Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky…už nevím jak dal…Před třemi roky jsem zjistila ze má manžel milenku v práci …a našla mu druhy mobil. Tam jsem mu zjistila, ze si kupuje prostitutky….chtěla hsem rozvod, ale on brecel a sliboval ze už nikdy….teď jsem mu zjistila ze po večerech se divá znovu na placené slečny…on tvrdí ze se jen divá ze nekupuje. Vyletěl na mě, byl sprostý a ze konci …ze si mám myslet co chce …můžete mi říct Vás názor??moc dekuji jen brecim a jsem psych. vystresovana
Nazor? Asi to nebude nejvernejsi kluk, no. Navic mu to prakticky dvakrat proslo, takze nejspis veri, ze mu to projde i tentokrat. A nejlepsi obranou je utok. Aneb problem neni v tom, ze ja se kujvim, ale ze ty mi neveris a vlastne me k tomu svym postojem dohanis.
Já věřila ze se změnil, ze už vše bude jiné…ale najednou už nechtěl sex doma…proto jsem to poznala …není to kluk už a máme dvě deti
@Anett200 píše:
můžete mi říct Vás názor?
Pokud Ti jeho úlety nevadí, tak po nich nepátrej, přestaň manžela špehovat a přestaň dělat otravnou stihačku. Vyřešeno.
Pokud Ti jeho úlety vadí, vezmi konečně na vědomí že on se nezmění. Rozejděte se kultivovaně a hned. Vyřešeno.
Žádná třetí cesta neexistuje.
Příspěvek upraven 30.04.23 v 19:33
Buď to budeš tolerovat nebo odejdeš. Upřímně, ukončit jsi to měla už tenkrát když se spustil s kolegyní
teď bych nečekala, že se zázrakem změní a přestane s tím
@Anett200 píše:
Já věřila ze se změnil, ze už vše bude jiné…ale najednou už nechtěl sex doma…proto jsem to poznala …není to kluk už a máme dvě deti
V tom pripade ho nejspis mel jinde. Pokud jste tedy neresili nejakou extra krizi, mysleno pred tim prosakem.
Holka, tady je kazda rada draha. Chapu, ze mu chces verit, ale moc nadejne bych to nevidela. Nejspis mas jen dve moznosti, vytesnit to a neresit, nebo jit pryc a netrapit se.
Vždyť já se z toho zblázním. Chtěla jsem mu verit …ale proste on to děla pořad…když to prasklo poprvé, ve slabé chvilce mi řekl ze je hajzl…a ze kurvy měl už za mladá
@Anett200 píše:
Vždyť já se z toho zblázním. Chtěla jsem mu verit …ale proste on to děla pořad…když to prasklo poprvé, ve slabé chvilce mi řekl ze je hajzl…a ze kurvy měl už za mladá
Ja bych se ted zamerila na sebe. Muzes chtit verit, muzes chtit odpustit, ale pokud te to szira a trapi, ok to dlouhodobe nebude. Na tom bohuzel nic moc nevymyslime.
Nedokážu teď fungovat …jen brecim a není mi už dávno 20 ani 30
Pošlete ho do Prčice. Co máte z takového chlapa? Ještě aby vás něčím nakazil. ![]()
@Anett200 je mi to líto
ale on se nikdy nezmění. Budeš to moci přijmout jako jeho součást?
Jen mi nadává a ponizuje mě …je o 9 let stasi …dokonce mi řekl když viděl jak brecim …ať se utrapim a třeba chcipnu
@Anett200 píše:
Jen mi nadává a ponizuje mě …je o 9 let stasi …dokonce mi řekl když viděl jak brecim …ať se utrapim a třeba chcipnu
Tak to je horší, než ty děvky. Vykašli se na něj, není to dobrý člověk.
Je mi líto deti. Stara se dobre a oni ho mají taky radi …když jsem s nim chtěla mluvit o nějakém problému …řekl:nebudu poslouchat sracky