Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Řeším funkčnost, nikoli estetiku. Plyne z toho co popisuješ omezení pro intimní život nebo reprodukci? Způsobuje to nějaký zdravotní problém? Pokud ne, tak bych to neřešil.
@Anonymní píše: Více
Noo, asi ještě nevíš, co jsou všechno schopni někteří pánové okomentovat…
![]()
Fakt nevím, co čekáš za odpovědi. Důležité je, jestli to vadí TOBĚ. Chlapům to nejspíš bude jedno, pokud je vulva aktivní, žhavá, vynalézavá, vstřícná, bude vždy super
Ale co si budeme, penisy taky můžeš seřadit do řady od těch nejvíc výstavních do těch nejvíc bizarních. Ne? Takže tak. Jsou důležitější věci na světě.
Mám to taky a jediné co, tak mě to omezuje na kole. Musím si dávat pozor, ať si to nepřisednu. Chlapi tomu říkají tzv. netopýr. Jonak mě to nijak neomezuje a nikdo si nestěžoval ani při orálním sexu. Já ale celkově nejsem hezká, ani o sebe moc nepečuji, takže ani mí partneři neměli vzhled jako prioritu, a to ani nahoře, ani dole. ![]()
My na to zas tak nekoukáme a neřešíme, hlavně že je kam zasunout… ![]()
@Anonymní píše: Více
Rekla bych, ze jim to je v otvoru naslednem..jde jim jen o zasun.
Záleží, co si seženeš za chlapa. Můj je dost puntičkář a tyhle věci řeší, nemá rád nesouměrnost. Já jsem to tak prvních pár let neměla, ale pak se jeden vnitřní pysk „vysunul“ a už to tak mám. Ze začátku to komentoval dost, i mi to tam před oralem prohlížel a zkoumal - hrůza. Ale já jsem vydržela a on se smířil (tak po roce). Nicméně tvrdí, že po dětech mi zaplatí plastiku spodku.
Nikdy jsem kvůli tomu ale neměla pocit méněcennosti, prostě jsem jaká jsem a jestli to někomu vadí, je to jeho problém.
Mě to naopak vzrušuje, jsem bisexuální a ony ty tzv. růže, kdy je vše vidět, přirození se nestydí, ukáže se v cele své kráse, je nádherné, vzrušující než dokonalá, úhledná broskev, kde nic nevyčuhuje.
Mému muži se růže taky líbí víc, přijde mu to takové sexy a dospělé. Jeho milenka měla tzv. mucholapku, úplně vše ven a když jsem se ho ptala, která z jeho milenek měla nejhezčí přirození, tak říkal, že rozhodně ona, nerad se se mnou o těchto věcech bavî, ale mně vždy jen září oči, když přijde řeč na stydké pysky, řeknu: prosím, odpověz, on jen povzdychne a tedy odpoví, ví, že jsem silně bi.
Mě se třeba líbí, když ty malé jsou ven.
Pravda ale je i to, co jsem teď slyšel v ňákym podcastu, že dokud se baby dole neholily, nikdo neřešil jak vypadají.
Mám intimní dotaz týkající se vzhledu vulvy. Mám nesouměrné vnitřní pysky- jedna strana je podstatně větší než druhá. Tím, ze je jedna strana o dost zvětšena, tak přesahuje i vnější pysky. Druhá strana vnitřního pysku je normální velikosti, takze je celá vulva nesouměrná..
Zajímá me hlavně mužský pohled a to, řešíte to? Je pro vás vzhled intimních partií ženy důležitý? Vadí vám, ze vnitřní pysk je větší než vnější?
A ženy komentoval někdy váš partner vzhled vašich partií?
Celkové mám vzhled normální a hezky, ale kvůli tomuhle mám docela nízké sebevědomí. Proto me zajímá váš názor.