Asi nikdy nebudu mít rodinu:-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1053
8.5.15 22:12
@Malaga píše:
Nemáš nějakou kamarádku, která tě zná lépe a mohla by ti poradit, co bys mohla změnit?
¨Bohužel nemám. Vždycky jsem si rozuměla jako kamarádky víc s mužskými.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
8.5.15 22:13
@pe-terka píše:
Já mám z Tebe prostě pocit, že ti chlapi cítí, jak strašně moc chceš! Vážný vztah, rodinu…A cítí se být pod tlakem. Zkus netlačit na pilu a hlavně - nedoprošovat se. Třeba o kytičku, frekvenci schůzek atd. Máš přece svou hrdost. Chlap Tě potřebuje mít trochu nejistou, a ne vědět, že Tě má v kapse.
Já chápu, že toužíš po seriozním vztahu, ale snaž se, aby to z tebe nebylo tolik cítit. Chlapy nejvíc přitahuje ženská, kterou nemají úplně jistou a která je krapet tajemná.

Ano, to je pravda. Přesně takhle jsem se snažila získat zpět bývalého. A on skutečně začal mít zájem ale jen o kamarádství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2117
@Malaga píše:
Nemáš nějakou kamarádku, která tě zná lépe a mohla by ti poradit, co bys mohla změnit?

To je dobrý nápad. Tady na netu jí asi těžko někdo poradí. Doporučuju. Sama bych to zkusila, kdybych byla v takové situaci. I když vlastně s chlapama to mám podobný. Jsem stejně stará a pro ně jsem buď kámoška, nebo holka do postele, nebo chtějí vztah, ale já o ně nestojím. Někdy je to prostě se vztahy těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053

Taky pravda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
8.5.15 22:15

Tak rozhodně svět nekončím, jen ta osamělost je zlá. Já právě že nelovím vůbec, neumím to. Hledám převážně na seznamkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
8.5.15 22:16
@Petule030 píše:
Nejspíš tě moc neuklidním, ale asi totak mělo být. Podle popisu tvého druhého ex mi přijde, že už tenkrát se ti vyhýval a něco skrýval… Ztráta tohohle případu tě nemusí mrzet a až otevřeš oči, ještě budeš ráda, že tě s ním neváže žádné dítě! 27 je dnes houby věk ;) Neboj, bude líp, až se z toho smutku dostaneš :hug:

Jo to máš pravdu, opravdu jsem si s ním zažila hodně zklamání. Jenže pořád ho mám ráda i když rozumem vím, že by to stejně nebylo lepší, kdybychom se k sobě vrátili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
8.5.15 22:18
@Ukulina píše:
Přidávám se k ostatním. V 27 život nekončí! Netlač na pilu, zkus být chvíli sama. Ještě to přijde :kytka:

Zkusím to, snad bude líp. Ono k tomuhle pocitu vede i to, že všechny mé ex spolužačky už mají rodinu, nebo alespoň partnera, jen já jsem si raději smazala FB aby se mě pořád někdo nevyptával proč jsem sama a nelitoval mě, že mi vztah nevyšel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
8.5.15 22:20
@pe-terka píše:
Tak se zkus na ty chlapy tak neupínat. Nesmíš do toho jít hned s tím, že tohle musí být ten pravý a jestli ne, je to předzvěst mé doživotní milostné smůly. Zkus si představit, že je to kámoš a že ho vlastně až tak nechceš - dodá Ti to lehkost v jednání. Ten pravej prostě přijde, ale kdy, to nech na osudu. Obvykle je to tehdy, když to až tak nečekáš.

Jo, budu se snažit to tak neprožívat, díky za radu:-) Já se také bojím proto, že u nás jsme tři sestřenky a ani jedna nějak nemůžeme najít toho pravého. Já jsem z nich nejmladší. Mamka dokonce říká, že jsme zakleté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
8.5.15 22:20
@quatruska píše:
Neboj, vše bude fajn. Určitě na tebe někde čeká fajn chlap. Já byla do 29 sama. Ted mám dvě krásné děti a je mi 34.o))

tak to ti přeju, díky za uklidnění, už si nepřijdu tak divná že mě nikdo nechce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
8.5.15 22:21
@ka2ka píše:
Dokud jsem vztah moc chtěla tak se mi chlapi vyhýbali obloukem a když jsem si řekla kašlu na ně tak to najednou šlo samo ;)

Jo, taky si říkám, že už na to kašlu a uvidím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
8.5.15 22:22
@Cosmopolitan píše:
Ano, to je pravda. Přesně takhle jsem se snažila získat zpět bývalého. A on skutečně začal mít zájem ale jen o kamarádství.

No jo, protože jsi mu řekla na rovinu, že nikoho nemáš. Nebo aspoň naznačila. A umožnila jsi mu jeho manipulativní jednání, aby s Tebou vykejvával. Zkusila jsi mu někdy oplatit stejným metrem? Dojít pozdě na schůzku nebo ji na poslední chvíli zrušit? Prostě být stejná potvora.
I když - já jsem upřednostnovala vztahy, kde zas taková potvora být nemusím. Jenže to musel být kluk, u kterého jsem cítila, že mě miluje a já si na ni nemusím hrát. Jakmile by ze mě „dělal blbku“ či si nějak zahrával s mou důstojností, šla jsem od toho. Takového nemám zapotřebí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
8.5.15 22:22
@Piitra píše:
@Cosmopolitan Ahoj, neboj se, však on už někde čeká a taky je třeba zrovna smutnej jako ty :) Já se rozešla s přítelem po 4letech. Řekla jsem si, že aspoň rok nechci žádnýho chlapa ani vidět. A vo tom to je, nehledat… No a co čert nechtěl, narazila jsem na fajn chlapíka, kterýho jsem si po 3letech vzala a teď už spolu máme krásný dva kloučky a jsme spolu už 9let. To to letí :) Takže neboj, prostě nehledej, netlač na pilu a on se nějakej sám objeví… Držím palce :palec:

Dobře, zkusím to taky tak a uvidí se:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2117
8.5.15 22:23
@Cosmopolitan píše:
Zkusím to, snad bude líp. Ono k tomuhle pocitu vede i to, že všechny mé ex spolužačky už mají rodinu, nebo alespoň partnera, jen já jsem si raději smazala FB aby se mě pořád někdo nevyptával proč jsem sama a nelitoval mě, že mi vztah nevyšel.

To je asi jen náhoda. Mezi mými spolužáky ze střední nemá dítě nikdo. V manželství jsou dva. Všem je kolem 26 let. Nějak zvlášť zle na tom určitě nejsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
8.5.15 22:24
@pe-terka píše:
No jo, protože jsi mu řekla na rovinu, že nikoho nemáš. Nebo aspoň naznačila. A umožnila jsi mu jeho manipulativní jednání, aby s Tebou vykejvával. Zkusila jsi mu někdy oplatit stejným metrem? Dojít pozdě na schůzku nebo ji na poslední chvíli zrušit? Prostě být stejná potvora.
I když - já jsem upřednostnovala vztahy, kde zas taková potvora být nemusím. Jenže to musel být kluk, u kterého jsem cítila, že mě miluje a já si na ni nemusím hrát. Jakmile by ze mě „dělal blbku“ či si nějak zahrával s mou důstojností, šla jsem od toho. Takového nemám zapotřebí…

Jo zkusila jsem přijít pozdě a to byl nervózní. Ale máš pravdu, tohle by už fajn nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
8.5.15 22:24
@Cosmopolitan píše:
Jo, budu se snažit to tak neprožívat, díky za radu:-) Já se také bojím proto, že u nás jsme tři sestřenky a ani jedna nějak nemůžeme najít toho pravého. Já jsem z nich nejmladší. Mamka dokonce říká, že jsme zakleté.

Tak to Ti maminka nedělá dobrou službu, i když si to asi neuvědomuje. Podvědomě Ti zasévá vnitřní pochybnost o Tobě samé. Neboj, opravdu nejsi zakletá :hug:. Já znám tolik bab, co si našly fajn chlapy i po 30 ce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí