Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A čo Vy Madam Anonymná si představujete pod takým pojmom: Nevera? Iba toto? Pošli jeho manželku do háje, s ním udržuj jen profesní komunikaci, výpověď nedávej, manželovi řekni, jak to bylo. Howgh
Ahoj. Chtěla bych se zeptat jak jste se ten kdo byl podvedeny s nevěrou vyrovnali? A muže vlastně být diky tomu zas vztah v pohodě? Manžel měl jednorázový úlet, ale šílené me to bolí. Myslela jsem si, ze je ve vztahu vše ok, nijak si na nic nestezoval takže o to víc jsem byla v šoku když jsem to zjistila. Je to tedy už přes měsíc co se stalo ale pořad se trapim a někdy mám pocit, ze bych snad nejradši odešla. Manžel toho lituje, snaží se to napravit ale ja pořad bojuju ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Chtěla bych se zeptat jak jste se ten kdo byl podvedeny s nevěrou vyrovnali? A muže vlastně být diky tomu zas vztah v pohodě? Manžel měl jednorázový úlet, ale šílené me to bolí. Myslela jsem si, ze je ve vztahu vše ok, nijak si na nic nestezoval takže o to víc jsem byla v šoku když jsem to zjistila. Je to tedy už přes měsíc co se stalo ale pořad se trapim a někdy mám pocit, ze bych snad nejradši odešla. Manžel toho lituje, snaží se to napravit ale ja pořad bojuju
A jak ses to dozvěděla, on ti to řekl? Díky nevěře vztah v pohodě určitě nebude. Já bych se s tím asi nevyrovnala, i když kvůli dětem bych hned mosty nepálila. Otázka je, zda máte děti nebo ne.
Nevěru bych nepřekousla, možná po delším čase ano, ale musel by se panáček snažit a kdyby něco, tak konec ![]()
Vadil by mi ten fyzický styk, fuj, co kdyby dom přitáhl nějaký pohlavní nebo jiný neřád?
Ze všeho nejdříve bych toho hampejzníka hnala na testy, včetně HIV.
I když jak by v tom byly děti, tak bych to všecko pečlivě zvažovala. Všecka pro iproti. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Chtěla bych se zeptat jak jste se ten kdo byl podvedeny s nevěrou vyrovnali? A muže vlastně být diky tomu zas vztah v pohodě? Manžel měl jednorázový úlet, ale šílené me to bolí. Myslela jsem si, ze je ve vztahu vše ok, nijak si na nic nestezoval takže o to víc jsem byla v šoku když jsem to zjistila. Je to tedy už přes měsíc co se stalo ale pořad se trapim a někdy mám pocit, ze bych snad nejradši odešla. Manžel toho lituje, snaží se to napravit ale ja pořad bojuju
Ahoj,
zažil jsem to v blízkosti a pomáhal je dávat znovu dohromady. Chce to čas a postupně zas budovat mosty důvěry. Úplně to z hlavy asi nevytěsníš nikdy, ale když se budete oba snažit, bude se to připomínat méně a méně.
Vím, že je to hloupé a sám bych se s tím vyrovnával hodně špatně, ale jestli to fakt byl jednorázový úlet a teď toho upřímně lituje, může to být svým způsobem dobře pro to, aby si uvědomil, jak pro něj je Váš vztah důležitý…
@Lil Kitkatt píše:
A jak ses o tom úletu dozvěděla?
To není podstatné, ne?
To je jen čistě tvá zvědavost
@FreeLady12 píše:
To není podstatné, ne?
Podle me jo, je neco jinyho, kdyz prijde sam, prizna se a lituje nez kdyz to praskne jinak a on jeste lze a zapira do oci
@Anonymní píše:
Jsou to skoro dva roky co jsem se dozvěděla o jednorázovém úletu svého manžela s kolegyní. Máme malé dítě, zůstali jsme spolu, ale dobré to stále není. On toho lituje ( nevím, jestli toho, že to vím a nebo toho, že to udělal), je bezvadný táta. Chová se ke mně stejně pěkně jako i před tím. Problém je ve mně. Mám i stavy, že bych mu chtěla hrozně ublížit.
A měsíc po tom, co jsem se to dozvěděla jsem nemohla skoro ani fungovat. Prostě tělo vypovědělo službu.
Vůbec nechápu svoji reakci. Normálně se z ničeho nehroutím, ale toto mě dost poznamenalo.
Přeji hodně sil a ať to tak dlouho jak u nás netrvá.
@FreeLady12 píše:
To není podstatné, ne?
To je velice podstatné. Kdyby můj chlap ujel někde jinde a přišel mi to vyklopit sám, aby ulevil svému svědomí, tak by u mě skončil. Proto jsem se ptala, ne ze zvědavosti. Vždyť zakladatelku neznám, co by mi to dalo. ![]()
@Lil Kitkatt píše:
To je velice podstatné. Kdyby můj chlap ujel někde jinde a přišel mi to vyklopit sám, aby ulevil svému svědomí, tak by u mě skončil. Proto jsem se ptala, ne ze zvědavosti. Vždyť zakladatelku neznám, co by mi to dalo.
Je pravda, že taková varianta, že se chlap sám iniciativně přizná, mě ani nenapadla ![]()
Pro anonymní: ufff 2 roky
to je mazec. I když já si myslím, ze to člověk nezapomene apak stačí nějaká nevhodná zmínka a vrátí se to zpět. Snažím se to tedy nevytahovat ale občas mě to tak silné přepadne, ze v tu chvíli nevím co mám dělat.