoukanej a je to..k tomu nejsou potřeba žádné extra důvody..a člověk dokáže mít rád dva lidi současně a s oběma mu může být fajn, přičemž nechce ztratit, nebo ublížit ani jednomu.

nojo, jenže tomu pořád dost lidí nerozumí.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81478
6.11.15 16:17
@Honza 12 píše:
nojo, jenže tomu pořád dost lidí nerozumí.. :think:

a dost lidi zas nerozumi tomu, ze fakt, ze ublizit nechtej, neznamena, ze neublizujou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30035
6.11.15 16:26
@Lama Lama píše:
a dost lidi zas nerozumi tomu, ze fakt, ze ublizit nechtej, neznamena, ze neublizujou

Přesně tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
6.11.15 16:31

To je dobytek, ti chlapy. Hezká rodina, všechno chlape a ted tohle.Co by dělal on, kdyby to bylo naopak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30035
6.11.15 16:34
@Marcam píše:
To je dobytek, ti chlapy. Hezká rodina, všechno chlape a ted tohle.Co by dělal on, kdyby to bylo naopak?

Co by? Vyváděl by.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
6.11.15 17:08
@Marcam píše:

pos.al by se :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
6.11.15 20:28
@Lama Lama píše:

To je těžký, každý to vidí z toho svého pohledu, ani nevěrník to nemá jednoduché, zvlášť pokud se do toho zamotá víc, než by chtěl a pak to praskne a on si musí vybrat mezi dvěma lidmi, kteří do té doby tvořili jeho svět a ať už se rozhodne jakkoliv, vždy tím bude trpět jak on sám, tak i někdo další…nejlepší je tyhle trojúhelníky vůbec nerozjíždět, nikdy to nemůže dopadnout dobře..ale někdy to zkrátka člověk neukočíruje.

• Citovat
  • Upravit
2
7.11.15 10:09

a zase ta nevěra!!!

Ahoj moc se omlovam ze pisi sem ale potrebuji se stoho vypovidat. S manzelem sme svoji 14 let, mame dva uzasne kluky.Meli sme cirka posledni rok mensi krizi nejak sme spolu prestali komunikovat sex byl tak jednou za mesic co se tyce kluku a rodinejch zalezitosti tak to je v poradku…Tak pred tim rokem jsem zjistila ze si dopisuje s kolegyni s prace docela intimni veci jako priklad treba posilam pusinku na celicko atd…Nakonec kdyz uz to trvalo delsi dobu tak sem to nedala a vyrukovala nanej ze otom vim potom co sme si promluvily stim teda prestal…No jenze je to tak mesic co me muj sesty smysl opet brnkal na nervy ze se zas neco deje no a nemusela sem ani hledat pri otevreni notase to name vlitlo samo ma zas nejakou jinou vim otom ze se i sesli po sms si planoval jak si to rozdaj v nasem nebo v jejich aute..dala sem mu takzvane nuz na krk uz toho vazne bylo moc no a vysledek sliby a jak nas ma rad atd…no a dnes rano jsem zjistila ze vtom i nadale pokracuje…sem uplne na dne…strasne se omlouvam ze je to tak dlouhe ale nemam se komu sverit:-(:'(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí