Seznámit rodice s kamarádem?

Anonymní
30.4.23 00:44

seznamit rodice s kamaradem?

Ahoj,

nevím kde začít. Dlouhodobý vztah nevyšel. Rozhodla jsem si že si budu zatím užívat, bydlím s rodiči :srdce: se situací, že nemám přítele jsou obeznámeni. Vyskytl se teď kamarád/spolužák pri kterého jsem měla vždy slabost (24) let bydlí též u rodičů a užívat si v hotelech, autech není nejak přáno.
Napadlo mě v noci přijet dom, vzít ho do pokoje a ráno chodí rodiče do práce, může tu semnou být celou noc/den ;) co si o tom myslíte? nejak je chci vyhnout situaci kdo to je? a podobne :think:

dík za rady a tipy :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3121
30.4.23 00:47
@Anonymní píše:
Ahoj,

nevím kde začít. Dlouhodobý vztah nevyšel. Rozhodla jsem si že si budu zatím užívat, bydlím s rodiči :srdce: se situací, že nemám přítele jsou obeznámeni. Vyskytl se teď kamarád/spolužák pri kterého jsem měla vždy slabost (24) let bydlí též u rodičů a užívat si v hotelech, autech není nejak přáno.
Napadlo mě v noci přijet dom, vzít ho do pokoje a ráno chodí rodiče do práce, může tu semnou být celou noc/den ;) co si o tom myslíte? nejak je chci vyhnout situaci kdo to je? a podobne :think:

Tak ať k tobě přijde až rodiče budou v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
30.4.23 00:56

Kupte mu masku prezidenta, pak budete mít i odpověď na otázku.

@Anonymní píše:
Ahoj,

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.23 01:05

@Pajka2020 tak noc je takova nejlepsi na to a navic bude i trochu drsms :* :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3856
30.4.23 06:53
@Anonymní píše:
@Pajka2020 tak noc je takova nejlepsi na to a navic bude i trochu drsms :* :srdce:

Děsně by mne zajímalo, jak vypadá takové
drsms 😱 🤪 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška
30.4.23 07:50

Snad nejlepší si najít sdílený podnájem s dalšími dívkami a od rodičů se odstěhovat.
Chceš žít dospělý život - ve 24 letech normální - ale provozovat život dítěte.
Jestli studuješ, jdi na brigádu.

• Citovat
  • Upravit
187
30.4.23 08:05

Kolik ti je, prosim tě? Smýšlení máš jak malé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
30.4.23 08:27

Jak jsem tolerantni matka a nikdy jsem nemela problem s obcasnym prespanim partneru starsiho ditete, tak aby mi tam pravidelne pres noc/den v mem soukromi sexoval a pobihal nejaky „kamos“, to bych nadsena nebyla. Mam celkem rada sve soukromi a mam-li ho s nekym sdilet, kamos na sex meho ditete to nebude. A doporucila bych obema brigadu, aby na ten hotel/podnajem bylo.
Ve ctyriadvaceti uz nejste deti, ktere jsou odkazany na libovuli rodicu.

• Citovat
  • Upravit
14630
30.4.23 09:05
@Anonymní píše:
@Pajka2020 tak noc je takova nejlepsi na to a navic bude i trochu drsms :* :srdce:

Co to je? 8o Drahá sms? Mas snad nějaký nevýhodný noční tarif? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9059
30.4.23 09:07

Co si přestat užívat a osamostatnit se? Stará jsi na to dost. Než rodičům tajně domu vodit cizí lidi na sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.23 10:19

@Serpentini pronajem u nas stoji kolem 20 tisic na to nejak nemam :,( a takhle mohu setrit :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.23 10:20

@RenataS88 24 roku 8o

• Citovat
  • Upravit
9059
30.4.23 10:24
@Anonymní píše:
@Serpentini pronajem u nas stoji kolem 20 tisic na to nejak nemam :,( a takhle mohu setrit :?

Tak spolubydlení. Na to máš určitě. Já bych teda rozhodně dítěti netolerovala, aby si z mého domova dělalo hodinový hotel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.23 10:29

@Serpentini nebudu se delit s kamaradkami o byt :(

• Citovat
  • Upravit
1160
30.4.23 10:44
@Anonymní píše:
@Serpentini nebudu se delit s kamaradkami o byt :(

To je zase diskuze. Tak ať se dělí kamarád. Přiveď si ho domů, když tam budeš sama a pak ho vypakuj, co víc s ním, když je to jen kamarád na sex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí