Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To, že to chtěl lepit, byla jen uražená ješitnost, kdy on nebyl na koni.. teď už tě zase má tam, kde potřebuje e vselel pokračuje.. odešla bych…
Myslim ze tento vztah nemá žádnou budoucnost a budes se tak akorat trápit. A deti taky. Odešla bych za vcasu než to bude jeste horsi.
Taky jsem bohužel pro odchod. To se nespraví, neváží si tě, možná na chvilku se změní, ale už z toho co píšeš jde vidět že ani to. I kdyby jsi nebyla s tím druhým pořád lepší sama, než s tímto, který se nezmění.
![]()
Lepene vztahy většinou opravdu nevydrží. Snažit se kvůli dítěti nemá cenu muze se to na nich odrážet. Raději od sebe ale budeš v pohodě nežli vás oba vidět jak se hadate apod.
Pokud partneři k sobě nemají úctu, tak vztah nemůže nikdy fungovat. Já nejsem zastánce rozchodů když jsou ve vztahu děti, ale ty jsi velmi mladá a je škoda zahodit nejlepší léta s chlapem se kterým to nejde. On ti není oporou, když to nejvíc potřebuješ a to je veliký průser. Navíc to, že sis našla milence svědčí o tom, že ten vztah opravdu nefunguje. Odešla bych.
K vaší včerejší hádce - manželovi se až tak nedivím
Přijít můj muž že jde na sraz kde bude bývalá milenka tak bych řádila taky a šel by tak leda do p.dele
A když k tomu přičtu mužské ego, tak si myslím že by takhle reagoval každý druhý, tohle bych neřešila. Spíš by si měl uvědomit, že tvoje nevěra je i jeho vina a ty by sis měla ujasnit, jestli tomu chceš dát ještě šanci.
Nevěra se dá řešit, dlouhodobá neúcta rozhodně ne.
Ono se mu v podstatě ta tvá nevěra i hodí, protože teď má fakt reálný důvod po tobě šlapat.
Nejen, že bych to vůbec nelepila, já bych byla pryč už dávno před tím, než se nevěra stala.
Jen teď budeš v očích všech za špatnou ty, ale za ten klid to asi stojí.
Máš možnost pracovat na plný úvazek?
Souhlasím s ostatníma. Odejdi. Tvůj muž si tě absolutně neváží a v těžkých chvílích, kdy ti měl být oporou, tě ještě ponižoval. Za tohle by u mě klesl hodně nízko a myslím, že bych byla od něj pryč už v té době. ![]()
Nakopala bych ho už dávno. Když couvneš, hned se to vrátí do starých kolejí. do žádného vztahu nepatří titulování sprostými slovy, říkání dítěti, že je magor a pod.. je to kretýnoitaliáno a kolo bych si o něj neopřela. Jestli máš aspoň trochu rozumu, utni to a rozveď se..
Přesně tak, on si tě nevážil, ty ses zase kur.ila, takže to nemá cenu. Oddychnete si oba dva a třeba si najde nějakou, které si bude vážit a která ho nebude podvádět. U milence u rodičů ti bude určitě líp.
Ahoj Radko po nevěře najdeš nějakou tu důvězu zpět, ale myslím, že ne celkovou teda z mé zkušenosti. Stále jsem podezíravá, protože se s tou dotyčkou stýká a nemohu to zkousnout tak si přes to, že vím, že to neudělá dobrotu zareju..bohužel
např: Jestli letos na té akci bude mít také milenku jako loni..
@banánekbananovy píše:
přes to, že vím, že to neudělá dobrotu zareju..bohužel
např: Jestli letos na té akci bude mít také milenku jako loni..
Taky mám někdy blbé poznámky. Například po dotazu na co mám ty prezervativy ze mě vypadlo: Abych od tebe něco nechytil.
Přejí hezky den.
Píšu z tabletu, takže možná budou překlepy. A pokusim se stručně a výstižně
Manžel je můj první chlap, takže jsme spolu od mých sestnacni a to patnáct let. Před osmi lety jsem otěhotněla a zjistili mi vážnější nemoc, takže sem odrodila a sla na transplantaci kostní dřeně. Manžel si máleho ho vzal a staral se o něj. Já se pak vrátila z nemocnice a nás vztah začal pomalu krachovat. Myslela jsem si, ze to je ve me, tou nemoci. Nemluvil o svých pocitech a já věděla, ze v něm nemám psyvhickou oporu. Kolikrát me svými ke či zaslapal ještě do země. Ze třeba něco nejsem schopna a tak.
Uvazovala jsem o odchodu, když malému byli dva roky, ale nechtěla jsem, aby děti měli dětství jako já. Maminka se třikrát vdala a to same rozvedla. pořídili jsme si ještě dceru a já porad doufala, ze bude změna. Jenže on mibyl schopný říct, ze jsem sl.pice, ze jsem g. mová, ze nepremyslim… občas padlo slovo pip. poslední dva roky jsem ho brala jako spolubydlícího, který mi leze na nervy. Ale když už i synovi říkal, ze je mag. r, deb. l a když se na něj hodně naštval, tak mu drtil ruku. Hádky jsem nevyvolavala, aby to děti neslyšeli. Ale byl schopny me urážet i před dětmi. Tolikrát jsem mu říkala, aby se ke me choval s úctou… a on, ze si to zaslouuim, at se kouknu na to, jak premyslim.
Jenže před rokem jsem byla na operaci a na podzim na rehabilitaci. Starší kamarád do me začal ryt, ze mi chybí obejmuti, pohlazení… Rozbrecela jsem se a odešla. Ale uvědomila jsem si, ze ma pravdu. No a jelikož si hrál na dohazovace, tak jsem se tam zamilovala. Vztah jsme udržovali dva měsíce a pak jsem to už nevdrzela doma a řeklato manželovi. kolikrát jsem mu teda řekla, ze vezmu děti a sezenu si byt a on řekl at si jdu. Ale najednou, když zjistil ze mám jiného chlapa, tak slzy… Dohodli jsme se, ze to zkusime slepit.
Ještě ddavam podstatnou věc, ze deset let predelavame domeček a stále neni. Protože podle me je manžel pohodlný. Nedávno mi řekl, ze mi s domácími pracemi nepomůže kvůli tomu, ze já si spim o dvě hodiny DELE a ze on je fyzicky vycerpany z prace. A ze si snad nemyslím, ze az já přijdu z prace, tak ze doma bude uklizeno… Já totiž pracuji jen na částečný úvazek.
A důvod proč píšu je ten, ze včera me fakt nastval. Chtěla jsem na sraz lidi z te rehabilitace, kde byl ten můj milenec. A tak byla doma zase výměna názoru. Řekl mi, ze jsem se zachovala jako děv. a. Vlezla s nim do postele během par dnu, udržovala s nim vztah a pak se vrátila domu. Protože mrzacek zjistil, ze by to se mnou nezvládl, když bydlí doma a nechá si utirat prd. l rodici… To se me opravdu dotklo. A to po me potom chtěl nejake řešení, co na našem vztahu zlepsime. Co ale zlepšovat, když me ma za de.ku…
Omlouvam se, za ten dlouhý roman, musela jsem někde upustit. Jsem toho plna…