Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud někoho máš a už jsi dospělá tak si zrid vlastní život a prostor. Chápu že na to sama nemáš, ale on snad něco má taky. Šetřit to by se všem líbilo, ale taky nějak v mezích
Ježiš kde je zas problém, vy důry? Však budou zalezlí v pokoji a maximálně si zajdou do koupelny. Nějaké jídlo může klidně nachystat holka a cizí synek se nikde po bytě nemusí producírovat.
Jaký přesně je rozdíl mezi přítelem a kamarádem? Pořád je to pro rodiče někdo cizí od jejich holky.
@puzzlesTB píše:
Ježiš kde je zas problém, vy důry? Však budou zalezlí v pokoji a maximálně si zajdou do koupelny. Nějaké jídlo může klidně nachystat holka a cizí synek se nikde po bytě nemusí producírovat.
Jaký přesně je rozdíl mezi přítelem a kamarádem? Pořád je to pro rodiče někdo cizí od jejich holky.
Tak kamarád na sex může být každý týden někdo jiný. Přítel může jednou potencionálně patřit do rodiny. Rozdíl markantní. A u nás doma rozhodně jednou nechci mít hodinový hotel.
@Anonymní píše:
@Serpentini nebudu se delit s kamaradkami o byt
Chudáci rodiče, tebe bych za dítě nechtěla. Dospělá už dost stará holka s uvažováním dítěte.
A proc takhle tajne v noci, proc rodicum normalne nereknes, ze u tebe nekdo prespi. Kdyz nepotrebujes nazor/svoleni rodicu, proc chces nazor cizich lidi na emiminu?
Tak a co panske boty prede dveřmi a bunda na vesaku? Močení ze stoje
to jde v bytě slyšet. Myslis, ze jsou vaši hloupí? Normálně rekni, ze by sis rada někdy přivedla na noc kluka, zda jim to nevadí.
@Semtex píše:
Tak a co panske boty prede dveřmi a bunda na vesaku? Močení ze stojeto jde v bytě slyšet. Myslis, ze jsou vaši hloupí? Normálně rekni, ze by sis rada někdy přivedla na noc kluka, zda jim to nevadí.
Bundu a boty schova v pokojicku
ale co budou delat, kdyz se rodice rozhodnou nejit do prace a neinformovat predem dceru ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,nevím kde začít. Dlouhodobý vztah nevyšel. Rozhodla jsem si že si budu zatím užívat, bydlím s rodiči
dík za rady a tipyse situací, že nemám přítele jsou obeznámeni. Vyskytl se teď kamarád/spolužák pri kterého jsem měla vždy slabost (24) let bydlí též u rodičů a užívat si v hotelech, autech není nejak přáno.
Napadlo mě v noci přijet dom, vzít ho do pokoje a ráno chodí rodiče do práce, může tu semnou být celou noc/denco si o tom myslíte? nejak je chci vyhnout situaci kdo to je? a podobne
Dcera 21 tehdy, se mě zeptala jestli u ní může přespat kamarad, ja ho jsem ho ještě večer pozdravila a pak zalezli fo spodniho Patras, kde mají holky své patro I s koupelkou. Tenhle kamarád plus vyl u nás asi 5 krát. Teď na stálého přítele a byl u nás 3 krát týdne, bez se odstehovala do spolubydleni s dalším 3 studenty, a občas jsou u nás oba, když si chcou užít zahrady a slunicka.
Jestli pracuješ tak je divné být ve 24 letech doma a nechtěl své soukromí, pořád lepší spolubydleni než být pořád v tvém věku doma
@hani28 píše:
Bundu a boty schova v pokojickuale co budou delat, kdyz se rodice rozhodnou nejit do prace a neinformovat predem dceru
Jojo, v téhle situaci se to rádo stává
obecně se muže toho stat dost, co když ho třeba do penisu pichne zrovna včela a bude potrebovat první pomoc?
Pak bude holka šramotit v lekarnicce, rodiče vylezou… a půjdou pomoci s osetrenim
![]()
@Cizinka 999 píše:
Dcera 21 tehdy, se mě zeptala jestli u ní může přespat kamarad, ja ho jsem ho ještě večer pozdravila a pak zalezli fo spodniho Patras, kde mají holky své patro I s koupelkou. Tenhle kamarád plus vyl u nás asi 5 krát. Teď na stálého přítele a byl u nás 3 krát týdne, bez se odstehovala do spolubydleni s dalším 3 studenty, a občas jsou u nás oba, když si chcou užít zahrady a slunicka.
Jestli pracuješ tak je divné být ve 24 letech doma a nechtěl své soukromí, pořád lepší spolubydleni než být pořád v tvém věku doma
Ale to by se musela o něco snažit, vyvinout nějakou snahu a to se madam nechce.
No, tak budeš radši bezohledná vůči rodičům? Už jsi dospělá ženská a neměla by jsi se chovat jako zpovykaný děcko.
Když si dobře vybereš spolubydlící, žádný problém.
Holt už budeš muset konečně zvednout zadek a chovat se jako dospělá.
Mamahotel zavírá