Nesouměrná vulva - kluci, řešíte to?

Anonymní
16.3.26 22:38

Nesouměrná vulva- kluci, řešíte to?

Mám intimní dotaz týkající se vzhledu vulvy. Mám nesouměrné vnitřní pysky- jedna strana je podstatně větší než druhá. Tím, ze je jedna strana o dost zvětšena, tak přesahuje i vnější pysky. Druhá strana vnitřního pysku je normální velikosti, takze je celá vulva nesouměrná..

Zajímá me hlavně mužský pohled a to, řešíte to? Je pro vás vzhled intimních partií ženy důležitý? Vadí vám, ze vnitřní pysk je větší než vnější?
A ženy komentoval někdy váš partner vzhled vašich partií?

Celkové mám vzhled normální a hezky, ale kvůli tomuhle mám docela nízké sebevědomí. Proto me zajímá váš názor.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3284
16.3.26 22:51

Hele, kluci to neposoudí, dokud sem nedáš fotku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
16.3.26 23:35

Řeším funkčnost, nikoli estetiku. Plyne z toho co popisuješ omezení pro intimní život nebo reprodukci? Způsobuje to nějaký zdravotní problém? Pokud ne, tak bych to neřešil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14630
16.3.26 23:39

Na funkci rostlináře to nemá vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16128
17.3.26 01:30
@Anonymní píše: Více

Noo, asi ještě nevíš, co jsou všechno schopni někteří pánové okomentovat… :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11845
17.3.26 04:50
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
17.3.26 07:02
@884135 píše: Více
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
17.3.26 07:04

Fakt nevím, co čekáš za odpovědi. Důležité je, jestli to vadí TOBĚ. Chlapům to nejspíš bude jedno, pokud je vulva aktivní, žhavá, vynalézavá, vstřícná, bude vždy super :D Ale co si budeme, penisy taky můžeš seřadit do řady od těch nejvíc výstavních do těch nejvíc bizarních. Ne? Takže tak. Jsou důležitější věci na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.26 07:07

Mám to taky a jediné co, tak mě to omezuje na kole. Musím si dávat pozor, ať si to nepřisednu. Chlapi tomu říkají tzv. netopýr. Jonak mě to nijak neomezuje a nikdo si nestěžoval ani při orálním sexu. Já ale celkově nejsem hezká, ani o sebe moc nepečuji, takže ani mí partneři neměli vzhled jako prioritu, a to ani nahoře, ani dole. :lol:

• Citovat
  • Upravit
23983
17.3.26 07:42

My na to zas tak nekoukáme a neřešíme, hlavně že je kam zasunout… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42528
17.3.26 07:46
@bse.pedro píše: Více

Tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12625
17.3.26 07:50
@Anonymní píše: Více

Rekla bych, ze jim to je v otvoru naslednem..jde jim jen o zasun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.26 07:53

Záleží, co si seženeš za chlapa. Můj je dost puntičkář a tyhle věci řeší, nemá rád nesouměrnost. Já jsem to tak prvních pár let neměla, ale pak se jeden vnitřní pysk „vysunul“ a už to tak mám. Ze začátku to komentoval dost, i mi to tam před oralem prohlížel a zkoumal - hrůza. Ale já jsem vydržela a on se smířil (tak po roce). Nicméně tvrdí, že po dětech mi zaplatí plastiku spodku.
Nikdy jsem kvůli tomu ale neměla pocit méněcennosti, prostě jsem jaká jsem a jestli to někomu vadí, je to jeho problém.

• Citovat
  • Upravit
3081
17.3.26 08:15

Mě to naopak vzrušuje, jsem bisexuální a ony ty tzv. růže, kdy je vše vidět, přirození se nestydí, ukáže se v cele své kráse, je nádherné, vzrušující než dokonalá, úhledná broskev, kde nic nevyčuhuje.
Mému muži se růže taky líbí víc, přijde mu to takové sexy a dospělé. Jeho milenka měla tzv. mucholapku, úplně vše ven a když jsem se ho ptala, která z jeho milenek měla nejhezčí přirození, tak říkal, že rozhodně ona, nerad se se mnou o těchto věcech bavî, ale mně vždy jen září oči, když přijde řeč na stydké pysky, řeknu: prosím, odpověz, on jen povzdychne a tedy odpoví, ví, že jsem silně bi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
17.3.26 08:45

Mě se třeba líbí, když ty malé jsou ven.

Pravda ale je i to, co jsem teď slyšel v ňákym podcastu, že dokud se baby dole neholily, nikdo neřešil jak vypadají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová