Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj,nevím kde začít. Dlouhodobý vztah nevyšel. Rozhodla jsem si že si budu zatím užívat, bydlím s rodiči
dík za rady a tipyse situací, že nemám přítele jsou obeznámeni. Vyskytl se teď kamarád/spolužák pri kterého jsem měla vždy slabost (24) let bydlí též u rodičů a užívat si v hotelech, autech není nejak přáno.
Napadlo mě v noci přijet dom, vzít ho do pokoje a ráno chodí rodiče do práce, může tu semnou být celou noc/denco si o tom myslíte? nejak je chci vyhnout situaci kdo to je? a podobne
Tak ať k tobě přijde až rodiče budou v práci.
Kupte mu masku prezidenta, pak budete mít i odpověď na otázku.
@Anonymní píše:
Ahoj,nevím kde začít. Dlouhodobý vztah nevyšel. Rozhodla jsem si že si budu zatím užívat, bydlím s rodiči
dík za rady a tipyse situací, že nemám přítele jsou obeznámeni. Vyskytl se teď kamarád/spolužák pri kterého jsem měla vždy slabost (24) let bydlí též u rodičů a užívat si v hotelech, autech není nejak přáno.
Napadlo mě v noci přijet dom, vzít ho do pokoje a ráno chodí rodiče do práce, může tu semnou být celou noc/denco si o tom myslíte? nejak je chci vyhnout situaci kdo to je? a podobne
@Pajka2020 tak noc je takova nejlepsi na to a navic bude i trochu drsms
![]()
@Anonymní píše:
@Pajka2020 tak noc je takova nejlepsi na to a navic bude i trochu drsms![]()
Děsně by mne zajímalo, jak vypadá takové
drsms 😱 🤪 😅
Snad nejlepší si najít sdílený podnájem s dalšími dívkami a od rodičů se odstěhovat.
Chceš žít dospělý život - ve 24 letech normální - ale provozovat život dítěte.
Jestli studuješ, jdi na brigádu.
Jak jsem tolerantni matka a nikdy jsem nemela problem s obcasnym prespanim partneru starsiho ditete, tak aby mi tam pravidelne pres noc/den v mem soukromi sexoval a pobihal nejaky „kamos“, to bych nadsena nebyla. Mam celkem rada sve soukromi a mam-li ho s nekym sdilet, kamos na sex meho ditete to nebude. A doporucila bych obema brigadu, aby na ten hotel/podnajem bylo.
Ve ctyriadvaceti uz nejste deti, ktere jsou odkazany na libovuli rodicu.
@Anonymní píše:
@Pajka2020 tak noc je takova nejlepsi na to a navic bude i trochu drsms![]()
Co to je?
Drahá sms? Mas snad nějaký nevýhodný noční tarif? ![]()
Co si přestat užívat a osamostatnit se? Stará jsi na to dost. Než rodičům tajně domu vodit cizí lidi na sex.
@Serpentini pronajem u nas stoji kolem 20 tisic na to nejak nemam
a takhle mohu setrit ![]()
@Anonymní píše:
@Serpentini pronajem u nas stoji kolem 20 tisic na to nejak nemama takhle mohu setrit
Tak spolubydlení. Na to máš určitě. Já bych teda rozhodně dítěti netolerovala, aby si z mého domova dělalo hodinový hotel.
@Anonymní píše:
@Serpentini nebudu se delit s kamaradkami o byt
To je zase diskuze. Tak ať se dělí kamarád. Přiveď si ho domů, když tam budeš sama a pak ho vypakuj, co víc s ním, když je to jen kamarád na sex?
Ahoj,
nevím kde začít. Dlouhodobý vztah nevyšel. Rozhodla jsem si že si budu zatím užívat, bydlím s rodiči
se situací, že nemám přítele jsou obeznámeni. Vyskytl se teď kamarád/spolužák pri kterého jsem měla vždy slabost (24) let bydlí též u rodičů a užívat si v hotelech, autech není nejak přáno.
co si o tom myslíte? nejak je chci vyhnout situaci kdo to je? a podobne 
Napadlo mě v noci přijet dom, vzít ho do pokoje a ráno chodí rodiče do práce, může tu semnou být celou noc/den
dík za rady a tipy