Asi nikdy nebudu mít rodinu:-(

1053
8.5.15 21:57

Asi nikdy nebudu mít rodinu:-(

Zdravím, asi jsem zakletá nebo já nevím. Bolí mě hodně srdíčko, jsem osamělá a vlastně nevím kudy kam. Měla jsem partnera, byli jsme spolu 5 let, než se zamiloval do jiné a rozešel se se mnou. Hodně mě to zasáhlo, protože jsme plánovali společnou budoucnost, svatbu, děti a nakonec přišla jiná a bylo po všem. Byla jsem hodně na dně, myslela jsem, že to snad nezvládnu. Nakonec jsem se nějak vyhrabala z nejhoršího. Po půl roce od rozchodu jsem náhodou poznala fajn chlapa a poznala jsem ho stejně jako bývalého přes inzerát, který jsem nechala vyvěsit v jedné neziskové organizaci na zeď. On mi odpověděl, pak jsme se oťukávali, scházeli se a světe div se, zase jsem se zamilovala. Bohužel on se nějak nedokázal vyjádřit co ke mě cítí a jestli se mnou chce být. Pokaždé když jsem se ho zeptala, neodpověděl. Je hodně nesmělý. Nakonec se přeci jen vyjádřil a já byla šťastná. Bylo nám fajn, dva měsíce bylo vše v pořádku ale když jsem začala požadovat, abychom se viděli aspoň dvakrát týdně začal být najednou problém. Do té doby jsem ho viděla jednou týdně a někdy i jednou za dva týdny. Najednou neměl čas, nebo mu bylo špatně (je trochu hypochondr). Někdy jsem na něj čekala i hodinu než přišel, schůzky rušil na poslední chvíli, zpoždění dával vědět také na poslední chvíli. Pořád jsem mu říkala, že mi to vadí, že chci abychom se vídali aspoň dvakrát týdně, že nechci aby schůzky rušil na poslední chvíli a navíc tak často (každá druhá schůzka a co nezrušil, přišel aspoň pozdě). On se pokaždé omluvil, týden bylo vše v pořádku ale potom to zase jelo do starých kolejí. V lednu se se mnou rozešel s tím, že beze mě mu bude líp. Bolelo mě to a přerušila jsem s ním kontakt. Jenže on se sám týden po rozchodu ozval, začal se vyptávat jak se mám. Začali jsme si znovu psát a nakonec se i scházet. Vše bylo hezké, on se dal zdravotně dohromady tak že už nemarodí s každou rýmičkou, ke mě se choval hezky,. vyptával se jestli někoho nemám a když jsem řekla, že si píšu jen s kamarády, a že s jedním to vypadá na víc, moc se mu to nelíbilo. S kamarádem to nakonec nevyšlo ale to mi nevadilo, protože jsem stále milovala bývalého. Scházeli jsme se takhle 4 měsíce a je to dva týdny, co jsem mu řekla, že ho pořád miluju a ráda bych se k němu vrátila. Nic mi na to neřekl ale dál se choval moc hezky, občas mě i vzal za ruku. Včera jsme spolu byli na jedné akci kdy se mě vyptával jestli někoho mám, jestli si píšu s kamarády. Když jsem se ho zeptala já, vypadlo z něj, že si dal inzerát na seznamku! bylo mi blbě z toho, že mě ani nedokázal na rovinu říct že už zpátky nechce. Jsem z toho špatná, bolí mě srdíčko a až teď pořádně náš rozchod prožívám. Je mi skoro 27 let a mám jen tyhle dvě špatné zkušenosti. Dalšího chlapa snad ani nechci, bojím se, že mě zase zklame a já skončím sama. Asi to s chlapama neumím, nebo já nevím proč mě opouštějí. Ostatní slečny dostávají kytičky, a já si ani nepamatuju kdy jsem nějakou dostala já. Od druhého ex nikdy a od prvního jen když jsem ho hodně moc prosila, jinak občas na narozky. Asi v chlapech neumím vyvolat romantiku, nevím, prostě se mi nedaří. Už bych chtěla rodinu ale jak to vidím, asi zůstanu na ocet. Jak mám zapomenout na bývalého? Jak mám najít nového chlapa, když jdu do společnosti, chlapi mě přehlížejí, ani se se mnou nebaví. Seznamky jsou sice lepší ale jakmile se poznáme osobně a začne to být nadějné, skončím pokaždé jen jako kamarádka. Co mám dělat? Mám pocit jako by láska nebyla nic pro mě:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27700
8.5.15 22:01

Neboj se on se ten pravý najde já svého budoucího manžela potkala až v 28 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
8.5.15 22:03
@ka2ka píše:
Neboj se on se ten pravý najde já svého budoucího manžela potkala až v 28 ;)

No snad máš pravdu. Já už se bojím dalšího zklamání. Mám strach se znovu zamilovat abych pak zase netrpěla až mě odmítne. Z nějakého důvodu mě chlapi berou jen jako kámošku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
8.5.15 22:04

Předně se chlapům nevnucuj, netlač na ně a měj svou hrdost. Jestli chceš prožít vztah plný pozorností jako jiné dívky, nech se dobývat, buď sebevědomá a neukazuj příliš brzy, jak ti na vztahu záleží. Jistota a povinnost jsou zabijáci romantiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270

Nemáš nějakou kamarádku, která tě zná lépe a mohla by ti poradit, co bys mohla změnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179

Já mám z Tebe prostě pocit, že ti chlapi cítí, jak strašně moc chceš! Vážný vztah, rodinu…A cítí se být pod tlakem. Zkus netlačit na pilu a hlavně - nedoprošovat se. Třeba o kytičku, frekvenci schůzek atd. Máš přece svou hrdost. Chlap Tě potřebuje mít trochu nejistou, a ne vědět, že Tě má v kapse.
Já chápu, že toužíš po seriozním vztahu, ale snaž se, aby to z tebe nebylo tolik cítit. Chlapy nejvíc přitahuje ženská, kterou nemají úplně jistou a která je krapet tajemná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
8.5.15 22:05

Zapracuj na sebevědomí a sebeúctě… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.5.15 22:05

Máš pocit, že končí svět? nikdy není pozdě.. Jinak pokud lovíš moc okatě, chlapy to odradí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
8.5.15 22:06

Nejspíš tě moc neuklidním, ale asi totak mělo být. Podle popisu tvého druhého ex mi přijde, že už tenkrát se ti vyhýval a něco skrýval… Ztráta tohohle případu tě nemusí mrzet a až otevřeš oči, ještě budeš ráda, že tě s ním neváže žádné dítě! 27 je dnes houby věk ;) Neboj, bude líp, až se z toho smutku dostaneš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
8.5.15 22:08

Přidávám se k ostatním. V 27 život nekončí! Netlač na pilu, zkus být chvíli sama. Ještě to přijde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
8.5.15 22:08
@Cosmopolitan píše:
No snad máš pravdu. Já už se bojím dalšího zklamání. Mám strach se znovu zamilovat abych pak zase netrpěla až mě odmítne. Z nějakého důvodu mě chlapi berou jen jako kámošku.

Tak se zkus na ty chlapy tak neupínat. Nesmíš do toho jít hned s tím, že tohle musí být ten pravý a jestli ne, je to předzvěst mé doživotní milostné smůly. Zkus si představit, že je to kámoš a že ho vlastně až tak nechceš - dodá Ti to lehkost v jednání. Ten pravej prostě přijde, ale kdy, to nech na osudu. Obvykle je to tehdy, když to až tak nečekáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
8.5.15 22:11

Neboj, vše bude fajn. Určitě na tebe někde čeká fajn chlap. Já byla do 29 sama. Ted mám dvě krásné děti a je mi 34.o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
@hanka.br. píše:
Předně se chlapům nevnucuj, netlač na ně a měj svou hrdost. Jestli chceš prožít vztah plný pozorností jako jiné dívky, nech se dobývat, buď sebevědomá a neukazuj příliš brzy, jak ti na vztahu záleží. Jistota a povinnost jsou zabijáci romantiky.

No on ale mě ani nikdo dobývat nechce. Chlapům se nevnucuju, s ex jsme se vídali jednou za dva týdny a stejně mě nechal. Teď po rozchodu jsem se mu neozývala, začal s tím on, nechala jsem se dobývat a nakonec to stejně nedopadlo. Jenže ono je to tak, že žádný chlap mě jako první nezačne balit. Kamarádka ano, ale na partnerství si najdou jiné slečny. Asi máš pravdu, že bych neměla příliš brzy ukazovat jak mi na vztahu záleží. Díky za radu. Samozřejmě že když někoho poznám, tak se nevnucuju, napřed kamarádím ale pokaždé to prostě skončí tak, že zájem mám jen já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27700

Dokud jsem vztah moc chtěla tak se mi chlapi vyhýbali obloukem a když jsem si řekla kašlu na ně tak to najednou šlo samo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925

@Cosmopolitan Ahoj, neboj se, však on už někde čeká a taky je třeba zrovna smutnej jako ty :) Já se rozešla s přítelem po 4letech. Řekla jsem si, že aspoň rok nechci žádnýho chlapa ani vidět. A vo tom to je, nehledat… No a co čert nechtěl, narazila jsem na fajn chlapíka, kterýho jsem si po 3letech vzala a teď už spolu máme krásný dva kloučky a jsme spolu už 9let. To to letí :) Takže neboj, prostě nehledej, netlač na pilu a on se nějakej sám objeví… Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí