Muž Býk, žena Kozoroh

Anonymní
9.5.15 14:22

Muž býk, žena kozoroh

Ahoj, věříte na šťastná, nebo více vhodná partnerství, manželství díky znamení ve kterém jste se narodily? Manželství mi nevyšlo a prý si mám hledat vhodné znamení k sobě :think: Je pravda že podle horoskopu se k bývalému vůbec nehodím. Je tu někdo Kozoroh a má muže v Býku jaký je Váš vztah? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
9.5.15 15:04

Tak je to u nás, býk a kozoroh. A myslím si že mluvím za oba a máme dobrý vtah. Ale hlavně si myslím, že to není znameními, ale lidmi :lol:. Nevím co by tě zajímalo. Život je podle mě o kompromisech a pochopení a ne o tom co je kdo za znamení.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
9.5.15 16:04

Moje mamka je býk, taťka kozoroh, byli spolu přes 20 let, teď už jsou 8 let od sebe. Ale jinak myslím si, že v každém člověku můžeš najít tu či onu vlastnost, která charakterizuje určité znamení, každej z nás má v sobě mix vlastností a povahových rysů, v nichž znamení hraje jen nepatrnou roli…takže bych se tím extra neřídila, znám plno párů, kteří dle horoskopu, nemají žádnou šanci a jsou spolu spokojení a plno párů, kteří se k sobě hodí, ale v reálu by spolu navydrželi ani minutu. Brala bych to s rezervou ;) A např. můj přítel je lev - takže by měl být společenský, sebevědomý a zkrátka lev salónů a on je přitom plachej, stydlivej a ve společnosti více lidí se potí jak blázen :lol: No úplnej opak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.15 16:24

Já si to právě nemyslím, že by na tom záleželo, ale bylo mi to tak řečeno, že když si najdu vhodnější znamení že k sobě více sedneme. Já bych ale taky řekla že to tím není, protože můj bývalý taky nebyl typický zástupce znamení ve kterém je. Tak jak píše Sonarka, u více věcí spíš opak. :lol:
Jinak čím myslíte, že to je, že se tolik lidi rozvádí? Má na to vliv víc narození dětí, délka vztahu, pokud tedy nejsou jiné problémy třeba finanční, nebo násilí, alkoholismus? Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.15 17:51
@kolik píše:
Mne prijde, ze je to kvuli tomu, jak je to blbe receno jednoduchy. Dneska ma kazdej nastaveny ty hodnoty jinak a mnoho lidi je ma nastaveno tak, ze chteji byt „sami sebou“, chteji si uzivat, maji vlastni predstavy o zivote a jednoduse receno nechteji moc delat kompromisy. Pak si v tom vztahu prijdou urcitym zpusobem svazany, maji jiny predstavy, ktere nejsou naplneny, a kdyz to dospeje do urcite hranice, tak se proste rozejdou/rozvedou, protoze to je dneska bezny. Mnohem vetsi pocet lidi uz se ani nebere, protoze „to preci neni dulezity“ a „nejaky papir na tom preci nic nezmeni“, takze je pak jakykoliv rozchod jeste snazsi. Jak jde dopredu doba, tak jdou dopredu lidi a cim dal vic lidi si chce zit svuj zivot podle svych predstav.

Taky si myslím, že je to hlavně tím, že je to jednoduché že se lidi rozcházejí, ale kdy odcházejí? když se narodí děti a musí se dělat ještě víc kompromisů, nebo je to spíše délkou vztahu, že čím delší vztah tím více je to ochladlé? Přemýšlím jestli je dneska výhodnější (pro udržení toho vztahu) mít dítě ještě v době té zamilovanosti, nebo pořád platí, že raději se lépe poznat, nějaký rok spolu bydlet a pak až naplánovat dítě. Hodně lidí co znám jsou spolu třeba 5 let, našetří, naplánují, děti, bydlení a pak chlap odejde od malých dětí za mladší… A přemýšlím, jestli kdyby ty děti měli dřív, tak by to zvládli, když by už děti v době krize měli větší. Žena by měla na muže více času, byla by víc v pohodě, než s malými dětmi kterým se musí plně věnovat. :nevim: Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
1482
9.5.15 19:26

Já jsem kozoroh a vztah s býkem, to byl můj první vážný vztah. Byla to neuvěřitelná vášeň a v celku bych řekla, že jsme se k sobě hodili hodně. Skončilo to pro nevěru z jeho strany, kterou jsem nedokázala odpustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.3.16 22:58

Horoskopy píší že se k sobe hodí zemská znamení. Taky si rozumím s kozorohy - nekterýma. Ono to je o tom, že jsou podobní a to se nám bykum libí. Pak uz hraje roli charakter, rodina, hodnoty a sourozenecke konstalace. Cili znameni je faktor, ktery napovida, jestli tam nebude problem. Kozorozky me pritahuji, ale ne vsechny, kvuli tem vecem co jsem napsal. Jako jestli potkam kozorozku, ktera kouří i kdyz je to vyjimka, ony totiz rady jí kvalitní jidla a dbají o sve zdraví, že :-) tak me proste sympatická nebude i kdyby mě pritahovala. A dalsi vec. Kozoroh ma jednu spatnou vlastnost nejen pro Byky. Ze jsou, jak bych to rekl… maji odstup, vypada to, ze mysli jen na sebe a musi byt podle jejich… a to je vlastnost ktera bykum vadi… a je otazkou jak moc se to stretne a jak se to projeví. Kazdy je specificky a nekdo to ma více nekdo méně. Pusobí chladně ač takový svým zpusobem nejsou…a jsou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
30.3.16 23:06

@hv82 A ženy ve Váhách? Mě býci vždycky přitahovali, ale nerozumím si s Vám :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
31.3.16 09:33

@Silvie86 mam tri kamaradky ve vahach :-) a jedná říka, že by mě někdy zabila, jak všechno vidím bud černě nebo bíle. Prostě když něco vím, je to tak a tak a hotovo :-) a to se ji nelibi. POrad váhá mezi tím a kdyby to bylo tak a může to byt treba i tak a tak. Diplomat :-) Díky tomu, že se známe i pracovně si pomahame a znam i jeji rodice a pomaham jim, tak se bavime. Jinak nevim. Chlapi jsou proste souteziví, musí byt vzdycky lepsi a strilí zleva zprava, nic není jiste.
S kamoskou vahou se dnes domluvim, že zitra jdem na lyze a rano „váhá“ a rusi se to. No zabít malo. Porad dokola. Je fakt, ze si myslim, ze se jim asi libim. Jedna rika, ze bych ji stejne nechtel. :-) Ono, je to opravdu i tim, z jake je clovek rodiny, jak je vyhovan, jake ma hodnoty a zda se i fyzicky pritahuji, ale ta nerozhodnost a nestabilita váhy je děsná :-) Nicméně, dá se to vydržet a tolerovat, pokud jsou oba rozumní a touží po sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
31.3.16 09:35

Jeste dodam, ze mam pocit, že chcete mit vzdycky navrh… a to u byka neprojde. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
31.3.16 19:31

Ono je to spíš, že býci chtějí mět vše pod kontrolou a nesnáší když je někdo samostatný, nezávislý… Potřebuje vládnout a nesnesou to :nevim:… Na tomto sem vždycky ztroskotala :mrgreen: No jasně, že je to hlavně o tom kde a jak byl člověk vychován, ale taky hraje i to znamení :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
31.3.16 20:03

Ano chteji, to mit pod kontrolou, to je pravda. Ano, nemaji radi kdyz je nekdo „nezavisly“, chtějí být potřební… a když mu ten pocit nedáš, máš smulu. To se pak nediv že na tom ztroskotáš :-) Dáváš mu pocit, že ho nepotřebuješ, tak odchází, co by s tebou delal, kdyz ho nepotřebujes :-) kapito? Muj kamarad ve znameni vah se chova stejne. Radil jsem mu a choval se tak, ze moje rady nepotrebuje a neposlechl. Uz mu je nedavam, at si problemy resi sam :-) :-) ale kazda vaha takova není. Zalezi jak moc se takto chova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
31.3.16 22:35

No právě nevědomky :?… Ale zase není naškodu když ženská je nezávislá, nebo ano? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
3.6.19 22:16
@Anonymní píše:
Já si to právě nemyslím, že by na tom záleželo, ale bylo mi to tak řečeno, že když si najdu vhodnější znamení že k sobě více sedneme. Já bych ale taky řekla že to tím není, protože můj bývalý taky nebyl typický zástupce znamení ve kterém je. Tak jak píše Sonarka, u více věcí spíš opak. :lol:
Jinak čím myslíte, že to je, že se tolik lidi rozvádí? Má na to vliv víc narození dětí, délka vztahu, pokud tedy nejsou jiné problémy třeba finanční, nebo násilí, alkoholismus? Zakladatelka

Podle mne v tom hraje roli sobeckost a bezohlednost k dalšímu životu dětí. Takové to : Já, já, jenom já! Na děcka se re Bílej Tesák. Muži i ženy, bez rozdílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí