Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Dokud projdeš dveřmi, tak je to dobré a nemusíš po ničem pátrat. Až Ti parohy začnou překážet, tak nejdříve zvaž rozšíření dveří na větší, a pátrat začni, až nebude technicky možné je víc zvětšovat.
![]()
Njn, rozšíření dveří bude fakt asi jednodušší…
![]()
Mě to připomělo ten vtip, jak přijde muž do ložnice s Ibalginem a říká, lásko nesu ti prášek. Ona, ale mě nic nebolí a on taaaaak a teď se nemáš na co vymluvit
Podle všeho, je ti žena nevěrná. Místo pátrání, otevři večer víno a promluv si s ní.
100% někoho má. Ale ty jí to evidentně odpustíš a ještě jí přesteleš postel, tak to radši ani nepátrej. ![]()
@JancaS84 píše: Více
Nic, jeho manželka s ním dva roky nespí. Na služebky jezdí v krajkovým prádle, v práci přesčasy a pořád nalepená na mobilu. A borec přemýšlí jestli je mu nevěrná..
@karkarka píše: Více
asi se vam tu zahadu povedlo rozklicovat, kdyz se zakladatel dozvedel dost ![]()
@karkarka píše: Více…a v posteli našel pánskou ponožku. Manželka od jisté doby večer voní Old Spice, ačkoli se ráno voněla kovalinkama.
@Fukitol píše: Více
Pán odjede na noční, ale pak se nečekaně vrátí domů, protože mu odpadla směna.
Potichu odemkne, vleze do bytu a hned mu je něco divné.
V předsíni cizí boty.
V kuchyni na stole dvě skleničky a otevřené víno.
A z ložnice se ještě před chvílí ozývalo takové to podezřelé ticho, co řve víc než rámus.
Chlap ztuhne, pomalu dojde k ložnici, rozrazí dveře —
manželka rozcuchaná, červená jak po sprintu, peřina až pod bradu.
„Kde je?!“ zařve manžel.
„Kdo kde je?“ hlesne manželka.
Chlap začne převracet byt vzhůru nohama. Kouknе pod postel — nic.
Do koupelny — nic.
Na balkon — nic.
Pak dojde ke skříni.
Otevře dveře…
a tam namačkaný nahý soused.
Chlap úplně zbělá: „Ty hajzle, co děláš v mojí skříni?!“
Soused se na něj podívá, polkne a povídá: „Hele… asi mi to neuvěříte… ale čekám na tramvaj.“
Manžel na něj civí pár vteřin a pak zařve: „Ve skříni?!“
A soused úplně vážně: „Podívejte, pane Novák… v mojí situaci už tohle zní pořád líp než pravda.“
Děkuji, dozvěděl jsem se dost.
Příspěvek upraven 17.03.26 v 17:15